29

До "леле"

преди 8 години

Не обвинявай анимационните филмчета за скапаното възпитание, което си получил, а се сърди на майка си и баща си.

28

леле

преди 8 години

Само погледнете няколко серии от класическите и ще видите..Аз лично ей сега след 20 години реших да ги погледам и аз...Потресен съм,такова подтикване към насилие е това..Само капани и гадости,не забравяйте,че тези идеи после се материализират..Аз лично съм метал по хората картофи и яйца от високо,удрял съм ги с бухалки...Трябва да се забранят и съдят тия!!!!

27

H

преди 8 години

И аз много ги харесвах,но като се замисля,те наистина сеят семето още в децата..Подтиква към насилие и затова децата са много диви последните години,точно заради подобни "анимации"..Тия са за 500 годишни присъди..Трябва да се забранят,дават гениално зли идеи и после защо има такава висока смъртност и насилие!

26

Анонимен

преди 8 години

Насилието никога не може да е хумор. Филмчета като тези са противоестествени и никой нормален човек няма да остави детето си да ги гледа. Точно от тях децата научават, че издеветелството над други хора или животни е приемливо и даже забавно.

25

Анонимен

преди 8 години

Ха-ха-ха! По тяхната логика до сега да съм станала най-голямата масова убийца в историята!

24

Анонимен

преди 8 години

Мдаааа, определено То и Джери са виновни за самоубийствените атентати и за публичното пребиване на хора с камъни! И...ти!

23

Кикс

преди 8 години

Боже, боже - що за болни мозъци търсещи под вола теле! Остава да кажат, че главорезите от ИД са гледали твърде много Том и Джери и затова колят и трепят безогледно!

22

Анонимен

преди 8 години

Има основание в твърденията за агресивност в тези детски филмчета. По агресивност не им отстъпва и друга, аналогична серия "Ну, погоди".

21

Влади

преди 8 години

По изключение са прави. Вижте всички американски анимционни сериалчета ( еврейска продукция), там противника се бие докрай, смачква се без милост, ако и да са филмчета за деца. Гадни са, уж смешни.

20

Анонимен

преди 8 години

Египет...., тия манИаци?!?!?

19

не е непонятно

преди 8 години

Ами не им е смешно на хората ,след такава арабска пролет и том и джери ги плаши.Дето се вика, в къща на обесен не се говори за въже. Но преди арабската пролет не се оплакваха от джихадисти и анимационни герои. На чичо Сам подаръците , пази боже !

18

gft

преди 8 години

ейй колко хора без работа има по света.

17

Атанас

преди 8 години

А мрачните приключения на Били и Манди трябва да го обявят за филм на ужасите сигурно срам!

16

Анонимен

преди 8 години

Дори през Студената война Том и Джери се гледаше (както и Ну, погоди"... това са някакви безсмислици... детски филмчета не може, а свалени самолети може

15

Българин

преди 8 години

Том и Джери е много антипедагогичен аним филм - не го препоръчвам за деца, освен ако не искате децата ви да станат *** маймуни.

14

Жибор

преди 8 години

Човек трябва да е ненормален ислямист,за да схване "Том и Джери" като насилие вместо като хумор.

13

ined

преди 8 години

В Египет се дразнят не че Том и Джери използват експлозиви, ами че не викат "алах акбар" преди това.

12

Анонимен

преди 8 години

а Корана , Библията и Тората сеят смирение и любов към ближния , резултатите се виждат през цялата история на човечеството

11

Анонимен

преди 8 години

До бай иванПо-скоро обратното.Том и Джери е филмче от 40-те години а Ну Погоди от 70-те.

10

?

преди 8 години

Напълно съм съгласен. Задължителна забрана и на Флинтстоун. Тва малкото БАМ БАМ ли е кво е им почупи главите на всички. А *** куче преди всеки епизод изкарва Фред пред собственият му дом да спи навън :( не мога да ги трая!