185

Анонимен

преди 8 години

До обективенСилно се надявам Путин да постъпи мъдро и да не се кандидатира за нов мандат! Така родните седер***сти и цалата и всичките европски и американски медии---------Той не е толкова мъдър. Все пак е една милиционерска пръчка така че 100% ще се кандидатира.

184

Анонимен

преди 8 години

Няма какво да чакат. Направо да го считат за избран от сега.

183

Анонимен

преди 8 години

Много ме интересуваха международните резерви на Русия шото...

182

браво на Путин!

преди 8 години

Международните резерви на Русия за седмицата 22-29 април са нараснали $ 1,5 милиарда, или 0.4% - до $ 390 100 000 000, според централната банка на Русия.

181

kokospa

преди 8 години

Нормално за Расия-те са свикнали на това с императорите.Но да почакаме до 2018 има мнооого време.Стагнацията набира сили!

180

обективен

преди 8 години

Силно се надявам Путин да постъпи мъдро и да не се кандидатира за нов мандат! Така родните седер***сти и цалата и всичките европски и американски медии ще останат с "пръст в устата"!

179

Анонимен

преди 8 години

След смъртта на Сталин е имало масови самоубийства. Руснаците не са си представяли, как ще живеят без него. Това въобще си е характерно за угорските общности. Те никога не си сменят вождовете. Докато за българи и киевски руси е точно обратното, почти няма кан, кнез или цар умрял от собствена смърт. Тая генетика много лесно се различава - угорите не носят на пиене и се накъркват безпаметно от една чаша водка. Затова я пият бързо на екс.

178

Анонимен

преди 8 години

До 2 г. ще имаме сериозни проблеми с тези хора, бая повечко са от сирийците.

177

джуджака-чудото

преди 8 години

явно ще трябва да надстрояват мавзолея със още един етаж за новото божество

176

до 210

преди 8 години

Много точно казано. Браво.

175

Боби

преди 8 години

До Пешко 214Рашките се само изолират? Имам няколко познати говорим си от време на време. Като искат Пътуват в РФ и зад граница. Всяка световна Музикална група и прочие вече експлоатира руския пазар. Мога да ти кажа че преди 3 месеца цялото Черноморие беше на STOP SALES всичко е запазено от Руски туристи. Изобщо да не говорим колко нови апартаменти са купили от началото на годината в зоната около морето.

174

ИСТИНАТА Е

преди 8 години

Бойко ще управлява През 2018 за Путин не е никак сигурно

173

Анонимен

преди 8 години

ако е жив за мандата през 2018

172

Пешко

преди 8 години

До БобиИменно - тва да вдигнеш 100-200 000 души едва ли не на гражданска война не е лесна работа, ама никак. В случая с Русия *** е, че там се самоизолират в своя си руски свят, с широката руска душа и живеят от 89-ти май до 9-ти май (така е поне напоследък). А пак казвам - Русия има огромен капацитет, който си седи така само закърнява.

171

Якорита Уташака

преди 8 години

аз пък чакам нашите си избори за да бия шута на прецедента

170

Боби

преди 8 години

До Пешко 211Арабска Пролет в РФ трудно ще стане. Преди години забраниха НПО, а сега и Медии спонсорирани от Чужбина. Тоест няма ги най-удобните инструменти за "ЗАПРОЛЕТЯВАНЕ". Много по-лесно е обаче да вдигнат Мюсюлманския тероризъм и след като през седмица или две излиза новина за хванати групи или някъде в провинцията инциденти значи на там са насочени усилията за де стабилизация.

169

Пешко

преди 8 години

До До ПешкоМерси, лека работа! Иначе не смятам, че така лесно се "правят" арабски пролети", както се твърди отляво

168

:-)

преди 8 години

Руснаците си го искат. Значи няма сила, която да промени този факт, освен Божията воля. Бог обяче изглежда засега е на негова страна

167

До 201

преди 8 години

Не си прав, ама изобщо! Как можеш да пожертваш нещо което нямаш? Как путинофила русофил жертва интелекта си?За останалото съм съгласен.

166

Анонимен

преди 8 години

Естествено че Русия я чака сценарий арабска пролет. Нали за това е цялата врява. Там където има диктатори идва и пролетта.