7

Анонимен

преди 8 години

Стига мъчихте децата, бе, "новатори" празноакълни, ще ги побъркате от напрежение. Това е още неукрепнала физика и психика. Пуснете ги да играят, не насилвайте и не деформирайте детското им поведение с идиoтска, на всяка цена, "съревнователност" с изскочили от орбитите очички. оставете ги поне малко да изживеят детското си детство, по детски, по български, не по "американски".

6

Кали Станкова

преди 8 години

Отново погазихте българските ценности !!! Позор !!!

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16 задачи за 40 мин., малко е

4

от кухнята

преди 8 години

Пълен майтап са тези матури. Само за да се отчете дейност в министерството.,че се прави нещо

3

Анонимен

преди 8 години

БравоМатури провеждането на изпити на 12 -13 май в четвърти клас.Даже и в университетите има няколко дни почивка между изпитите.Явно родните четвъртокласници са много надарени и могат да издържат на всичко, а в 5ти клас ще си учат без учебници по записки, както каза министъра.

2

Анонимен

преди 8 години

40 минути не са ли твърде малко? Ако на децата я дават за 40 минути, това означава, че един учител трябва да може да я реши за 1/3 от времето, т.е. за 13 минути. Поне така ни учеха на времето преподавателите в университета.

1

Асан второкласник

преди 8 години

Е кхрайно време е да я мина таз матура. Вече станах дядо, на тридесет и пет съм, с пет правнука,а все си дремя втори клас. Иначе хнишкатъ я взех.