71

Ангел

преди 8 години

Европа може сама да се защитава стига да изхвърли меките си управници.САЩ се месеха във военните конфликти за да оберат военната плячка.Никога не са го правили Безплатно.Смятам че Европа може да води военни мисии успешно и да взима плячката за не я си .Нямаме нужда от САЩ

70

Анонимен

преди 8 години

Не виждам защо се пени Тръмп.Който плаща той поръчва музиката.САЩвсе даваха акъл,месеха се наляво и надясно нормално е те да плащат по голямата част.Политиката на САЩ е войствена докато Европа няма проблеми със съседите си.Във всички далавери американците имат пръст,някой да го отрече......

69

Анонимен

преди 8 години

Хаха, некви ненормалници тука още продължават да дъвчат темата за Кипър. Намерете си малки лопатки, за да копате парчетата от "вежливи зелени човечета", когато българската артилерия ги разнесе на парчета още на морския бряг.

68

Анонимен

преди 8 години

До Един от Северозапада Ти ли си, какво напредване и какво обграждане? Страните от Източна Европа сами търсят спасение в НАТО от азиатските орди.

67

Един от Северозапада

преди 8 години

Ало, защитниците на САЩ и Нато? Кой блок беше създаден пръв, и в отговор на създаването му се създаде другия, знаете ли?Кой е първия-Нато, или Варшавския договор? И второ питане-защо след разпускането на Варшавския договор, Нато още съществува? А и напредва упорито на Изток? Вие, на мястото на Русия как бихте реагирали, ако бавно и методично врага от Студената война ви обгражда от всякъде с бази, настройвайки приятелски народи до скоро срещу вас? Вероятно , очаквате да е в поза "партер "Русия?

66

Един от Северозапада

преди 8 години

Тръмп, плашиш кучето със щафета шпек салам! Европа ще почерпи, ако изтеглите базите си, и ще бъде много по-спокойно!Никой не гори от желание да започва война, освем Щатите...

65

Анонимен

преди 8 години

До БГа вие що не си махнете вроден сибир

64

БГ

преди 8 години

ОТ КАКТО НИ НАСАДИХА НА СКАПАНАТА ИМ ДЕМОНКРАДАЦИЯ,БЯЛ СВЯТ НЕ ВИДЯХМЕ,КАТО ДЪРЖАВА,ВСИЧКО ОКРАДОХА И САСИПАХА,ВМЕСТО ДА РАЗВИЯТ И ПРОГРЕСИВНО ИКОНОМИЧЕСКИ ДА СТАБИЛИЗИРАТ.ВСИЧКО ТОВА НАПРАВИХА НАТО ,ЕС ЗА СЕБЕ СИ,ДА НИ НЯМА,ДА СМЕ ТЯХНИ РОБИ И ОБСЛУЖВАЩА КЛАСА.,ЗА СМЕТКА НА ШЕПА БОГАТАШИ.ОТИВАЙТЕ СИ ОТ КЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ,НАТРАПНИЦИ.

63

Анонимен

преди 8 години

Ердоган президент на русия

62

Анонимен

преди 8 години

ами не е нормално 90 мил Германия да има само 200 хиляди войници или Англия да оперира с 100 танка общо то не че Путинската джамахирия цъфнала и вързала с няма и 1 мил ама се пак

61

Анонимен

преди 8 години

Прав е Тръмп ! Ползата от НАТО започна да бъде по-малка от вредата.TRUMP ! TRUMP ! TRUMP !

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 73Те го правят ... просто тук не се пише .

59

Анонимен

преди 8 години

От долнияЗа сравнение на цените, в Москва цената за краен потребител на дребно е по - ниск аот най 0- ниската цена за индустриален потребител/дистрибутор в САЩ. А представете си колко става след разходите за втечняване, транспорт и после за изпарение. Така е, когато тръбите са нейни, Русия може да държи каквато си иска цена на европейския пазар. Не е спряла никого от това да си купува каквато газ иска.

58

Анонимен

преди 8 години

Руснаците нямат нищо против Европа да внася втечнена шистова газ от САЩ. Стига им, че цената устройва и двете страни. Междувременно, германците с директни тръби от Русия ще запазят господството си в тежката, машиностроителната и химическата индустрия на европейския пшазар. Заради руската газ. Когато внасящите от САЩ си загубят пазрите заради неконкурентноспособност за сметка на германците, ще осъзнаят живота. Но ще е късно. Загубен пазар не можеш си върна лесно.

57

Мечо Пух

преди 8 години

Значи НАТО трябва да продължи да съществува. САЩ обаче трябва да изтегли войските си от Европа и да не създава военни конфликти по света.

56

Анонимен

преди 8 години

Най добре е Америка да се защитава от НАТО !

55

Анонимен

преди 8 години

Ами да си останеме в НАТО, ако американците ни дават по 3 милиарда евра на година. Ако не дават да си земаг НАТО-то ида си бягат. От кой ме пазят, наглите ***.

54

Анонимен

преди 8 години

Интересно от кой ни "пазят" САЩ? От Русия? Отношенията с Русия си бяха много добри, докато не започнаха нарочно да ги влошават - първо се опитаха икономически да й спрат проекти, после се опитаха да прилапат икономически Украйна, после се стигна до санкции, после започнаха да прелитат "разузнавателно" до границата й, сега искат воеени да струпват там. И всичко това го прави САЩ, не ЕС... но - да, явно трябва да ни пазят. От глупостите на САЩ.

53

Анонимен

преди 8 години

"Нашите съюзници в НАТО не плащат реалната цена за членството в пакта"А? Купуваме ви скапаната техника, плащаме ви да ни я поддържате и ви осигуряваме полигони за тренировки. За базите пак нищо не плащате. Не плащаме реалната цена? А да се присъединим към някой друг военен блок, който ни даваше безплатно техника, безплатно ни обучаваше и ни пращаше специалисти безплатно да ни подготвят, искаш ли, Тръмпчо?

52

Анонимен

преди 8 години

Аз съм съгласен, но в такъв случай не би следвало и да плащаме вноска в НАТО. От какъв *** ще внасяме по 10 милиона на година, срещу какво насреща?