35

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

ЕС, РУСИЯ И САЩ СА РАСИСТИ МНОГО ОТ ТЯХ СА ЗАКЛЕТИ ИСЛЯМОФОБИТА ЕРДОГАН Е НАПЪЛНО ПРАВ НИЕ СМЕ ЗЛОБНО И ЗАВИСТЛИВО ПЛЕМЕ И ВИНАГИ ГЛЕДАМЕ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА КОМШИЯТА НИ КАКВО ИМА И ЗАВИЖДАМЕ ЗАТОВА И ЕС, РУСИЯ И САЩ ПОДДЪРЖАТ ТЕРОРИСТИТЕ ПКК И ИД И ГИ ПОЛЗВАТ КАТО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ТУРЦИЯ, НО НЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ЧЕ ТУРЦИЯ СЪЩО ИМА МНОГО КОЗОВЕ КЪДЕТО НЕ ГИ Е ПОЛЗВАЛА ТАКА ЧЕ СПОРЕД МЕН ЗАПАДА РУСИЯ И САЩ ДА СПРЪТ С ТЕХНИТЕ КОЗОВЕ С МЕДИИНИТЕ ИМ АТАКИ И ПОДДЪРЖАНЕТО НА ТЕРОРИСТИТЕ И ПОЛЗВАНЕТО ИМ СРЕЩУ ТУРЦИ

34

Анонимен

преди 8 години

психопат

33

Анонимен

преди 8 години

Ердоган се кани да вземе парите 6милиарда евро за бежанците и след това да пусне всичко що е поганец към Европа, която нямала милост, щото не пускала черно и брадато в страните си.

32

Анонимен

преди 8 години

Prav si Erdogan evropa i rusia da sprat krustonosniya pohod v musulmanskite strani

31

777

преди 8 години

А кога Брюксел ще върне Фехрие Ердал?

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен; Не мисля като тебе, един въпрос няма как да се реши след като първа задача на тайните служби на почти всички западни страни е да подкаждат огъня.За обстановката в България не си прав, винаги е имоло огън който тлее и недоверие.Защото скритата дискриминация и стремежът за"либерална асимилация"се прилага много усърдно.Моделът за който говориш е "демократичен модел за притопяването на малцинствата".Нищо под слънцето не може да се скрие вече.ПКК не представлява кюрдите.Тя е комунинисти

29

Анонимен

преди 8 години

Урдоганя е баш турчин и нищо турско не му е чуждо. Браво Ам Гълски , покажи си турските рога , с тази твоята политика никога няма да станеш член на еврогейския съюз, особено като обесят и Шмеркел догодина. Мисли да се включиш в анадалския съюз с културен център Диарбекир.

28

Анонимен

преди 8 години

на косоварите им беше признато правото на държава именно, защото се считаше че косовари и сърби вече не могат да живеят заедно опради натрупаната непоносимост. Тогава обаче не се свеняхме да "замерваме къшщата на съседа с камъни", а напротив - акламирахме отделянето на Косово.

27

Фердо

преди 8 години

До АнонименМного ми се иска да бъда вежлив с теб, но по извратено и отвратително твърдение може да се появи само в главата на сърбоман ОМОвец. България е единствената държава, граничеща със себе си и в четирите посоки на света!

26

Анонимен

преди 8 години

31, виж какво кюрдският проблем очевидно не може да се реши вече половин век. Очевидно тавм има огромна съпротивеа срещу турската власт. И когато има подобна непоносимост е най-интелигентното да се пердостави отделна държава. В България очевидно подобен проблем няма - създали сме някакъв модел, който позволява на отделните етноси да се чувстват относително незаплашени. Така че айде да не сравняваме нашият случай с очевидно сбъркания турски модел.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен29; Според твоето мислене, същата дилема предстои и пред България, сиреч България не спазва най-елемантарните права на македоското, турското , румънското и еврейското малцинство в страната и многократно е осъждана от съда по правата на човека. Много пъти съм предупреждавал тук,че не е добре да замерваш къщата на съседа с камани ако и твоята е стъклена. Въпросът е реципрочен и за България. Защото България още държи окопирани територий които никога не са й пренадлежали исторически...

24

Анонимен

преди 8 години

а оплакваната миналото лято от ямериканците и европейците Палмира, някак си между другото същите признаха с поливин уста, че е освободена. Само там идилците дадоха повече жертви, отколкото изобщо същесктвуват като организация. Благодарение на руснаците в Палмира преди няколко дена Мариинския театър изнесе симфоничен концерт в Палмира под вещата диригентска палка на един от най-великите съвременни диригенти - Валери Гергиев. Това е цивилизация!

23

Анонимен

преди 8 години

въпросът с ПКК се решава в момента, в който турците признаят кюпрдкса държава. Нека урдоган да не се опитва да превръща кюрлдския проблем в общоевропейски проблем. колкото до това, че ердоган бил изтрепал идилци, това би било интересен случай на синеубийство. Или пък означав, че ердоган се е побъркал и унищожава онова което с много пари, труд и усилия е изграждал:)). да не говорим, че ердоганя е в близки отношения и с ар нусра.А опозицята е на масата на перговорите благодарение именно на Русия

22

777

преди 8 години

Ердоган казва:" Не може тези които бяха терористи в Париж и Брюксел да бъдат "борци за свобода" в Турция взривявайки се в Суруч, Анкара, Истанбул и Диарбекир. Щом убийците са терористи при вас, трябва да бъдат терористи и при нас. След атентатите в Париж и Брюксел бяха въведени драстични мерки за сигурност и това беше приведствено от другите страни, когато го направи Турция бива заклеймена. А Турция пострада най-много от тероризма, по-пвече от 40.000 нейни граждани загубиха живота си.Това казва.

21

ердоган

преди 8 години

Ердоган изтрепа за два месеца повече идилци .отколкото руската *** за шест месеца. Впрочем руснака бомбардираше само опозицията.щото идил зарежда самолетите им с гириво..!

20

777

преди 8 години

Въпросът е диалектичен, западна Европо иска да се промени Законът за борба с тероризма точно в момента когато е най-необходим на Турция в борбата й с ПКК и ДАИШ. Западът дава подслон и закрила на членовете и ръководителите на ПКК.АК-47 използван от ПКК е майдин Булгария, противопехотните мини Майдин Италия,а координацията на действията на целия Запад. Белгия още не е върнала Фахрие Ердал-убийцата на САБАНДЖЪ и още двама. Това казва Ердоган,че Западът аплодира кървавите деяния на ПКК,тайните им с

19

Анонимен

преди 8 години

Нямахме милост,а тия пари където ти ги дадохме от къде са

18

Анонимен

преди 8 години

20, освен това не спорим кой може и кой не може да "конструира" ядрено оръжие във въображаемито бъдеще, а кой има в момента такова оръжие. Ясно ли е?! И въпреки ядреният си потенциал КНДР не тормози никого. Една терористична група не е организирал Ким в Южна Корея. Нито една. За разлика от любимият ти див.ак ердоган, който е направо в любовни, интимни отношения с една камара терористични организации в Близкия Изток

17

европа

преди 8 години

Ердо май не е учил история.Европа и милосърдие.Газови камери,кръстоносни походи,колонизиране на целия свят и затриване на цели народи и хиляди племена.Че нали Европа запали войната в Сирия,ако на някой му пукаше за бежанците щеше ли да ги бомбардира.Добре че е Русия,иначе Ердо до сега да е изял сопата.

16

Анонимен

преди 8 години

20, ти лу.д ли си, бе:))ами да им дадат "материалитие":)защо никой няма да даде материали на турция или япония, а?Кой би дал материали за ядрено оръжие на ердогановите див.аци или на японските подпалвачи на ВСВ?А ако е вярно, че севернокорейци има на страната на асад, това не само означава, че КНДР не е замесена във връзки с терористични групи, но дори напротив - води активна война срещу тероризма на любимите ти чал.малии, финансирани щедро от дива.кът ердоган:))