52

ЕС иска

преди 8 години

бедните държави които немогат да изхранват бежанци да плащат за тези които след това ще бъдат настанени във Германия.Така някой страни хем ще имат евтина работна ръка хем няма да имат разходи по тях."болен здрав носи"ПИТАМ КОЙ НЯМА ДА ХУКНЕ КЪМ еВРОПА КАТО ЗНАЕ ЧЕ за него ще бъдат осигурени по 250 000 евро и той че си живурка наволя.Ясно е че ислямизацията продължава.Крайно време е да се откажем от ЕС и Брюксел и да гледаме към РУСИЯ

51

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 8 години

ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ БРЮКСЕЛ: Приемаме всеки върнат бежанец от Германия срещу 250 000 парички на калпак.На ЕС трябва да му е ясно че пари от нас няма да видят.Ще ни вземете цървулите!

50

Анонимен

преди 8 години

До облякъл се Илияне сте прав, написали са си хората за визите за Турция. Дописка като слънце, но човек трябва да кликне с мишката и да прочете. Явно е по-трудно за вас, отколкото да критикувате dnes.bg/eu/2016/05/04/es-svalia-vizite-na-turciia-na-kredit.301427

49

облякъл се Илия

преди 8 години

Друго движение по въпроса - за което Днес.бг не пише - отмяната на визитв за турци. То е пряко следствие от мръсните бежанци и мигранти. И е цапано д. с тикви. Ако се отвори такава опция, то в Турция днес процъфтяващият трафик на хора към Европа ще добие нови бизнеси - продажба на турско гражданство, за да може който е с пари, но не е турски гражданин, например, е сирийски или от друга държава терорист, направо да си купи тескерето и директно към Европа. Улеснява се достъпът на терористи.

48

Krom

преди 8 години

Да ви се.ра на Съюза. Я да попитам, кога български пенсионер, който живее в Родината си като куче ровещо в кофите ще бъде оценен на 125 000 евро? Каква е разликата, мазни дебели бюргери? Това, че заради произхода на този пенсионер от концлагера в който се превърна България, дори и статут на бежанец не може да получи? А инак, дохода и начина на живот и Хитлер биха възхитили, мамк.а ви фашистка. Скапани, мазни бюргери.

47

Занзибар

преди 8 години

ЕвроХейския съюз се *** в една импотентна, високомерна, криво-моралистична пач4вра.... А овцата спи, бобрите рупат рукола и Реал е на финал, кво друго му трябва на селяка...

46

Анонимен

преди 8 години

при тея цени, кой ще купи?! по-добре китаец!

45

Май сте се объркали

преди 8 години

Падат се месечно по 4,166,67 Евро на човекНе съществува такава средна заплата, кво правите изобщо.В закона за нормален гражданин на Германия е дадено от 800-1000,00 ЕвроНа каква база е смятано това. Или медиите пак вдигат пушилка

44

Евролюб

преди 8 години

Това е пълно безобразие - как компютър ще разиграва томбола кой къде да бъде пратен. Това са живи хора, не са топки от тотото. Страхотни евроценности, няма що.

43

Ха, на бас

преди 8 години

Аз пък се хващам на бас, че България ще се навие на предложението, защото си прави сметката, че ще раздава бежанци на другите и като гранична държава, няма да се налага да взема от другите, нито да плаща. Тая сметка не е много ясна обаче

42

Анонимен

преди 8 години

Стига повече брюкселско-германска мисловна полюция. Ха си евете макята на евания съюз и го разтурвайте, че е гола вода тази свинария! По-зле и от СССР!!!

41

Анонимен

преди 8 години

сега е момента България да напусне тая *** ЕС и да застане в редиците на Русия , не го ли направим скоро после ще е късно

40

Анонимен

преди 8 години

Някой да ми каже, България има ли евро комисар, защото след тази вече поредна статия сериозно се замислям дали все още имаме.

39

Анонимен

преди 8 години

Интересно, демократичните и толерантни европейци, колко още ще търпят наглостта на еврочиновниците! Ситуацията отдавна е извън контрол. ЕС се управлява от нагли продажни престъпници!

38

Ти да видиш

преди 8 години

Англия и Ирландия не влизат в тези сметки.

37

Анонимен

преди 8 години

Тези от Комисията са ходили на уроци по рекет и изнудване при .... пуйката! Бързо схващат!

36

Анонимен

преди 8 години

Все по-често се питам, кое му е демократичното на този съюз? Може да сме се съюзили, но не сме съгласни да се обезличаваме! Иначе, и в предишния съюз можехме да си стоим, че дори нефта и газа бяха евтини, ха-ха! Чакаме да видим КОЙ ще гласува за тази поредна дискриминация в полза на ..... и, чиновниците, естествено!

35

Анонимен

преди 8 години

Чист рекет

34

Анонимен

преди 8 години

ЕС май скоро няма да има или ше има но няма да членува никой там !! Срамота

33

Анонимен

преди 8 години

"Европейската комисия лансира промените днес, които трябва да бъдат одобрени от страните членки и Европейския парламент, преди да могат да влязат в сила."Трябва да си абсолютен мазохист за да подпишеш споразумение, което позволява на една бюрократична структура да репресира, санкционира и изнудва държавата ти.