30

ъ

преди 8 години

Най после-открихме америка !

29

националист

преди 8 години

Този пак ги кани?!

28

рекет

преди 8 години

Миграционната криза ще е в "повратната си точка" когато Турция започне да връща мигрантите по родните им места а не да ги складира временно за да рекетира европейските народи.

27

G

преди 8 години

Ама разбира се!Благодарим ти юнкер, че ни светна!И какви са тези огради срещу горкичките бягащи от война и насилие? Че те през 5-6 държави преминават само за да дойдат в меката на евро гейските ценности.Разбира се, че не са икономически мигранти.Те са образовани, предимно майки с деца, та за Бога, вижте снимките по медиите. Лош е Орбан и Австрия, че ги спряха.Нацисити!Е, хубаво стана,че го направиха,защото стола на меркел се поразклати,но сега благодарение на сделката с турция овладяхме кризата!

26

оптимист

преди 8 години

сега съм спокоен че лондон има кмет паке и всички ще тръгнат натам.

25

Djin

преди 8 години

Това не са лидери, а ЕС мизерници!

24

Анонимен

преди 8 години

Към Анонимен 25първа тройка *** - скрита е думата "лиraв"втора тройка *** - скрита е думата "мaймyнa"ПAPAHOЯ!

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23КАКВО БИХА НИ КАЗАЛИ ПРЕДЦИТЕ НИ ЕВРОПЕЙСКИ - ЧЕ СМЕ ОБРАБОТЕНИ С ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ И ОТ ГОРДИ, СМЕЛИ, УМНИ ХОРА СМЕ СТАНАЛИ *** ЧЕРВЕИ, КОИТО ВСЯКА *** МОЖЕ ДА СМАЧКА!

22

stol

преди 8 години

Europeiskia parlament sa edna banda ot lajlivi migranti i sa postaveni v luksozni uslovia ot onezi offshori, deto butnaha jivota na bejancite po rodnite im mesta....idva nov red - razmeniat si mestata prosto...

21

Анонимен

преди 8 години

За всеки средно интелигентен човек е ясно какво става. Но защо европейците стоят и чакат някой друг / откъде ли?/ да дойде и да ги защити? Докато умните умуват, лудите ще се наиграят. Лошото е, че това ще е вече в нашите дворове! Много хора пътуват, те знаят на какво прилича днес Западна Европа. Да могат да се събудят тези, които са създавали векове наред европейската цивилизация, красотата, реда, разума и толерантността, какво ли биха ни казали???

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Защо се обръщаш към тези мекотели? Та продаването и предаването на Европа започна още от онова хлъзгаво човечле Барозу! А каламитетът от лентяи, крадци, дъвчащи бетел, задоволяващи естествените си нужди зад ъгъла на къщата, убиващи жени с камъни, ръгащи с нож всеки несъгласен, илитерати, многоженци, раждащи по 30 деца и т.н. (моля за извинение, толерантността не трябва да крие и убива истината!) може да бъде пресечен с мирни, но твърди мерки, а щом държавата спи - и с Динковци!

19

Анонимен

преди 8 години

И този и Баба Меркел са за затвора като американски агенти.

18

Анонимен

преди 8 години

Хората, когато бягат от война и насилие, обикновено се регистрират и остават в първата приела ги страна. Стига лицемерие, всички знаем за какво става въпрос. Чиновниците в Брюксел мислят единствено за това как по-дълго да се задържат на постовете си, нищо друго не ги интересува.

17

Анонимен

преди 8 години

Защо, след като се доказаха aдските замисли и действия на Турция, ръководена от зависимия Ердоган, след като е явен рекетът от Турция над Европа и е ясно, че Еродган ще праща в Европа специално подбрани "бежанци"(с колани), и само кьорав не може да види, а *** - да разбере, че Ердоган е проводник на мегаломанските кървави колониалистични замисли на държавата с фашизоидно мислене и ръководители срещу Европа, същата тази Европа - люлката на световната цивилизация, НЕ НАЛОЖИ САНКЦИИ НАД ТУРЦИЯ?

16

Турчина

преди 8 години

До 14Незнам с какви говориш в Турция ама със сигурност са от кюрдската диаспора които се правят на турци. И аз много познати имам в Турция и някои от тия хора са общински съветници в големите градове и никой не се оплаква. И как така уж всеки емигрира а населението на Турция са увеличава? С Азербайджан не са се скарали никога, а Нетеняху лично се обади на Ердоган миналата година и му се извини и прие да плати репарации на турските граждани убити в кораба Мармарай

15

Анонимен

преди 8 години

в 65% в дворовете на университетите в турция изникнаха джамии с радикални проповедници, ходенето с бурки вече е ежедневие и предстои обособяване на мъжко и женско крило! в истанбул има десетки квартали с фанатици, пристигнали от арабските страни; ако не сте наясно, атакуването на жени с поли и про-европейски младежи вече е правило и въобще когато в една страна унищожиш цвета на нацията заради болните амбиции на един луд, икономиката рухва. не е само криза с руски туристи, доста по-зле е....

14

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха ха,ха,Ердоган щял да назначава зет си за премиер. Голям майтап,тези уверено задминават Северна Кореа ! Европа трябва да е полудяла,ако ги приеме !

13

до 'турчина

преди 8 години

пич, твоят любимец ердоган е гробокопачът на турция и за съжаление такива като теб го крепят. за 1,5 година успя да се скара с израел, сирия, иран, армения, ирак, русия; провокира щатите и германия, дори в азърбейджан вече вдигнаха ръце от него. всеки ден общувам с млади специалисти от турция, в т.ч. университетски преподаватели и учени и хората масово емигрират; за тях сегашна турция е затворена страница. накрая там ще останат само башибозуци и ислямисти като теб, жалко за хубавата държава.

12

Анонимен

преди 8 години

Точно обратното Македония трябва да вдигне не една а три огради с България и Албания също ако иска не иска да стане Албанска Територия като по този начин ще предпази и България от Нелегално приминаващите Мюсулмански Терористи

11

Турчина

преди 8 години

До 7Ердоган не каза че пътищата им са различни , а като достоен политик който мисли за изгодата на родината си каза че ако искат да наложат меките им закони за терористите в Турция няма да се получи и всеки ще си хване пътя