14

Anonimen

преди 8 години

КОЙ Е АУТСАЙДЕР . НЕ СИ ЛИ СПОМНЯТЕ КАКВО ПИШЕ В БИБЛИЯТА - ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ . ОТ ТОВА ПО - ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ . ИЗВОД - В ЖИВОТА АУТСАЙДЕРИ НЯМА , В РЕЛИГИЯТА И В НАУКАТА - ИМА .

13

хахахх

преди 8 години

Голем фен на Лестър от 2 г. аххаха

12

Хайде сега

преди 8 години

Лестър стана шампион и изведнъж видиш ли всички станаха фенове на този отбор. Всеки си прави реклама на чужд гръб. Няма да се учудя ако другата година например Фулъм стане шампион, да са много повече уж "повярвалите" в този отбор.Смешна работа, снимки с развяти шалчета. Като си толкова отворен, защо не развя флага на България и след това шалчето на отбора, да покажеш, че преди всичко си българин , а след това поклоник на чуждия отбор......

11

SAFC

преди 8 години

Фен на Лестър от две години, преди това бил фен на Челси. Хах! Смешна работа. sparky правилно го е казал по-долу - отбор не се сменя. Аз съм фен на Съндърланд от повече от 15 години и никога не бих станал фен на друг отбор, независимо в коя лига играе отборът ми. С радост гледам мачове на големите отбори, но нищо в мен не трепва, когато вкарат гол. Друго е обаче когато "черните котки" вкарат гол - избухвам от кеф, дори да е срещу отбор от ранга на Уотфорд или Норич (не че Съндърланд са по-добри)

10

Маке Ариец

преди 8 години

Някой сериозно ли си мисли, че в смешно време се играе футбол? Всичко е тотално манипулирано от букитата... толкова много пари се въртят, че нищо не се оставя на случайноста...Не се пънете...

9

Анонимен

преди 8 години

От 1978 година съм фен на Ливърпул. Бях на 10 години тогава. Виждал съм и титли, виждал съм и дълги години липса на купи. Това обаче е като любовта - ръжда не хваща. Лестър ако ще да станат следващите 5 години шампиони, никой не може да ме накара да си променя предпочитанията.

8

Язека

преди 8 години

Айдее - говеждия фенклуб вече може да се обзаведе и с шалчета на Лестър.

7

Крумката

преди 8 години

Давай, Зузу, мачкаааай!!!- Къде е най-вкусна лимонадата?- В гара Томпсън, алееееее!!!!

6

dfgbf

преди 8 години

"Никола никога не е харесвал сочените за лидери" - отсекъде :))))

5

sparky

преди 8 години

За мен този не е никакъв фен.Сменя се работа,кола,къща,жена,приятели но отбор не се сменя

4

LethianDream

преди 8 години

Догодина симпатягите от Лестър ще се борят за 7-10 място във Висшата лига, а такива новоизлюпени фенове са ми пределно ясни - "предишните му любимци от Челси"..-фурнаджийски лопати. Фен съм на Челси, но отборът го подкрепям и като спечелихме титлата миналата година, и сега като сме на 10-11 място, а не да почна да се кефя и размятам шалове на паляците от Лестър, че са взели една купа..

3

Анонимен

преди 8 години

Явно е китайската година на Лестър! Марк Селби, родом от Лестър триумфира отново в снукъра. Малцина си спомнят може би, че когато Нотингам загуби първия мач тук от ЦСКА, когато се прибра в Англия отупа точно Лестър с 5:0 ! Тогава разбрахме, че успехът на ЦСКА не е случаен и реванша го потвърди.

2

Анонимен

преди 8 години

Истинските фенове подкрепят отборите си в добро и лошо.Тоя бил на Челси,сега на Лестър..вероятно е и на Лудогорец...***

1

Анонимен

преди 8 години

Преди бил за Челси ама от 2 години е за Лестър.Тоя явно е за да тия дето са шампиони,