15

96% от Българите

преди 8 години

Трябва Пиночет да ги събере на някое стадионче тези 571 червени *** и да им спретне едни избори чрез елиминиране

14

Анонимен

преди 8 години

але другари взимайте ковчега и носете 100 годишната към централното гробище После ще пием едно малко -700г при МИШЕТО и да приключваме с цялата тази глупостт БСП

13

Чарвен трол

преди 8 години

Кутев защо и ти

12

oпетков

преди 8 години

До Герчо с тамбурата: Ако и на тамбурата свириш, както мислиш, много бой ще изядеш от публиката. Първо обясни кои сте вие, народът и кои другите и как си представяш класовата борба, с автомат и бомба в ръка ли? Вие народът още преди 26г. трябваше да изгоните червените буржоа от любимата ви партия, където са се загнездили като кърлежи и да не допускате синчета и внуци тяхни да колят и бесят.

11

Анонимен

преди 8 години

Ами, че то кандидатурите са колкото са и участниците на конгреса. Боже, колко мъка има по този свят, Боже!

10

Анонимен

преди 8 години

Изберете Миков! Само той може да гътне Баба Столетка

9

до 7

преди 8 години

Иска ти се. Ще ги бъде, а такива като теб антинастроени ще намаляват.

8

иван

преди 8 години

До ист И защо най важните решения се вземат в полунощ ,или след нея?Ако не ви е къса паметта това се случва на всеки пленум ,конгрес,събиране?Защо на тези хора дневната светлина им пречи???

7

Анонимен

преди 8 години

СМЕЯТ ЛИ ДА НЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ НАДПРЕВАРАТА ,БЕ....ХА,ХА,ХАХААААААААААПОСЛЕ СЛЕДВА "ИЗКЛЮЧВАНЕ"...АКО, НЕ СЕ ОТКАЖАТ....ТАКА Е, ТЯ ...В "НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ"....ха,ха,хаааааааааааа

6

Анонимен

преди 8 години

Смешници в акция. Тия мутрупсевдокомунисти не разбраха ли че няма д ги бъде

5

naco

преди 8 години

Но това е СЦЕНАРИЯТ,другари и другарки!? Поредната ГАВРА с ИЗБИРАТЕЛИТЕ им!? До КОГА ли ще им ВЯРВАТ????????????????????????????????????

4

алекс2

преди 8 години

Ха ха ха боли ме за тия пезевенци !

3

Анонимен

преди 8 години

Га кораба потъва никой не иска да е на капитанския мостик - а е просто последната команда е : всеки да се спасява поединично!

2

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Червени кратуни,опичайте си акъла преди вота,Ако спечели Нинова,край с free водка , бира и кИбапчета на Бузлуджа.Така че, къткайте си Миката , той е правилният човек.

1

ист

преди 8 години

Сценарият е ясен -отводи в подкрепа на Миков. Гласуване в полу нощ, когато всички са каталясали и им е все едно за кого гласуват. Соц върхушката пак ще се нареди на софрата. Делегатите ще ръкопляскат глупаво.По надолнището никой няма смелост да натисне спирачката.