52

аеяиг

преди 8 години

До АнонименПрезидента ли те задължава да гласуваш? Я пак си помисли кой гласува недообмислените промени?

51

bing bend

преди 8 години

До ..Мюсюлманите докато я има България ще се консолидират, т.с. сплотяват, за да я ликвидират ,куко!!Не си ли го разбрал--?!!

50

Анонимен

преди 8 години

600 000 турци и 150 000 албанци от БЮРМ са с двойно гражданство

49

Анонимен

преди 8 години

Не виждам каков толкова риват хора напуснали България колко много я обичат? обичат я но идва две-три седмици в нея - веднъж за седем дена по Великден, веднъж през лятото и веднъж около Коледа два-три дена... от 60 000 души в чикаго по -малко от 8000 са гласували, а всичик имат коли... ако искаха щяха да запалят колата и да попътувата два часа или дори по-малко.

48

Анонимен

преди 8 години

Проблемът не е само в турция - почти всичик които в Бюрм се писаха българи са всъщност албалнци.... двойното гражданство е един меч с дев остриета....премахнете го и въведете активан регистрация....

47

Анонимен

преди 8 години

има мног просто решение - да се премахне двойното гражданство. В редица държави няма двойно гражданство. И не говорим само за Русия, и за това че в Турция години нямаше двойно гражданство. във франция имам познат 10 години работи, живее там, език научи - не му дават гражданство. в Германия е доста трудно да се сдобиеш с гражданство, дори да се омъжиш за германец фиктивон могат лесно да ти развалят брака и да ти го отнемат а и език се иска...

46

Анонимен

преди 8 години

"В някой страни"???? Това вече е подигравка - този журналист е директно за уволнение.

45

Berlin

преди 8 години

Преди да замина за Берлин съм плащал пенсионни осигуровки в България 15 години. Имам или нямам право на глас какво да стане с тези пари?

44

Панайотов

преди 8 години

Защо всички се правят на улави.Маха се двойното гражданство и който плаща данъци в България той ще гласува.ТОЧКА.

43

до 49

преди 8 години

Изглежда си гербаджия 90% от грамотните се изнесоха и пстанаха болшинство гербаджии, с една дума " хора второ качество"....

42

BURZUM

преди 8 години

Липсва ми Волен...затвориха му устата....и сега пълна аматьорщина на негово място....пълна..

41

Анонимен

преди 8 години

Който се е изселил в чужбина е направил своя избор!Т.е, приключил е с живота тук.Няма никакво морално право да гласува кой да управлява Българите!Да са останали тук и да сърбат попарата като нас, щом искат да гласуват.Гласували са когато са заминали-окончателно!

40

Анонимен

преди 8 години

Управлявящите от Герб и коалиция , подменят българската история в полза на Турция. За първи път от 25 години има такова нагло и лицемерно поведение на управляващи ,който сменят и фалшифицират българската история,особенно по времето на геноцида над българите ни близо 5 века . Да наречеш ,робията ,насилието ,потурчването ,игото -владичество и съжителстване е върхът на на национално предателството и гавра със гробовете на избитите . И Винкела разиграващ циркови номера е със тях,управляващ .

39

Анонимен

преди 8 години

До ..А Тиквата , Гербавите ,Деформаторите и сие ,какво правят ? Гаврят се с българите и ,,редактират , със,, съжителствои владичество ,,историята и фундамента на който е основана сегашната Българска държава,именно паметта ни за вековното робство и насилието спрямо етноса ни .Използвт умишлено,платени от чужбина елементи, да се гаврят с Българската история и тйхомълком го подкрепят .Гаврата с Левски ,,Който ни освободи ... ,,пресяването на ПайсииБотев ,Вазов ,.И всичко е в интерес на Турция.

38

..

преди 8 години

Симеонов прави това, което до сега правеше Сидеров-сплотяване на мюсюлманите и радикализиране, с цел краен сблъсък-етнорелигиозна гражданска война.

37

Анонимен

преди 8 години

До Винкела От заводски енергетик ...... И въпреки цирковете който разиграва този клоун ,в момента се работи за ,минимум удвояване и утрояване трояване на гласовете от Турция. Ако винкела беше искрен ,щеше да реагира на подмяната на историята ни със,, съжителство и владичеството,,на осакатяването на Ботев ,Вазов и националните ни светини .Примитивни номера да се прави на патриота а подкрепя управлявящата върхушка . Пък и снимките на мохабета с турският консул ,Касабов ,съпругите им още стоят.

36

Милко Великов

преди 8 години

Много "юнаци"много "умници" , ама всички АНОНИМНИ

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3710 години съм била навън,зза да знам какво ти говоря,по родолюбец съм от тебе,то любовта започва от дома ти,ти какво направи за дома си?много е лесно да викаш от тука,ама там няма кой да те търпи,там се работи,НО има и правила,защита,чистота,ред,закони!тука как да стане?какво да направя?то се опита човек два три пъти и се откаже,е онзи ден се скарах с въпросния симеонов,той с неговите 18 човека в парламента казва,че не може кой знае какво да направи,та аз ли?ти какво направи?

34

Анонимен

преди 8 години

До До 32Да бе! Дискриминирани сте, че имате привилегии, които нашата Родина не дава на нас. Вие имате двойно грожданство, ние - не. Защо, да не би да сте се родили в Турция?! Значи, ДИСКРИМИНИРАНИ СМЕ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, В ОБСВЕНАТА СИ СТРАНА, ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.А всъщност, защо в Турция, която не разрешава на своите жители двойно гражданство, допуска в нея да живеят като равноправни граждани около 300000 български турци с двойно гражданство. А защо им се дава? Те не са се раждали там?

33

Анонимен

преди 8 години

Вуте патриот: Я не сакам да гласувам, а сакам Мемет да не може да гласува !...защото като се клати феса, страда на Симеонов интереса.