4

тя

преди 8 години

Вишеградскат четворка са страни с достойнство , управлявани от умни политици, а не дупедавци !

3

Хан Тервел

преди 8 години

Обикновена разходка в Бърно или Прага показва, че по физиономии чехите и българите на практика не се различават.Чехите винаги са гледали на България с добро око (с изключение на леки издънки от времето на комунизма).А смея да твърдя, че у нас почти всеки гледа с добро око и на чехите.Разликата идва 3-4 градуса по-топло време у нас, което е размеканло мозъците на всички, и вместо да сме единни като чехите, само се чудим - на комшията ли да го набием или на комшийката.Маминко, я съм се посрал.

2

Анонимен

преди 8 години

Чехите ще излезат единствените европейци с мозък на държавно равнище! Всички други чакат някой да пр'дне, че те да се насе'рат, или и без да пр'дне. Европа вече почти не произвежда основни неща. По-голяма част от производството е изнесено в Азия и няколко големи държави със силни търговски връзки внасят. Рано или късно съюз от консуматури продаващи си един на друг ще се разпадне. А по-богатите си и внасят безпринципна колониална маса, за да им излезе още по-евтино.

1

Анонимен

преди 8 години

Някой "журналист" се е лепнал случайно за някакви чешки сайтове и тия дни се създава впечатлението, че едва ли не Чехия е центъра на света - само там се случват събития.