10

{+_+}

преди 7 години

Неможе всички да са шофьори!!Но всеки може да опита да стане, стига да има очи и уши!!!

9

Пако

преди 7 години

Seat Leon. Пак размазани некадърни голфаджии.

8

Истината

преди 7 години

Голямият проблем по пътищата на България е факта, че всеки е убеден, че каквото и нарушение да направи, КАТ няма да го санкционира. В нормалните държави в обратното, там спазват правилата, защото са убедени, че ако направят нарушения неизбежно тамошният КАТ ще ги санкционира. Този случай е следствие на неработещия КАТ - младежът вероятно е шофирал с превишена скорост, убеден, че КАТ на работи и се е случило каквото не трябва.

7

Анонимен

преди 7 години

Не се излагайте - никой не е станал шофьор само с един шофьорски курс и не е проблема в шофьорските курсове.

6

БГ

преди 7 години

Още 3 жертви има в Плевенско тази сутрин при верижна катастрофа, направо незнам, нито полиция има, нито държава има, нищо няма.

5

сет

преди 7 години

ако автомобила е марка БМВ ми става ясно кой е виновен....всяка катастрофа като чета винаги една от колите е с тази марка, аман от комплексари да слезат на земята и да се позамислят за живота си!

4

Поля

преди 7 години

До Шано-идеяХайде сега, ти не си минавал, ама аз и толкова не съм. Защо трябва да се явяваш чак на полигин, стига ти да минеш теорията да имаш поне някаква представа, останалото е излишно. Знаеш ли колко мои приятелки даже и на курсове не са ходили и си взеха книжки за да имат като ги спрат?

3

Шано-идея

преди 7 години

Замислете се как си изкарахте книжка :В моя случай преди12 год. нямаше полигон , нямаше паркиране , даже не ми показаха как се кара/паркира назад!!!!И си изкарах книжка от пръв опит. В някои държави имат шофиране вечер , аварийно спиране на мокър и хлъзгав път(на полигон) , за да си дадат сметка(кандидат-шофьорите) за истинските опасности на пътя

2

УЖАС

преди 7 години

България държи първото място в света по смъртност сред 230 държави при положение, че при нас няма нито война, нито епидемии, нито големи бедствия ,отчете академик Петър Иванов, директор на Демографския институт. Най-шокиращото е, че в в сайта на ЦРУ България по смъртност е на трето място след Украйна и Лесото, а това всъщност не е вярно, каза акад. Иванов .Такова чудо е нямало и в Ленинград по време на блокадата", каза академикът. В други държави има семейно планиране, в Русия например са дават 25 000 евро при раждане. "Картината и сега е мрачна - 55% от новородените в България нямат за майчин

1

SA

преди 7 години

Изпотрепахме се!!Отгледани деца умират-плаче ми се!!