120

Който както изка

преди 8 години

Ердоганя си затвори и неговата врата.Е това е студена война.Сега ще има дълго изчакване ,да минава време.Кучето си лае и керванът си върви.

119

супер

преди 8 години

До hahahЩе имаме отнво Руска връзка

118

Анонимен

преди 8 години

''каквото прави го прави за народа си'' нямам думи да опиша колко си заблуден драги, Ердоган е диктатор и се грижи единствено за джоба си, сравним е с Хитлер с политиката си спрямо кюрдите, които избива поголовно.Ердоган е опасен за човечеството, дано някак си бъде отстранен, но голяма надежда няма

117

бай Иван

преди 8 години

Европата нещо е сбъркала териториите на Либия,Сирия,Ирак и Турция.Остатъците от Османската империя създадоха Турция с 20 милионно кюрдско население,което иска обединение с останалите 60 милиона в съседните държави.Докато не се преначертае нова карта на етнически и религиозен принцип,тероризъм ще има.Това "Мулти етническите общества обогатяват културата на тия държави..'" са литературни съчинения и пожелания,нямащи нищо общо с реалността.

116

hahah

преди 8 години

тея ако ги пуснат в eu значи край на евро зоната

115

Умен

преди 8 години

Реджеп Тайип Ердоган от ден на ден става все по-луд. Достатъчно е човек да види тази снимка и веднага ще му стане ясно че този е пълен куку. Опасен и агресивен при това.

114

Анонимен

преди 8 години

Ердоган реже и последната възможност на страната си да има сериозни политически и бизнес взаимоотношения с някого.Разрива с Русия отряза единия крак на турската икономика,поевтиняването на петрола и гражданската война в Сирия и Ирак спря приходите от петро-държавите.Да говори Ердоган на ЕС-"всеки да върви по своя път" означава загуба на последна опрна точка и бързо потъване на цялата икономика. Блъфира-типично ориенталски манталитет.Ами ако ЕС му отговори с неговите думи?Турската борса>>фалит!

113

Анонимен

преди 8 години

Вече няма нужда да си купувам фантастика. Просто чета новини в Днес.Бг.

112

Анонимен

преди 8 години

кaквото прaви го прaви зa нaродa си,не е мишкa и не се нaвеждa пред никой

111

дедо Таушунко

преди 8 години

"Всяка власт развращава, абсолютната - абсолютно". Това са казали римляните преди повече от 20 столетия.

110

Анонимен

преди 8 години

ЕС каза че ще приеме Турция - ама друг път!Турция каза че ще спазва правила - ама друг път!:)

109

Бакъря

преди 8 години

Аз смятам,че Ерик се взе много навътре и започна да мъти световната,сиреч - еврейска политика,т.нар."нов световен ред"М.исля,че скоропостижно ще гушне букета,не че не заслужава това.Дай Боже ,това да стане до една-две години,че ми опротивя с неговите шашкънии!

108

NABLUDATEL

преди 8 години

DA BUDE-NEZAVISIM KURDISTAN.SHTE IMA KURDSKA DURJAVA.KOLKOTO I TAYA PACHA ERDOGAN DA REVE KURDISTAN SHTE IMA.

107

Анонимен

преди 8 години

Ама какво разправяш пръскаме от адреналин. :D Тука дето съм на 1 крачка от Турция, виждам какво става :D Аз минавам границата с турски митничар на български да ми пожелава ''Приятен ден'', пред мен и зад мен Кърджалийска регистраци му говорят на турски, оня им говори на английски и им рушва колите. :D В Турция вас не ви приемат за хора. :D

106

26г

преди 8 години

165 Те всичко правеха за руснаците, в Турция етикетите на всичко бяха на руски, английски може да няма, ама руски има. Дори съм засичал само на руски, даже и турски нямаше. Тоя необятен пазар Русия, като се затвори и разтресе цяла Турция. От 1 път се разтресоха и туристи няма и икономиката умря, земеделие, търговия всичко. Направо се сринаха.

105

Анонимен

преди 8 години

След като свалиха руския самальот тази година ще ти дават пари да отидеш на почивка в Турция . Да не забравяме че всички надписи в Анталия Мармарис бодрум са на руски и братушките бяха 80% от туристите. Относно Европа - икономиката върви последните години, НО изцяло се крепи на европейското потребление.. Мустакатия блъфираИначе турците са гостоприемни , нищо против истинските турци.Мръсните еничарчета които пишат на Български тук обаче трябва спешно да се изселят.

104

Румбо

преди 8 години

До 100 % TURKМисля че за кюрдите дори и 1-2 милиона жертви са достатъчно добра цена,стига да получат собствена държава!Като ги гледам,много бързо ще възстановят популацията!Ама турския туризъм трудно ще се възстанови почнат ли да гърмят курортите един по един!

103

26г

преди 8 години

159 Я ми рпипомни Ататюрк с какво е известен, дали е велик според турците и дали Ергдоган не прави противоположното? :D 6000 браво бе, цели 6000 са ликвидирани ... брех ... има още 20 000 000 само в Турция, а колко още в северна Сирия и Ирак? :D :D :D На всеки 5 г колите по 100 000 хиляди като затривате цели села, само за профилактика и така е от 40години. :D Но този път Руснаците ги въоръжават, я припомни ми преди колко атентата е имало в Турция? А тази година? :D :D :D СВОБОДЕН КЮРДИСТАН!!!

102

Ххх

преди 8 години

Че кой ходи вече в Турция на почивка? Нито е изгодно, нито екзотично.баламите свършиха. Който не се е светнал още - седмица олинклузив 4* в Мармарис -?300 ,същото на гран Канария -?400 СЪС полетите. буквайте през немски сайтове, по тънко еПрочутото "обслужване" в Анадола е мит..бакшишите са по големи мошенници и от Българските..дива работаПри елинските роми същата работа..не ги разбирам авантюристите дето висят по опашки на Кулата

101

100 % TURK

преди 8 години

До 26 тия.ти си фантазирай . Това поне е безплатно. Днес да има избори , пак него ще изберат. Веднъж на 50 години идват такива. А за кюрдистан забравете . Вече и кюрдите разбраха ,че е ненужно. Над 6000 пккари са ликвидирани до сега и профилактиката продължава.