11

аз

преди 8 години

А бе драскачииииии...защо не вземете вие да "хукнете" на някъде към ваше село и да не се връщате никогатрябва ли да има завист и реплики към хора,които искат за празниците да си изведат децата от този бетон...разбирам,че на вас ви е непосилно по финансови причини,ама стига толкова злобеене

10

Анонимен

преди 8 години

ХО-ХО-ХОСелчовците пак в атака.На село ще колят агнето.......Тичайте за "зимнина", папуаси!Бурканите дрънкат ли в багажника, дрънкат ли?!

9

Анонимен

преди 8 години

хукват е точната дума

8

софиянец

преди 8 години

Ох почивка, ох гръцко. Малко остана да се мятаме към Гърция и довечера на таверната да хапнем свястна храна. Не като българските деликатесни продукти бъкани с палмово масло, консверванти и т.н. Само който не е бил в чужбина не знае какви буламачи яде в БГ-то.

7

Visiast kabel

преди 8 години

Evalla, bulgarski umni proektanti!:-):-):-):-)

6

бг

преди 8 години

Някой тук разделя хората на граждани и селяни.То в България се обезлюдиха селата,затриха селското стопанатво-внася се месо мляко суровини за фалшиви и гмо продукти.Няма кой да произвежда,няма да има по пазарите бг.домати само за лична консумация ще се произвеждат.А вие хидите по празниците по Гърция.Всичко в тая държава е наопаки.Къде са истинските хора и хубавите бг села?

5

бг

преди 8 години

Явно гражданите яко са го закъсали щом чакат селото да ги храни и мъкнат чанти като талибани с ядене за седмица и пак и пак..докога бе сдмешници или само се пишете за граждани а сте си чисти скапани *** и с простотията си замърсихте хубавата ни СТОЛИЦА

4

гербист-столичан

преди 8 години

Хайде да идва обяда и да се изнасяме от работата, че няма само да работим. И почивка си требе, да се изнасяме по гръцко, и без това вече трети ден работим, пак требе почивка. Коридорът трябва от 12 часа да бъде, да се спират по-рано камионите, защото и хората тръгват по-рано след работа.

3

Бг простотия

преди 8 години

Тези хора не са добре , не се наядаха не се напиха , егати байганьовщината! Много кроворазбрани разбирания за празници!Деградирало общество , сбирщина от пияници и простаци !

2

gost

преди 8 години

В тоя дъжд съмняваме

1

???

преди 8 години

За Раднево да хукват хилядите. Иначе няма оправия. То пиенето няма да се свърши , първо помислете за бъдещето.