100

Аеросмит-недоиз

преди 7 години

Голямо кюсе тоя Блинкин ,напомня ми на Стивън Тейлър

99

Амин

преди 8 години

Казано е: Москва е третия Рим и четвърти няма да има! През новата ера ще падне Москва и с Империята на Злото е свършено. Ще настъпи мир на земята!

98

Анонимен

преди 8 години

Хи-хи-хи. Дойде едно годподарче от Америка да си нагледа подопечните. Позволи им да го целунат на определеното за слугите място, размаха пръстче и те веднага обещаха да купят самолетите . Язък за спестените от референдума пари. И те, и събраните в повече милиарди ще потънат за някакви трошки. Изводът е - не плащайте данъци - парите се хвърлят на вятъра.

97

Анонимен

преди 8 години

А бе Укра, а бе чедо. Америка за България вече не плащала, така че не се напъвай толкоз много. Ще вземеш да се изкилиш.

96

Анонимен

преди 8 години

ЧЕ ТОЙ ДО СЕГА ПАСИВЕН ЛИ БЕШЕ.

95

Бай У......?

преди 8 години

Нещо не разбирам посланието.Ще копуваме изтребители но искаме подкрепата на НАТО.Досега то ли ни пречеше.Ще даде половината пари ли или ще ни падари или продаде трето качество изтребители.Или можеби ще ни каже какво можем да си купим.АКО НЕ КУПИТЕ ЧИСТО НОВИ ПРОЙЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА А МИ КУПИТЕ СТАРИ АМЕРИКАНСКИ ВИЕ ВСИЧКИТЕ СЕ ЗА ЗАТВОРА.защото след 5,10г ще имаме същия прожлем.Ако вземете нови си решавате проблема за 4,5правителства който няма да са същите

94

станишко

преди 8 години

болшевиките си лаят керванат си върви

93

укра

преди 8 години

Русофилите са два вида-първи вид-хорица над 60 години-пенсионери,затъпели от комунизма и никога не ходили в нормална държава.обикновенно живеят в панелки или западащи села.Втори вид-под 60 години но необразовани и злоупотребяващи с алкохол,някои с психични смущения.Не са непременно атакисти-има и други.

92

Анонимен

преди 8 години

Троловете на Плевньо не почиват ли?

91

укра

преди 8 години

На България и предстои сега една не много трудна ,но важна задача,а именно-да се справи с русофилската зган,която стои на пътя и пречи на европейското развитие на Родината.

90

до 111укра

преди 8 години

И в събота сутрин ли се дрогираш ?. Направи малка пауза, че можеш да "ритнеш камбаната".

89

чичо Гошо

преди 8 години

Много се забавлявах като гледах "подготовката" на парада в президентството.То не бяха едни локуми ,едни фафли имах чувството,че са се събрали всички експерти на НАСА и ще изстрелват совалката.Имах усещането,че съм на представление на самодеен училищен театър.

88

укра

преди 8 години

Плевнелиев никога не е громил световния империализъм и САЩ.Няма значение,че е бил комсомолски секретар-бил е под прикритие.България никога не е имала по правилно ориентиран президент след Стамболов.Главните опасности за България сега са ислямизма и рашизма а главния приятел и закрилник-САЩ и Плевнелиев го разбира добре.Дано да бъде преизбран.

87

Анонимен

преди 8 години

Европа трябва да е горда с хората си, с морала си, с науката си, с технологиите си и да се еманципира от зависимостта от САЩ. Ако трябва да купим нови самолети, те трябва да са произведени в ЕС, танкове също и т.н. Германия до 1945 г е била най-развитата в технологично отношение страна. Вчерашния военен парад беше срам и позор. Дплу американнските агенти - Плевнвлиев, Митов, Ненчев и най -главните Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Да живее свободна и независима Европа! Да го кажем след 2 дни.

86

Анонимен

преди 8 години

Като си представя само как това същество ,в качеството си на комсомолски секретар и активист на БКП със същият плам громеше световния империализъм и най-вече САЩ ,ми се повдига.За цялата история на България подобно същество не се е раждало.

85

укра

преди 8 години

NATO не помогна на Гърция защото гърците готвеха като мнозинство-геноцид срещу турското население.Турската армия влезе и набързо раздели двете враждуващи страни и спаси острова от гражданска война без да трепе никой.Това беше брилиантна операция и единствен изход.Браво на НАТО и на турците.България с НАТО завинаги и нека ушанките мрът от яд.

84

активен

преди 8 години

Хубава двойка са. Явно и гостът е пасивен, щом домакинът обявява по-активни действия. Аман от пасивни..

83

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАСега пак сме бедни само, че нямаме армия, нямаме полиция, нямаме образование, нямаме здравеопазване, нямаме нищо. По-голи сме отколкото бяхме тогава... но сме горди членове на НАТО и ЕС

82

Тинев

преди 8 години

Предателите на България заслужават 9 м

81

Българио!

преди 8 години

България винаги е била бастион за защита на Европа от Палеолозите. И продължава да бъде. САЩ най-после осъзнават фактите. Очаквам по-близко и по-задълбочено съдрудничество. Чета и виждам как се гърчат демоните на Империята на Злото. България ще пребъде и след Москва!