9

Анонимен

преди 8 години

на герп законодателите личи че са чели само основополагащата книга на партията: винету

8

por

преди 8 години

ами ако го слага на две?! Стават три декларации.

7

АTAKICT

преди 8 години

НАРОДЕН СЬД ЗА УПРАВНИЦИТЕ НА БЬЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО И ПАРИ ДО 7 КОЛЯНО

6

Анонимен

преди 8 години

Ами като половината са обратни , ще декларират ли парите на любовниците си? Съмнявам се.

5

Анонимен

преди 8 години

всички са едно - партиите само се правят за пред хората, че са един против друг, всички влезли там се обичат и пазят. Знаем го, но какво, едно голямо нищо

4

неразбрал

преди 8 години

А кой ще пита онази велинградска прокурорка Маргарита Попова откъде намери 2 милиона , че да ги вложи в КТБ? Кого лъжете бе, нещастници?Кой ви вярва бе, алчни и нагли мушмороци , облечени в тоги?Всички сте за дръвника.

3

Василев

преди 8 години

Магистратите са хора на Мафията!Мафията в България се ръководи от вън!Следователно, в България никога няма да има справедливост, за това ше има все по големи етнически критични моменти!Дрогата е навсякъде, контрабандните стоки са навсякъде, източват се банки, няма един висш държаен служител хванат в корупция!Агент Фил Брук!ЦРУ!!!

2

Анонимен

преди 8 години

кому заблуждават, че нещо ще се промени. Боко си върви, ние си лаем

1

ха-ха-ха

преди 8 години

Прах в очите на слепите!Тези тъпотии ги слушам вече почти 30 години.През това време магистратите станаха толкова богати и нагли , че тези глоби по 300 лв са вече малка част от джобните им.Гарван гарвану око не вади.До момента няма нито един магистрат осъден за престъпление , освен няколко пияници от системата.