5

Анонимен

преди 8 години

охххх, котьооооо!...

4

Анонимен

преди 8 години

До аааааааааМоже би, преди да го пратиш на ...... м,у първо трябва да го попиташ защо се крие с таблета в банята, дали не можеш да решиш този проблем като си избръснеш краката, като си купиш някоя играчка или пък като гледате заедно таблета. Говорете си хора, след 30г. брак можете да си кажете всичко.

3

ааааааааа

преди 8 години

а какво да направя като го хванах да лъже и да се крие с таблета в тоалетната и бърза да се радва като е закодирал всеки достъп до тел.и комп.,а е вече дърт и плешив и с брадавици с голяма глава и тънко вратле ,двуличен и лъжлив и много обича да ходи сам при майка си и да злослови по мой адрес а вече имаме 30 г брак и до сега не съм му изневерявала..да го пратя ли на МАЙНАТА МУ.

2

от ОПИТ

преди 8 години

Като успеете да навиете жена ви за тройка с комшийката - за не се окаже че без да искате сте й казали че е за събота ,а ви завари на калъп още петъка

1

Минко Г.

преди 8 години

А добре, кво да направя като тя ме лъже за бившия си, че били само приятели, пък после като и кажа че не изглейда така и почва да реве и да казжа какъв съм едисикакво?! За една вена едни поведения не се мислят като насилие за друга се, да не говорим че написаното горе се отнася и по обратния начин.