67

Каратанас

преди 8 години

До Анонимен--67; *** бай Тошо успя да прецени че Соца е едно НЕДОНОСЧЕ.

66

Каратанас

преди 8 години

До АTAKICT--65;Атака е най --предателската и антибългарска партия. Там са събрани най--големите ***.

65

Каратанас

преди 8 години

До Анонимен--57;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав? Всички бивши воени и милиционери си пазят личното оръжие.

64

Каратанас

преди 8 години

До boc--52;Заради многото самолети и полковници при Правешкия селянин, сега инженерските ,лекарските и учителските пенсии са под 400 лв. Държава в която Миолиционерите ,воените и номенклатурата вземат най големи заплати и пенсии , не ми я хвали. За тях беше добър комунизЪма.

63

Анонимен

преди 8 години

Още утре целокупният български народ или поне това, което е останало от него, да запретне ръкави и да започни да изпълнява Неговата заръка, т.е. да построи отново, онова, което "далновидни" политици и крадци унищожиха за 26 години! За да има пак за крадене!!! Да му имам акъла на българина, който му идва отсетне. Малко напомня бай Тошо с тия лозунги, ама не може да го докара напълно, липсва му каскетя и махането с лявата ръка. Иначе на акъл са на кантар, ама оня беше по-хитър, този е ***...

62

Ala_Bala

преди 8 години

Силна армия, особено с бъдещата си българо-румънска- украинска бригада, която ще ни пази от Русия. Нашият президент може да се сравни само със Свти Георги. Пак ще го изберем за главнококомандващ, но ще предпочете да чете лекции в някой третокласен американски колеж, за атлантическите ценности!

61

АTAKICT

преди 8 години

До Анонимен НУЖНИ СА НА НАТО И ЕС НО НЕ И НА БЬЛГАРИЯ

60

Лелелелле!

преди 8 години

А на байката със сивата униформа, вляво от Роско, или са му смъкнати панталоните или не са негови.

59

Анонимен

преди 8 години

Банда никому ненужни мушмуроци...

58

по снимката:

преди 8 години

демек "изправи се гора от стомана"! ако това са командващите на които ще трябва да разчитаме, спукана ни е работата!

57

патриот

преди 8 години

Честит празник на нашия Главнокомандващ-Плевнелиев, на г-н Министъра на отбраната,на българите патриоти(не путеноиди) на хората от НАТО.

56

Анонимен

преди 8 години

Прав е президента!Малко ще ни е трудно,но...Ще трябва да се отбраняваме от НАТО!През гугъла: "Михаил ХАЗИН. Восточная ЕВРОПА войдет в СОСТАВ РФ!"

55

Турчина Мехмед

преди 8 години

И с кого ще се бие таз армия бе гусин Президент? С *** ли, а?;))) Хаха смях в залата. Само една тяхна дивизийка и сме смлени.

54

Анонимен

преди 8 години

Затова е и свободата на словото,за да можем хем да изпускаме парата (на нашето недоволство),хем властниците да знаят кой какво мнение има за тях и въобще какво представлява.Вече не всеки има досие,но почти всеки профил в "социална мрежа".Честити ви подробни досиета,честит ви живот с мобилен интернет,на мини компютър,телефон,фотоапарат,камера,скоро и с електронно банкиране през телефончето.Сами ще си пожелаете Матрицата :D

53

Анонимен

преди 8 години

До bocНас ни готвят за превземане,на раята защо и е нужна армия?За да нямаме никакъв шанс ни вкараха и "натовци",при истински опит за промяна на статуквото и сваляне на политиците да нямаме шанс за преврат.За това и толкова трудно се взимат пушкала в България,отново за наши хора само,да не могат хората да се въоръжават и чувстват силни.Властниците знаят прекрасно какво ни готвят и очакват крайни реакции от нас,затова са ни обезкървили максимално,да не ритаме много като ни колят.

52

Анонимен

преди 8 години

До кинологАз виждам само пинчъри и булонки

51

кинолог

преди 8 години

"комодор"???? Това не беше ли порода куче? Кой от тия е комодор, Роско е болонка, Ненка е плешив булдог,а кой е комодор??

50

Бармалей

преди 8 години

БАСТУНИИИИИИИИИ!!!Да идват Руснаците!!!

49

муааах

преди 8 години

Едно време се присмивахме на военните, я ги виж тия глупацина снимката! :)))))))))) А страпонесата и Ненка... :))))))

48

boc

преди 8 години

Имам едно елементарно въпросче:Как така по Бай Тошово време имаше пари за сто(100)хилядна армия с много изтребители и танкове, как така имахме мноооого развита оръжейна промишленост, ииии как така работещите имахме пари за почивка на море и за десетдневна почивка на ски, я на Пампорово, я на Боровец, а сега няма пари за НИЩО???!!!ОТГОВОРА Е - ГОЛЯМО ОКРАДВАНЕ НА ПАРИТЕ ОТ МАЛКО ХОРА СВЪРЗАНИ С ВЛАСТТА!!!ЖАЛКОТО Е, ЧЕ БОЙКОВАТА МАФИЯ ПРОДЪЛЖАВА С ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ТЕМПОВЕ ДА НИ КРАДЕ!!!