109

Фатмакич

преди 8 години

Роска вече е започнал вашият залез с на Боко.

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 142Ама Вие си ги избирате. Само Вие и никой друг. И понеже сте си много близки се кълвете като ято кокошки за торен червей. Пишман родолюбци, порени "кат" риби и тъпкани "кат" агнета. И като за капак искате да духнете на някъде ама не Ви стиска защото нямате "слама" за палеж.

107

отрофна габа

преди 8 години

Роската се оказа НАЙ достойният прозидент на балгариа . Нека има 2 и мандат

106

каиша

преди 8 години

Двойното гражданство трябва да бъде забранено, а предателите трябва да са в затвора, а не във властта.

105

Тинев

преди 8 години

Плъх.

104

Анонимен

преди 8 години

АМЕРИКАНЦИТЕ НИ СКУБЯТ ЖЕСТОКО ЗА ТОКА ОТ МАРИЦИТЕ. КОЖОДЕРИ.

103

Анонимен

преди 8 години

До 141Ние живеем в България и ние ще определяме кой да я управлява. Вие си избирайте там кметове - мюсюлмани, целувайте ... на кралицата си и не се месете на българите. Всеки е избрал своя път. Не се опитвайте да седите на два стола. Вашата съдба де определена с изречениетио "свой сред чуждите и чужд сред своите"

102

Параграф 22

преди 8 години

Запушете му зурлата с памперс, тоя ми напълни ушите с тор!

101

Анонимен

преди 8 години

До 123А тези българи живеещи в България какво толкова допринесоха за нея та да е в такова цветущо състояние в което се намира в момента? За какъв морал иде реч? За този който се определя от Митьо Пищова ли? Я си сверете "Зарята"!!!

100

Анонимен

преди 8 години

Абе другари когато избрахте ГОЦЕ с турските гласове за президент два пъти що мълчахте тогава ми БСП с коя партия оправляваха България, ами вашия Путин със кого щеше да строи потока

99

Анонимен

преди 8 години

Плюнката Плювню е голям *** и отявлено турско ***. "Подобна норма не отчита спецификата на българските общности зад граница" - на всички ни е ясно, че "спецификата", която л..ното иска да отчете са поколенията турци с български паспорти, живеещи в Истанбул, Бурса, Измир и т.н. и незнаещи междувременно и дума български, но от 26 години насам определящи перманентно кой и ка да управлява (разграбва) България. С една ясна цел - да я разрушат. Промените трябва да останат!

98

777

преди 8 години

пак тоя ,,евреокондурматор,,

97

iiiiiiiiii

преди 8 години

Kak si izbirame mr.been za prezident i tapa prosta tikva za premier i iskame da se opravim i jivem dobre tctctct

96

Лъвско Сърце__

преди 8 години

Всичко е лъжи, лъжи, и пак лъжи ако, си мислите, че в България има партия която да мисли за българите е няма такава. Всичките парти са навързани така, че да имат полза една от друга. Всички искат да бъдат чорбаджии.Революцията е спасението на България!!!

95

Анонимен

преди 8 години

Всички знаем, че без ГЕРБ държавата приключва. И какъв хаос ще настъпи само. Всички се чудят как сме я карали толкова десетилетия без ГЕРБ. И без велик вожд. И учител. И слънце и въздух.Така че без ГЕРБ нито слънце, нито въздух ще има. Хилядолетен райх, пардон партия.

94

anonimen

преди 8 години

До Обърках ie Това Недоразум....не съм го чул да каже каво е накарало дядо му да си остави къща и имот.Той сега съжалява ,че не е грък,най вероятно,защото поне веднъж не каза колко българи са избити в Гърция , ама нали е *** не му се обръща езика , е само срещу българи рита по стар обичай.Е трябва да си опичаме акъла по изборите,нали нали предишни и сегашни бежанци ще ни тикат в правия път

93

Един българин

преди 8 години

Аз не виждам какво му е на сегашния избирателен кодекс че да го променят?Може би да речем въвеждането на електронно гласуване е добра идея, но не да е задължително за всички (особено за бабите по селата) а по избор.Също така височайша глупост е задължителното гласуване.В малкото страни където го има не се прилага на практика, въпреки опитите на някои депутати националисти да ни омагьосват че не било така.А освен това никой не може да ни заличи от списъците и да ни лиши от избирателно право.

92

Анонимен

преди 8 години

Росица и Тиквун пак ни разиграват театри , не се хабете да ги коментирате тези палячовци!

91

Анонимен

преди 8 години

А бе за глупостта на Роско и Боко , почивен ден няма!

90

любопитен

преди 8 години

Туй за още един мандатец ли драпа?