233

Браво!

преди 8 години

Русия е силна и независима. Това очевидно дразни до полуда определени хора, но проблемът си е техен. Както е казано - кучетата си лаят, керванът си върви.

232

Анонимен

преди 8 години

Боже колко сте жалки в омразата си. Някой от вас по това което пишат се разбира, че нямат представа от Русия и руския манталитет. Много има да се учим от руснаците какво е това родолюбие, и подобни ценностни характеристики. Ние от отдавна сме се превърнали в ***. Ние сме способни да се откажем от всичко, само и само да се харесаме на някой.

231

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 300Колко много злоба е натрупана в хората! А би трябвало само да почетете хората дали живота си за своята и вашата независимост.

230

Анонимен

преди 8 години

До Киро кофражистаОБИКНОВЕНА БГ ЗАВИСТ, НАЛИ

229

Анонимен

преди 8 години

Ако Хитлер беше "стока" щеше да спечели.Истината е че като всеки умопобъркан диктатор преди него, просто напусна този свят.Отворете учебниците и прочетете нещо.Всъщност вие и сега губите битката за вярата си,за "ценностите си" нима не виждате?За радост по голямата част от човечеството е разумна, и няма нищо общо с вас и вашата заблуда.По всичко си личи, че ще създадете един нов Хитлер, който този път ще се заеме първо с вас преди да предаде Богу дух!Щастлив живот в Четвъртия райх....

228

Анонимен

преди 8 години

Ако,ако,ако!Можеше и да не доживееш този велик ден.Ако бяхте демократи, щяхте да уважавате празниците на всички.Ако бяхте толерантни.Даааа, виждам уважавате и толерирате мюсюлманската с ***, повече от комшиите си, от роднините си, от децата и родителите си.Уважавате тези които ви унижават точно сега в момента!Замислете се кой и защо ви програмира срещу православните християни, каквито сте самите вие?Приличате на пациенти на психични заведения!Кога ще си отворите очите за истината?Съжалявам ви...

227

Анонимен

преди 8 години

Франция отбеляза националния си празник - Деня на Бастилията със зрелищен военен парад на "Шан-з-елизе", в който участваха 3500 души - военни, полицаи, жандармеристи и пожарникари, както и 55 самолета, 31 хеликоптера и 288 единици моторизирана техника, включително бронетранспортьори, специализирана техника на инженерните войски, пожарни автомобили и линейки. - това специално за тези, които казват, че изостаналите страни правят пищни военни паради.

226

Анонимен

преди 8 години

До ЖековТи да не си роднина на ген.Жеков - палача, който нареди да удушат с върви стотици хора, противници на режима? За тези събития вие, фашизоидите, не си спомняте! Много ви е мъчно от това, че руската армия е такава - мощна, въоръжена със страховито оръжие, с кадърни военачалници и бойци, подготвени да смажат всеки враг, патриоти! Като гледах парада, впечатли ме за пореден път синият блясък в очите на тези момчета и нескриваната гордост от това, че служат в тази велика армия. Слава России!

225

Браво на Путин!

преди 8 години

В речта си руският президент Владимир Путин заяви, че силата на Русия е в сплотеността и предаността на Родината.

224

Анонимен

преди 8 години

С Днм Победы ! Русия има армия и я показва ! Видяхме ония ден ние с каква армия разполагаме...

223

БРАВО

преди 8 години

СУПЕР,СУПЕР,СУПЕР!!!

222

Анонимен

преди 8 години

291 Ходи се хвърли от балкона в името на Путин Приказ

221

викинга

преди 8 години

Сега завърши салюта в Москва,невероятно беше,прекрасно!!!!Развам се,че съм тук.Не се лъжете българи от фалшива евроамериканска пропаганда-ЛЪЖА Е!!!!

220

Димитър

преди 8 години

Днес руската рубла падна до 2,6 стотинки. Навремето когато ги подкрепяхме беше 76 стотинки, ама забравиха.

219

Анонимен

преди 8 години

Дамички в бяло. Готино. След това ще има "дети фестиваля". Срам! Не искат да си спомнят.

218

Анонимен

преди 8 години

Я, Moлoтoв било *** дума . . . Май не искат да си спомнят. Оруел 1984 в dnes.bg

217

1 септември 1939

преди 8 години

Те *** и Рибентроп бяха съюзници на 1 септември 1939. Рашистите гледат само изгодата, никога справедливостта.

216

Гришата

преди 8 години

Гледах парада. Най ми харесаха дамичките с белите полички. Ех, да можеше да дойдат тука какви ролеви игрички ще си спретнем . . .

215

Ани

преди 8 години

След вероломното нападение над България на 5 Сеп 1944 тези думи звучат силно лицемерно. . .

214

до 282

преди 8 години

Няма нужда да им обяснявате, те няма да те разберат. Софийските нарко-***....сти са дрогирани от сутринта.....