9

Наблюдаващ

преди 8 години

Измамата и подвеждането вече за природни стихии ли ги смятаме? Или за рождено и законно право? Хаосът и беззаконието стават тотални...

8

Истина е

преди 8 години

А ние си мислим ,че само малцинствата са склонни към лъжи и измама.

7

Иван

преди 8 години

И рече Русия: Съсипете държавата. И отвърна народа: СЛУШАМ!!!!!!!!!!

6

dp

преди 8 години

Млади или възрастни наивиници няма значение, биха прекарали всеки когото могат.Човек просто не трябва да поема ангажименти към тях "на момента", докато е в магазинили на телефона.По мрежата може да се види цялата информация, договорът може да бъде пратен по поща(електронна или охлювна) за да бъде прочетен и т.н.Просто човек трябва да внимава и да не очаква тия дето искат да му продадат нещо да внимават вместо него. Не че последното би било лошо но тук и сега не работи като вариант.

5

Хихи

преди 8 години

Няма да говорите срещу ГЕРБ и правителството.

4

Анонимен

преди 8 години

Това не се отнася само за по-възрастните хора, а за всички хора, независимо от възрастта, всички се лъжат. Служителите в офисите на мобилните оператори са така инструктирани и това се иска от тях - да лъжат хората и където успеят, някой се опарва, независимо дали е на 20, 40 или 80 години. даже бих казал, че прелъганите по-млади са доста повече от прелъганите възрастни хора.

3

BURZUM

преди 8 години

Ами те тия гадове съзнателно усложняват нещата ...хиляди планове със звездички ако ,ама и Т.Н.пълни *** като Мтел са най големите ***...да се надяваме че ще фалират натам са им тръгнали нещата....

2

Анонимен

преди 8 години

Ало, Прокуратурата, къде сте бе ?! Какви още факти ви трябват за да видите, че това е нагло мошеничество !!! Огговорност за тези пристъпници няма ли ?!

1

Анонимен

преди 8 години

Оффф.Ами то цялата държава се гаври с хората и ще им сипем с големия черпак май.