24

Анонимен

преди 8 години

застреляйте горанов.Като е толкоав ЕРбап - да вдигне възрастовата граница на полицаите, вместо да краде засулжените пенсии на хората-.

23

Уха

преди 8 години

Държавата в лицето на Горанов, който изпълнява заповеди на друг иска да прибере едни 8-9 милиарда лева ЛИЧНИ ВНОСКИ.Не случайно наблягам на лични. Това са вноски от моята заплата която получавам.След като са лични единствено титуляра може да се разпорежда с тези средства как ще използва тези пари.Това е все едно да имаш влог със спестени пари и някой със промяна в да прибере тези пари в бюджета.Да няма наследяване-ако няма наследяване на личните ми пари значи национализация на парите на хората.

22

Шаран БГ

преди 8 години

Горан ефенди - дръж здраво! Де има стотинки --- да са във хазната. Какви са тези втори, трети пенсии, социални осигуровки, че и медицинск! Граби ! Сега си на власт1 Иначе как ще те попържа цял народ до края на дните ти ???

21

норa

преди 8 години

Ей, Горaнов, *** тaковa, никой не очaквa дa получaвa вторaтa пенсия до крaя нa животa си. Тaкaвa е тaзи, дaвaнa от НОИ.

20

Наблюдател

преди 8 години

Този се явява поредния тарикат с мерак за опоскване на пенсионните фонодове! Това се случва за незнам си кой път последните десетилетия!

19

Анонимен

преди 8 години

Горанов вместо да се прави на финансист, по-добре да каже как със заплата 2 500 лв, строи замък за 4 млн лв.Иначе борим корупцията, Селският футболист ви каза.

18

Анонимен

преди 8 години

До МушитаКога? Докога ще ги търпим?

17

Аааааа!

преди 8 години

Подивявааааам! Слушай бе наглец! Като си некадърен и не можеш да се справиш, не значи че трябва да окрадеш изрядните данъкоплатци! Преди време съм гласувал за ГЕРБ, но ако това направите, това ще е краят ви! А с тебе лично ще изметем площада!

16

БАБА КУНА

преди 8 години

НАЙ-ДОБРАТА ОТСТЪПКА ЗА ВСЕКИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ТАЛИБАН Е ОСТАВКА.

15

Мушита

преди 8 години

Ей правителството трябва да работи за народа а не срещу него !! Самозабравихте се бе ,ще играе тояга накрая!!

14

Анонимен

преди 8 години

Утре ще поиска и банковата ми сметка да изпразни. Ей, нагли до небето!

13

Айде де

преди 8 години

"Сега е моментът да се предложат и обсъдят различни варианти, които да са в интерес на осигурените лица"!Горанов, тарикат мазен, щом мислиш за нашия интерес, ето какво:Събираш желаещи да обсъждат хора в Арена Армеец и им предлагаш да гласуват дали са съгласни! Тогава ще стане ясно какъвим е интереса!Ти си НИКОЙ, за да казваш какъв ми е интереса! Наглец!Ако не си разбрал това, ще разбереш какво е Народен гняв! Ясен ли съм?

12

значи ....

преди 8 години

иска да ти открадне и тези пари .... ясно му е, че е престъпление както и да внасяш 40 години и после да умреш след 2-3 години ... но казва = 'я да го подложим на дискусия ...' ТИЯ СА МНОГО НАГЛИ КРАДЦИ !!!! ПРОРАДИ ТЪПОТИЯТА СИ НЯМА ПАРИ И ИСКАТ ДА КРАДАТ И ТЕЗИ ПАРИ НА ТЕЗИ, КОИТО СА РАБОТИЛИ !!!

11

Анонимен

преди 8 години

Познавам хора - ранни пенсионери, на около 48-50 години в момента, които са имали 8 000 лв. в партидата си в УПФ и са прехвърлили към НОИ вноските. Пенсията им е увеличена със 130, дори с 200 лв. Странно - за 5 години ще се изчерпи тази сума. Откъде ще дойдат парите да се плаща доживот? А простосмъртните от 3 категория труд, ще бачкат до 65 години, за да има инвалидни пенсии за фалшивите инвалиди и за раннопенсионираните полицаи.

10

пери

преди 8 години

До сега защо нямаше никакви НЕЯСНОТИ по втората пенсия? Какво не му е ясно на умника Горанов? Нали е много отворен, голям министър! Някой да му обясни защо не бива да пипа пари, които не са негови. Още не ми е ясно защо изобщо трябва да има две отделни министерства (хранилки) - на финансите и на икономиката. Пък и точно с тия двама некадърни псевдоминистърчета Горанов и Лукарски.

9

Нед

преди 8 години

Алооо няма ми пипаш вноските ей!!Аз що цял живот се осигурявам на пълна заплата при това над 4 цифри.2-ра пенсия е частна мен какво ми дреме че вие окрадохте държавата.На това му се вика национализация.Утре ще решите и влоговете на хората да приберете защото видиш ли БНБ няма пари.Ми вие ги окрадохте бе.Хайде забършете парите пък ще се молите после да доживеете да ги харчите!!!Аз затова ли плащам за да взема по малко от някой бачкал в сивата икономика!Да дадете на него.

8

Премалял

преди 8 години

Уф, тия няма ли да си ходят вече ?

7

Дървобрад

преди 8 години

Горанов или набивай гората или ставай човек...два пътя няма,Горанов !

6

Алоооу!

преди 8 години

Какви отстъпки бе ей, кой си ти, че ще правиш отстъпки бе! Избрали сме те там да ни служиш бе мишок некадърен! Ако не ти отърва, омитай се!Преди време държавата ни натресе това осигуряване без да сме го искали! Сега държавата да си изпълни условията по договора! Натрупаните средства са лични, онаследяват се, и мога да си ги изтегля наведнъж, ако искам! Никой не ти е искал да му плащаш, след като се изчерпят личните му пари!Горанов, не се прави на по-умен, отколкото си!НЕ НИ ПИПАЙ ПАРИТЕ!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Тези нелогични изпълнения на Горанов идват да покажат, че в хазната няма никакви пари, изтеглените заеми от второто правителство на Бойко отдавна са изхарчени, всичко се движи по инерция и на фантазия. Имало 2.5 милиарда лева излишък от борбата с контрабандата??? Интересно защо тогава още отсега Горанов иска да посегне на пенсионните фондове. Пълни некадърници и лъжци са тези гербави политици.