15

Невен

преди 8 години

Факт, според Wiki, Обама е протестант. Баша мюсулманин, майка неопределена .. .Реално, според проучване сред американците, много от тях го смятали за мюсулманин по най-различни косвени признаци - например рядко ходена на служба (в сравнение с предишните президенти ...).

14

Анонимен

преди 8 години

До dpПак стигаме до причина и следствие. След като Хилари се компрометира жестоко как и кой би гласувал за нея.

13

Alooo

преди 8 години

До до НевенA дали е така кой ще ни каже. Обама е прикрит евреин майка му е украинска хасидка ...

12

dp

преди 8 години

Ако при цялата клоунада Тръмп стане и президент ще я втасаме всички, не само щатите.Баш селенията и простотията са тия които го подкрепят - просто защото са лесни за лъганес такъв вид клоунада - а те нямат мозъка собствения си живот да направят такъв, че да им харесва какво остава за живота на хората по света дето зависи - харесва ни или не - от политиката на щатите.

11

Анонимен

преди 8 години

"Доналд Тръмп, който предложи временна забрана мюсюлмани да влизат в Съединените щати"Брех. Тръмп ако не го изберат там, да го сложим тук ли?

10

Анонимен

преди 8 години

До до НевенКатолицизмът е големия брат на исляма. Тези две религии са били винаги в синхрон от векове. Ако проследиш внимателно историята от момента на падането на България под турско робство ще разбереш че в основата седи точно католицизма.

9

Ангел

преди 8 години

Преди няколко дена Садик Хан положи клетва в Катедралата...До колкото е ясно за всички в Катедралите се полагат само Християнски Клетви.Това един вярващ Мюсюлманин никога не би направил!!!!

8

до Невен

преди 8 години

Понеже се интересувах по този въпрос преди години ще ти кажа че Обама е католик.Не се Бъркай с бащиното му има Хюсеин.Баща му е бил Мюсюлманин но приема Християнството когато се жени за Майката на Обама .

7

Анонимен

преди 8 години

Всеки умен и Интелигентен Арабин със сигурност не е Вярваш Мюсюлманин.Аз познавам много хора с Ислямски произход но са Атеисти .Дори оплюват Алах и Мохамед.Убеден съм че и Садик Хан е такъв но го прикрива защото спечели благодарение на Ислямските гласове.Това за съжаление е рядкост понеже тези хора са 1000 години назад в развитието си и все още силно вярват в тази покварена религия

6

Анонимен

преди 8 години

Садик Хан е мюсюлманин но не е радикал нито фанатик. Има обявени смъртни присъди към него от ислямски радикали които го имат за еретик.

5

до 7

преди 8 години

кога го е казвал, че никой освен теб не го е чул? Барак Хюсеин Обама много християнско звучи наистина

4

....

преди 8 години

До НевенОбама е християнин и го е казвал няколко пъти... Някой май трябва да си отпуши ушите.

3

Невен

преди 8 години

Това ми прилича на размисъл на някоя жена, която вече е преспала с мъж, дали да ходи с него?Обама е мюсулманин, той за един скапан кмет се дърви ...

2

Хиподил

преди 8 години

А бате Доналд ти внимавай, че брикетът е отзад, и моля те не му се давай, щото има косопаааад.Баааате Доналд ти си мъж, бате Доналд ееее веднъж!

1

Анонимен

преди 8 години

Бате, по-добре недей....Сакън Тръмп ефенди, аман-заман, не ги пускай тия.