8

Анонимен

преди 7 години

"два пъти седмично краката от коляното надолу и ръцете от лактите до китките да се излагат незащитени на слънце, но за не повече от 5-30 минути"Вие нормални ли, сте бе ?!? Проблемът е изключително мръсната вода. Слънцето е много по-слабо от южните страни. Там какво да правят?

7

Анонимен

преди 7 години

до 5Е то преди 60 години е било друго морето сигурно. Сега не става - мръсотии и зарази всякакви.Става дума за нашето море.

6

Анонимен

преди 7 години

АМА НЕ Я КЪПЕШ В МРЪСНАТА ВОДА, НАЛИ?

5

Анонимен

преди 7 години

Водя си детето от бебенце на плаж по цяло лято. Но я водя след 18:00. Не се налага да ползвам слънцезащитни кремове, нито чадър.

4

яз

преди 7 години

Пълни простотий Никакъв проблем да се пекат на море 1-2 годишни деца Стига всичко да е в норма От 1 годишен всяка година съм воден на море и зимата бях здрав

3

Анонимен

преди 7 години

До тр.на конспирациитеЗащото хората и растенията са един и същи органиъм?! Между другото компютъра, от който пишеш също е токсичен така че си взимай невежеството и отивай да живееш в пещера за по-сигурно...

2

тр.на конспирациите

преди 7 години

Най-важно е да си осмислите живота си като нищо не купувате от аптеките!Дори и с памперсите внимавайте ,че им слагат токсични вещества.Зенитните същества се издържали милиард години еволюция със слънцето значи всичко е ок!

1

Анонимен

преди 7 години

на българското море и 18 годишните са изложени на същите рискове