70

мильо

преди 8 години

Голяма част от кандидатите се проваляли на изпитите.При положение,че в България останаха да живеят най големите простаци и най мързеливите,представете си какви са кандидатите за работа в МВР.Изпитите за работа в МВР са много по лесни и елементарни отколкото в някои други учреждения.Но,в крайна сметка,като от тебе нищо не става ще те направим полицай,защото там и без да работиш ще получаваш.Та затова нашата полиция е на това дереджепростак до простака,*** до ***.

69

dl

преди 8 години

до 80Ако е вярно написаното от Вас,аз лично не съм чула някой от обучаваните да е върнал пари.За сметка на това ми става ясно защо има толкова много охранители на другия бряг и какъв стандарт на живот демонстрират.При всяка издънка в подбора на кадри трябва да плащат лично т.н.човешки ресурси.Тогава ще преброим дивите зайци и ще се сложи ред.Това важи за всички сфери.Вината е персонална,а не колективна.

68

борето

преди 8 години

До бай хкакви конкурси какви срокове.Другите 26000 ги намаляват с тия дето не стигат.Значи пращат ги да са ИСТИНСКИ полицаи а не хрантутници на Цветанов.Те също трябва да са с конкурс нали?

67

real deal

преди 8 години

Чудесно като трябва да ги върне парите,само че вече е обучен и може да бъде ползван от лошата страна "на силата". Не са малко и тези които са ставали полицаи и когато кандидатстват в СОБТ/ СПС и т.н. ги приемат и става точно каквото пише в статията......А след това са на пазара на охранителна дейност на олигарси ......Бизнесмени прощавайте!!!

66

Анонимен

преди 8 години

До dllex.bg/laws/ldoc/2136280257Това е наредбата за конкурсите в МВР - малко хора преминават през етапите - особено теста за интелигентност и психологическия. Преди да стане полицай кандидатът се назначава като стажант и го обучават 9 месеца. Следва изпит - ако не го издържи не го назначават на длъжност и е длъжен да върне всички разходи за обучението. Всички това отнема много време и сили и е голям риск. След това някои искат да си тръгнат веднага.

65

Анонимен

преди 8 години

Ходете из гетата и назначете 3000 патладжана на вакантните места.

64

dl

преди 8 години

Искам да зная по какви критерии се избират мераклиите за полицаи.Ако е наш или твой човек,благодаря,резултатите са видни с просто око.25000 бройки,водещи се полицаи,а в същност са чиновници.12000 души,работещи на терен,както казват,колко от тях са качествени.Според мен,желаещите трябва да са грамотни,физически и психически устойчиви,лоялни и непрекъснат контрол над тях.Всичко друго е бош лаф .Никой не е удовлетворен от работата на полицаите,а плащаме заплати,осигуровки и т.н.

63

Анонимен

преди 8 години

До Statistikaработата е ясна изпита е труденза сметка на товаповечето са *** !

62

Ясен

преди 8 години

Къде по точно са обявени тези свободни места?

61

Анонимен

преди 8 години

До StatistikaОстаналите са търтеи топлещи столовете за 20 заплати при пенсия и ранно пенсиониране + другите облаги на службицата! Сега е момента за 20 % съкращения в щата на терен и поне 50% "подстригване" на чантаджиите!

60

Анонимен

преди 8 години

Съвсем скоро бройката на незаетите полицейски щатове ще бъде орязана, както това направиха неколкократно през последните няколко години, защото видите ли сме били имали най- много полиция в света. В същото време в МВР се родиха нови дирекции, дирекцийки и се назначиха директорчета със секретарки, автомобили, кабинети и деловодстава, ум да ти зайде! А, баба ту Пена нека мре, щото е лош мат'риал!

59

tih velikan 681

преди 8 години

I kak da stane,sled kato hubavi zdravi kadri gi mahat ot kandidat listite,oti nyamat vruzki i pari ne davat.Vuv Varna sushto opitah,kazaha shtangisti ne shta,podpolkovnik Kolev ot spora i vzeha polovina zakachalki,no s vruzki))Aide zdrave da e)) Sistemata ni e oporochena.....Ne pishete gluposti che iskate kadri,ne uvajaemi vie ni izgonihte v chujbina!!!!!!

58

Statistika

преди 8 години

Общата щатна бройка на работещите в системата, публикувана в Правилника към Закона за МВР, е 61 170. От тях 17 520 са държавни служители с висше образование. 35 740 са държавни служители със средно образование. Лицата, работещи по трудови договори са 7910. Ако само 24500 са с полицейски правомощия останалите само администратори ли са?????

57

Кандидатъ

преди 8 години

Я сакам да ме наемват за полицайн ,че съм крайно подходяща натура с основно убразувание и голем интеуект. През свободното си време четя "война и мир" и тренирам харате имам кафев колан и съм кат пума бръз и ловък.

56

tih velikan 681

преди 8 години

V Devnya mi iskaha 5000 leva za da stana policai!!!!!! A sega imalo nujda....vreli nekipeli...sega se radvam che ne stanah,zashtoto tezi pari gi izkarvam na mesec v chujbina.Da sa jivi i zdravi korumpiranite kuki.Polovinata kato im plesnesh s ruce i byagat.

55

Анонимен

преди 8 години

Много млади кандидати за полицаи се провалят на нещо елементарно - наличие на татуировки по предмишниците!Заради една *** мода не могат да работят в полицията.Но да знаете, че това изискване важи за полицията в много държави, не само у нас.

54

номер2

преди 8 години

Изпитите са сложни. Затова повечето се провалят. Ето един въпрос от изпита: Коя е тази река, която е северна граница на България, като името и започва с "ДУН" и завършва на"АВ"?

53

За силана България

преди 8 години

Сега е момента да се назначат в полицията хора от всички етноси, роми, мюсюлмани и други, няма как да се подържа държавата ако има само християни българи в силовите министерства.Трябва да се разбере, че живеем с тези всички хора и няма как да ги изолираме, ще трябва да се примирим че всички тези хора ще седят до нас в ресторанта, киното и театъра това е глобализацията.Важно е да се разбере, че е по- добре да се направи тази стъпка отколкото да се изселят тези българи и да дойдат от изтока....

52

Да си кажем истината

преди 8 години

Поради високата безработица и некоректните работодатели,които освен всичко гледат да не плащат и малкото което ти се полага в България за разлика от грамотните държави куцо,кьораво и сакото гледа да иде на държавна служба.Заплатите са около средните за страната,но се плащат сравнително редовно и най-вече имаш осигуровки.Така в полицията,жандармерията и армията първо се назначават "нашите"хора били те и толкова прости,че името не могат да си напишат и след това който остане.Това е тъжната истина.

51

*/*

преди 8 години

Все пак трябва някой да пази електората(*** те)...не е ли така?