33

Европа

преди 8 години

Три воюващи племена:сунити;шиити;кюрди. От кое племе са бежанците?!....

32

Анонимен

преди 8 години

До сега ги знаеха като сунити и шиити,а сега има и някакви други те пък какви са,протестъри ли са като се събират чрез посредници и агенти,и търчат за наша сметка дето вярваме в Христос синът на нашия главнокомандващ и земен баща Йосиф като генералисимус.

31

Наблюдател

преди 8 години

Просто трябва да бъдат оставяни сами да се оправят

30

Сигурно

преди 8 години

Е какво излезе, че тези " НЕСТАБИЛНИ ДЪРЖАВИ" бяха "СТАБИЛИЗИРАНИ" от САЩ и *** ИМ с бомби, оръжие и унищожение.

29

Shark

преди 8 години

До СОЛОМОН. Хм, колелото на историята се върти и има цикличност на събитията, разбираш ли какво искам да кажа. Че събития, случили се преди време неминуемо ще се повторят, ако се появят подходящи условия. Е, създават се условия за възраждане на Райха!! Ще има нов Фюрер и хотел Бухенвалд ще отвори врати!! Ако това безумие не бъде спряно, много скоро точно това ще се случи, националистическите партии взимат връх в Европа, въпрос на време е да се намери подходящия Лидер!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Стаия Завет роди религията. Първото прошествие беше излизането на боговерците от Египет.То беше малко. По късно, 300 години след Исус, християнството направи кръстоносен поход и взе много жертви по пътя си. Нарекоха го Второ прошествие. Днес е дошло времето на третото прошествие. Похода на последователите на Мохамед мюсюлманите в наши дни започнаха своя поход. Искаме или не искаме в Библията е написано. Това ще стане!

27

Хилари

преди 8 години

Поръчкова статия, подготвяща ни за идеята, че след изборите САЩ ще преначертават границите в райони, които те самите са тласнали към хаос.

26

СОЛОМОН

преди 8 години

Прочетете и запомнете добре това което ще ви напиша Нито Русия, нито Америка, нито Израел съсипаха Близкия Изток. Това което става днес е по план на Катар и Саудитска Арабия. Потомците на тези които създадоха исляма днес много успешно разшириха своите територии. С преселение превзеха европейските земи. До сега нито един преселнически поход не е бил така успешен.Забравете за Европа! За последните 30 години в Европа мюсюлманите надхвърлиха 50 милиона. Тези хора не се изпаряват а се множат.

25

Fuu

преди 8 години

Има една държава, която се мисли за госодар на всички. Тя решава кой да е на власт и кой не.. Питайте ги тях! Те извличат дивидент от сртаданието на милиони..

24

Анонимен

преди 8 години

Незнам дали Близкия Изток е съсипан, но на мен ми се струва че Близкия Запад е по-съсипан. Така че е по добре да плачем за Близкия Запад превзет от ислямисти и мюсюлмани.

23

от Сащ

преди 8 години

Русия го съсипа, сега да го оправя. Аз пари за близък изток не давам.

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСАЩ съсипаха близкия изток. Сега добре, че е Русия да се намеси да оправи положението. САЩ разделят, Русия събират.---------Чигун , ти направи ли си труда да прочетеш,поне три изречения ?

21

Анонимен

преди 8 години

Покрай Близкия изток започна изпълнението и на втория план - ислямизацията на Европа. Преместването на милиони араби, афганистанци и пр. ислямисти е добра планирано унищожаване на християнска Европа. Ние сега ще забраним бурките, ама техният броя расте, а ние намаляваме. А в Европае до края на тази година ще се родят 300-400 хиляди деца, защото всичките тези арабки са вече забременени. Това е и планът - *** се размножават в геометрична прогресия.

20

Анонимен

преди 8 години

ДО 28 -АМИ ТО КОГАТО ГОВОРИМ ЗА САЩ И АНГЛИЯ ТРЯБВА ДА РАЗБИРАМЕ ЕВРЕИТЕ.

19

Един там

преди 8 години

Толкова много глупости на едно място... Хора, мислете с главите си... Времето на щатите изтече. Единствения начин, да отсрочат края си, е унищожаването ( на създадената от тях) "обединена" европа..В момента се случва точно това... Из въздуха се носи мирис на барут...

18

Турчина Мехмед

преди 8 години

Ще ви кажа следното! Близкият изток не само няма да се оправи, а напротив, всичкото това насилие ще се пренесе в Европа. Това което стана с Шарли Ебдо и в Брюксел е само предвестник на събитията.

17

муспи

преди 8 години

Хахаха - австрийци, руснаци и англичани?! За евреите нито дума, за световните тартори от основаването на този кръг на ада? Кой разруши Австроунгарската империя? или тя сама се закри! Кой направи Англия най послушната колония на световното еврейство и Лондон столица на спекулациите? А кой устрои Октомврийската революция, разруши Русия и я набута в най голямата война в историята, за да защитава еврейските интереси подложени на Голяма опасност от Велик Фюрер?!

16

Grom

преди 8 години

Те така и с Балканите направиха. Точно преди 100 г. Главни действащи интриганти винаги са били австрийците, руснаците и англичаните!Създадоха изкуствената ВеликаСлавия, а после реваха, че липсвала хуманност и демократизация. И ги бомбардираха даже!

15

европа

преди 8 години

Кво има да се прави,ние само можем да се радваме че не сме родени в някои от тези държави защото сега щяха да стрелят по нас или да ядем бомби,а някакви хора в далечни стран щяха да пишат коментари за нашата съдба.Грозна работа.

14

Русия

преди 8 години

Борците за мир ФАЩ,Гейсъюза и ОТАН унищожиха милиони деца !