7

Алекс

преди 7 години

До какво стана ...Е,ама съвсем искате да ви улеснят.

6

Алекс

преди 7 години

И защо трябва да се разбере името?За да се улесни престъпноста?За какъв процент работите?

5

Е как какво?

преди 8 години

Търсят хората поредния овчар, дето след овцете ей тъй ударил джакпота! Ама май и тия балъци взеха да свършват та на другарите става все по-трудно как да разпределят "нашето си" на "правилните хора".

4

какво стана ...

преди 8 години

.. с новите правила в тотото? нали уж щяха да обявяват кой и къде е спечелил - ама от половин година май поприкриват "нашите хора"!

3

???

преди 8 години

В Испания при покупка на нов автомобил можеш да ползваш 2000Е отстъпка от цената - пари които дава държавата , защото са направили сметка че още с покупката и регистрацията на нов автомобил са си ги избили - регистрация ,общински данък , ДДС , застраховане , лихви по кредити , данък печалба от продавача и т. н . СЪЩОТО Е И С ЛОТАРИЯТА - от всеки лев постъпления 50-60% влизат директно във фиска и от останалото ви подхвърлят ТРОХИЧКИ

2

???

преди 8 години

Тотото е вятър работа. Хората продължават да играят по навик и са на принципа:" То 5 лв къде не съм ги дал." ОСЪЗНАЙТЕ СЕ някой става по богат с ВАШИТЕ 5 лв. Лотарията в Испания е въведена като един вид доброволен данък - вързваш морковчето пред носа на баламите и потичат едни пари.

1

Теория на вероятн.

преди 8 години

Типичните US глупости-оставили случайността да реши кой е галеник на съдбата!Нужно е да се поучат от нас-всичко е под контрол,място за случайни хора няма,каквото трябва се печели от правилния човек.Така нещата са точни и подредени.Е,все пак от време на време е нужно да се хвърля "захранка",иначе рибите щеизбягат.Случват се и грешки-служителят взел печелившите числа от миналиятираж,помислил ги за новите и излезли пак.Но математици доказаха в каквоуникално време живеем,че и това е нормално.