110

Анонимен

преди 8 години

Като искате да гласувате елате да живеете в България и тогава да имате право на глас.Писна ми някой от майната си отишъл да си оправи живота да определя какво да е устройството на страната.Кодексът трябва да бъде поправен и само живеещите в България да имат право на глас.Тези които са в чужбина са загърбили родината си и се правят на много загрижени.Не знам кой им плаща но ако са патриоти ще живеят тук.

109

seira

преди 8 години

АЛОО ...КОИ СА ТЕЗИ "БЪЛГАРИ" В ТУРЦИЯ, КОИТО ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ?!ХОРА, КОИТО НЯМАТ БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ, ЗАЩО ВЪОБЩЕ ИМАТ ПРАВА ДА ГЛАСУВАТ?Р БЪЛГАРИЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ НА "БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ"!!!НЕ МОЖЕ ЛИЦА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ ДА УЧАСТВАТ В ДЪРЖАВНИТЕ И МЕСТНИ ОРГАНИ, В СИЛОВИТЕ СТРУКТУРИ И Т.Н.!!!КОИ СА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ, РОДЕНИ В МОЯТА БЪЛГАРИЯ, В МОЯ ДОМ, КОИТО ИСКАТ ДА СИ Я ПРИСВОЯТ?!НЯМА ДА СТАНЕ!!!

108

Анонимен

преди 8 години

Никой, който не е живял в България през последните 20-25 години няма право да решава моята съдба и съдбата на децата ми. Някой съвсем съзнателно и целенасочено използва ти хора в Турция, които нито говорят, нито пишат и четат на български. Те дори не се интересуват от нас, но дългосрочните планове на управляващите в Турция ги използват. Не мога да разбера, защо една част от българите не разбират това, или някой им плаща. Аз подкрепям с две ръце усилията на В. Симеонов. Истински българин..

107

Анонимен

преди 8 години

Ако обичат България, няма да ни се бъркат в живота.Живуркат си в чужбина, дават си данъците там, а пък ще гласуват?И как разбират за кого?

106

Анонимен

преди 8 години

След насилственото сменяне на имената на българските граждани от турски произход и изгонването им от родните места българската икономика загина.Сега със отнемането на правото на глас на българските живеещи във чужбина се цели смъртта и на демокрацията във България.

105

Анонимен

преди 8 години

Гласуват и си тръгват , а ние тек им сърцаме попарата.Ситият на гладния не вярва.Да се връщат, щом им е мило за България. Ама не искат.

104

Анонимен

преди 8 години

Българите са подмножество наславянството.

103

Анонимен

преди 8 години

Докога ще ни заблуждават платенижурналистчета: изселниците отБългария не са българи.Тях искат да ги използват за дестабилизиране наБългария отвън, а тези безмозъчнижурналистчета им помагат.

102

осман

преди 8 години

Ако си мислите че с с 300,400.500.ще уплашите турция някои братя българи много се лажат.без ядтено руснаците са гола вода.преди сто и кусур години осман паша ги е разсипал в плевен без никаква помощ.а те са били с румънци финландци и каква ли не още напаст.нещастници пълниВъв варна пак са били цяла напаст и баязид пк ги е насрал. С 3000

101

Revolution_

преди 8 години

ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС Е БИЛ ПЕРИОД В КОЙТО ПОРОБЕНИТЕ БЪЛГАРИ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ОТНОВО ДА МОГАТ ДА СИ ВЪРНАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА ДАЖЕ ПОСЛЕ ДА МОГАТ ДА СИ ВЪРНАТ И ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ, НО ТЕ НЕ ПОЖЕЛАХА И ПОВЕЧЕТО НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ. НЕРАЗБИРАМ КАК МОЖЕ НА ЧОВЕК ДА МУ СЕ ПРОМИЕ МОЗЪКА....

100

Една българка

преди 8 години

Тези псевдо българи,изселници с турско самосъзнание,не били втора ръка хора,но имат огромно желание ,да ни направят нас истинските българи не само втора ръка хора,но и трето качество!

99

обективен

преди 8 години

До до обективен,Ей това е голяма стратегия- с руско оръжие да се пазим от "нагиля руски агресор"! Да те успокоя- няма никаква опасност за каквато и да е било венна или някакъв друг вид агресия от Русия,спрямо България! Досега нямам информация от Русия да са включили в каквато и да било карта български територии. Само че от големата ни съседка и партньорка в НАТО от югоизток са го правили това неведнъж!

98

брей

преди 8 години

Каква подписка, на какъв език ще я правят,та те не знаят български?Ние пък не знаем турски!

97

Анонимен

преди 8 години

След като не живеят тук и никога няма да се върнат , нямат право да определят кой и как да управлява . Приемането на двойно гражданство е най голямата глупост на ,,демократичния'' преход ! Българите сами се унищожават !

96

До обективен

преди 8 години

C-300 няма да ни накарат да ги нарежем, защото с тях се пазим от наглия руски агресор, потопил в кръв половин Украйна.

95

Анонимен

преди 8 години

"Турците са прави, след толкова унижения,които им спретнахме, сега им се отнема и правото да гласуват. Жестоки сме и може би това в причината, поради която ни сполетяват нещастия и изчезваме като етнос."УНИЖЕНИЯ?! ТА ТЕ СА НИ НАРИЧАЛИ СТАДО И СА НИ ТРЕТИРАЛИ КАТО СТАДО, КЛАЛИ, ДРАЛИ, ОТНЕМАЛИ СА ДЕЦАТА НИ, ПОСЛЕ СА ГИ ИЗПРАЩАЛИ ДА ИЗБИВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ, ДА ИЗНАСИЛВАТ МАЙКИТЕ И СЕСТРИТЕ СИ...АОТ ЧЕРЕПИТЕ НА ИЗКЛАНИТЕ СА ПРАВИЛИ КУЛИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ЖИВИТЕ! Горките "обидени" от лошото ни отношени

94

Анонимен

преди 8 години

Прави са, не са втора ръка, направо са трета, а някои въобще не са хора.

93

обективен

преди 8 години

До Су 34,Това за С-300 за парада беше голяма глупост! Тези ракетни комплекси трябваше да бъдат пазени в най-голяма тайна, колкото повече хора(западняци и турци) разберат за тяхното наличие в българската армия, толкова по вероятно става съюзниците ни от НАТО да ни накарат да "нарежем: и тях!

92

Филип

преди 8 години

Турците са прави, след толкова унижения,които им спретнахме, сега им се отнема и правото да гласуват. Жестоки сме и може би това в причината, поради която ни сполетяват нещастия и изчезваме като етнос.

91

Анонимен

преди 8 години

Тия турци *** ги разбери.Доскоро дрънкаха че където има турци там е турция.Сега пък станаха големи Българи и много ги тормози мисълта,защо не са в България тяхната родина.Цялата работа на турците е да ни прецакат да ни завладеят без война.Турчина е подъл и хитър.Искате турция ей ви я никои не ви спира.Гласувайте си там със здраве