165

VIKI

преди 8 години

I KAKVO KATO E MYUSLYUMANIN ????? V BALGARIQ NQMA LI MYUSLYUMANI KOITO NAISTINA OBI4AT RODINATA SI ???? 6TO ZA TAPI I PROSTI KOMENTARI STE IZRASILI TUK :))

164

Анонимен

преди 8 години

Явно това е представителната извадка - дете на емигранти от бивша колония, мюсюлманин, подкрепяш *астията. И те като нас показаха наказателен вот чрез негласуване и ето го резултата. Да ви е честит!

163

Ифтар

преди 8 години

В материала е пропуснато да се отбележи, че един ден след обявяване на изборната му победа, Садик Хан е посетил християнска катедрала в Лондон. Заслужава да се подчертае - един ден след изборната му победа, а не когато почне да се облизва за нов мандат няколко месеца преди следващите президентски избори. Има от какво да се засрамят някои ифтар-християни в България.

162

Hhl

преди 8 години

Ne otiva rabotata na dobre

161

anonimen

преди 8 години

То в Лондон англичани не живеят,само работят.Всички там са събрани от всякъде,но най-много са мюслитата.Факт.

160

ми...

преди 8 години

В изборният ден англичаните живеещи в Лондон са отишли за гъби край града.

159

НЕГАРА с ОЛД СПАЙС

преди 8 години

Лавското сарце и Крастоносците са въртят

158

Спартак

преди 8 години

Сега англичаните трябва да напуснат и ЕС, защото, разбира се нямаме нужда от мюсюлмански държави. Да си направят някакъв съюз или обединение със старата си дружка Турция и да ми се махат от полезрението.

157

глас от телевизора

преди 8 години

Гражданина Кхан?

156

poor London!

преди 8 години

Явно натуралните британци само лицемерно са толерантни към мюсюлманите, пакистанците..... а какво е в умовете им от това масово преселение на хора с чужда култура в Лондон, един Бог знае. Един известен и много уважаван и даван за пример английски певец, на когото съм фен, преди 2-3 години се спречква с някакви азиатци в нощен бар в Лондон и когато онези се оттеглят, свидетели са чули момчето презрително да измърморва под носа си "pakis!" А този човек минава за един от най -толерантните, интелигентни и възпи тани selebrities на Острова и любимец на много хора....... No comment ladies

155

Анонимен

преди 8 години

Много важно! Той или евреинът Зак/ария/ Голдсмит! Все е обрязан. Не е от англиканската църква!

154

рррррррррр

преди 8 години

Чакайте в София: Местан, Доган, Карадайъ, Хафъзов и пр. гмеж!

153

Ангел

преди 8 години

Този резултат говори че Мюсюлманите в Лондон са 11% повече от Християните

152

Ангел

преди 8 години

Стига им 1000 години империя и велика сила.Идва момента в който ще западат!!!!Скоро Англичаните ще станат малцинство в собствената си родина.

151

Анонимен

преди 8 години

До КубратТе нашите управници са чисти българи и какво от това. Вижте ни дереджето на държавата. По специално-логичен път стигнах до една истина. България е векове напред - но само по ракийно време.

150

обективен

преди 8 години

Докъде стигнаха европците с техните двойни стандарти, по американски модел! Значи пакистанците, населяващи англия могат да избират, че и да бъдат избирани, а руснаците, живеещи в трите прибалтийски стани нямат право нито на едното, нито на другото!

149

Анонимен

преди 8 години

Мюсюлманин спечелил срещу евреин, голям праз.

148

Анонимен

преди 8 години

До кога тия извратеняци ще налагат някакъв етикет в Европа ?За какви се имат?

147

Кубрат

преди 8 години

И Християните и Мюсюлмани и Евреите вярват в един Бог просто мафията на оръжията създава *** и от трите религии. И какво като е мюсюлманин или родителите му са имигрирали там преди 50 години и са работили за кралството и при положение, че Хан е англичанин, роден в Лондон а просто произхода на родителите му от Пакистан. Значи те трябва да имат само задължения, без права да бъдат избрани. Тези хора, които обиждат новия кмет на Лондон са фанатици, расисти и не различавате много от ИД.

146

До 178

преди 8 години

Когато човек е грамотен и след 50 години няма да греши това, на което е научен. Неграмотността не се придобива с години живот в чужда страна, а показва до колко един човек е "мърляч". Щом не си е направил труда да научи родният си език, да не говорим за маймуницата, то това показва и какво ще му бъде отношението в работна среда. Ще скатава и ще се оплаква. А такива хора тук никой не ги иска и съответно наема на работа.