20

До 25

преди 7 години

Има някаква грешка в системата, която трябва да се оправи и да се спре с насилието над възрастни хора. Отговорността я носят именно децата им, които са в общините, министерствата, полицията и т.н. Защото ц.ганите бият бабите, но българи ги покровителстват и са ги оставили в безвластие. А тези от протеста - да удряш полицай със знамето не е нормално и не е мъжко.

19

Анонимен

преди 7 години

Полицията не защитава бабите, а напада децата им.Това ще породи нови конфриктиБъчварова- оставкаЗащо сега тя не е при народа?Бойко щеше да е направил изказване вече

18

istinata

преди 8 години

I az znam dva ezika.bulgarski i makedonski.na. makedonski mi e zle pravopisa.samo ustno go vladeia ama ne tolkova dobre

17

Алекс

преди 8 години

Няма ли да си дадете малко труд и да пишете как върви преоцеса срещу инрегриращите се евророми,извършили побоя.Или пак ще го заметете.Заради пари и на индийски ще почнете да пишете.

16

Анонимен

преди 8 години

ТОВА БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ МАЧКАНИ И ТОРМОЗЕНИ Е НЕГЛАСНА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА!ПОНЕЖЕ ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА И НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖА МЪРЗЕЛИВОТО НЕРАБОТЕЩО ПЛЕМЕ ГО Е ОСТАВИЛА ДА СЕ САМОИЗДЪРЖА ЧРЕЗ ГРАБЕЖИ И ТОРМОЗ НАД ХОРАТА И ДА ПЛЯЧКОСВА КАКВОТО МОЖЕ!

15

Анонимен

преди 8 години

Много ефективна и активна полиция,но срещу българите.Иначе хич я няма.

14

Анонимен

преди 8 години

И на началника и на кмета пожелавам съдбата на закланите и убити български пенсионери ! Ако няма истински българи това няма как да се случи.

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИскам да получавам толкова колкото заслужавам с 2 висши и два езика.------------------Е, колко получаваш?Аз с едно висше и един език получавам 10 000 лева?

12

Анонимен

преди 8 години

Проклятие за правителството на циркаджията Борисов !! Дано бог да ги накаже за мъките на българския народ. Превърнаха държавата ни в свърталище на роми, азиятци и престъпници. Прогониха народа за да се напълнят с пари.До.лни, мръсни и гадни двуличници, Не обичат истината да им се каже !

11

Shark

преди 8 години

Пореден задържан, и с това се хвалите продажници долни. Вие ченгетата не сте ли българи, семейства и родители нямате ли?? Утре може вашето дете да е на някой такъв протест, дали ще ви е хубаво вашите колеги да го бият и задържат, още повече когато е в правото си и казва истината. Шайка ***, това е българската МИЛИЦИЯ!!

10

Анонимен

преди 8 години

Не се гаси,туй що не гасне!! :-) Продажници!

9

Анонимен

преди 8 години

Всички пред полицията ! Да го видим тоя гестаповец как ще задържи хилядите които го ругаят и захвърлят с камъни

8

Анонимен

преди 8 години

То с протести /мирни и тихи/ ако ставаше, Орешарски щяха да го свалят протестите, а не Местан. В Киев още щяха да имат Майдан, сотниците да си държат плакатите, полицаите - щитовете, да пият кафета и да си приказват.

7

До 13

преди 8 години

Не си ли разбрал, че 11 е провокатор? Такива като него просто провокират такива като теб.

6

Анонимен

преди 8 години

Номер 1 е ироничен, а вие му поставяте минуси!

5

Анонимен

преди 8 години

Началника на РПУ-то е люпил семки и гледал как бият момчетата на 50 метра от РПУ-то.

4

Анонимен

преди 8 години

Новия световен ред се диктува от американското посолство те искат рома да е преобладаващ не знам какво не ви е ясно

3

Анонимен

преди 8 години

Не разбраха ли вече ,че с протести и избори нищо няма да се промени !Ако нещо се променяше щяха да ги забранят

2

Анонимен

преди 8 години

Вчера задържан, днес задържан....! Много умен началника на РПУ - то! Посланието е ясно - не излизайте да протестирате, защото ще арестуваме точно Вас! Още една седмица и Бъчварката ще се чуди как да плаща извънредния труд на жандармеристите. А и закона не позволява извънреден труд безкрай, както и изисква определено време почивка между смените. А когато няма протест какво работят?

1

Анонимен

преди 8 години

ромите е крайно време да ходят на училище, да не ги бият като деца, да ги учат да са хора. Крайно време е политиката за интеграцията им да проработи, а не да *** едни пари. виновни са българите - политици, които позволяват това да става.