38

ognyanz

преди 8 години

До 41: Има данни, че основателите на държавата ни - хан (или кхан) Аспарух и синът му Тервел са били християни. За основателя на волжска България - хан Кубрат това се счита за сигурно.

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27"Ако не искаш да живееш в християнска държава, тогава се махай оттук, но ако искаш да живееш тук, тогава ще се съобразяваш с християнската общност и с хората, чиито деди са основали държавата"Всъшност България е създадена от българите на Аспарух вярващи в Тангра, така че не може да ни твърдиш, че основателите на държавата ни са били християни. Християнството ни е наложено насила впоследствие. Така че не ни твърди че основателите на държавата и дедите ни са християни.

36

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ тук идва въпросът как идва гениалното хрумване на г-н Джамбазки, който тъй пламенно се обявява притив бурки - хурки и там придружаващите ги неща, държавата да има система на образование по ислям и да има възможност за обучение от преподаватели от Саудитска Арабия и Йордания - много добре г-н Джамбазки, не е хубаво само с бурки - най-убаво таралежа право в гащите!

35

Анонимен

преди 8 години

Джамбаски дали знае , че в България има роми християнизирани и роми мюслуманизирани , по принцип малко хора знаят за тези така наречени две Явления

34

TOP SECRET

преди 8 години

Ромите от Византия до наши дни изповядват няколко Религии в България , така че нищо ново , просто едните роми ги показват а другите вероятно умишленно прикриват

33

" Черните вдови

преди 8 години

31.Лошо , че не си чул !Защото доста пишеше на Запад за терориските наречени " Черните вдовици " , взривили се в 2 пътнически самолета на Изток .Една в черно , се беше взривила на гарата в Сочи , преди Олимпиядата !А в Ирак вече и не ги броят " вдовиците на Джихадистите ".Една такава от Пакистан , дошла в Америка извърши последния случил се атентат в Америка. Малко преди това Обама се изказа на сбирката в Турция :" Това не е Америка да приема само бежанци християни , както искат американцит

32

Знай ----

преди 8 години

32.Светска , обаче е християнска - източно православна . Научи си религията .Докато Италия е светска ( християни католици !) Англия ( християни протестанти ). Случи ми се преди 30 години да попълня на Запад - Графа - религия ? Оставих я празна . Служитялят ми каза каква ми е религията и го попълних ! Каза ми , след като си българка , знай религията на българите , което ме засегна !

31

до 11

преди 8 години

В Унгария, Чехия, Япония и много други държави изобщо не пускат мюсюлмани да се заселват и грам атентати няма. Кое е по-добрата идея а?

30

Анонимен

преди 8 години

51 мъже ,- радикалисти са изгонени от Финландия . Същите са извършвали грабежи и изнасилване на жени .Данните са от Евронюз .Тези 51 , пресичат границата и се установяват в Русия . И започват същото нападение , даже по заведения където се събират млади хора . Само че руските мъже се събират и такъв бой им изтърсват , че като идват полицай и те са ги добили и директно са се " събудили в болница ". Не се описва каква ще бъде следващата процедура ?

29

Анонимен

преди 8 години

27 - България не е християнска, а СВЕТСКА държава, умнико!

28

Анонимен

преди 8 години

*** и безсмислена забрана.Да сте чували за терорист облечен с бурка? Аз не съм.

27

Анонимен

преди 8 години

Носене на бурката не е " Култура ",Това е връщане на Щериат закон , в Саудитска Арабия . Този закон е и държавен закон и е защитен от държавата . Задължени са да изпълняват този закон ! Жената не може да излиза навън без мъжа . Мъжът има право на няколко жени , включително се женят за деца ( педофилщината на техния пророк.Това не са законите в Европейските държави , религиозни закони няма , които да задължават жената да носи бурка , да не излиза сама , иначе ще хвърлят камъни и ще я изнасиля

26

Мунчо

преди 8 години

Да забраним и носенето на нагръден краст - ще е реципроно и много по европески. А най добре е всички да сме ЛГБТИ.

25

#

преди 8 години

Тъпичко е това с бурките...Нямам против да носят каквото си искат, само да се вижда лице!

24

Анонимен

преди 8 години

"Или тези хора трябва да ревнат с една уста "Свобода или смърт!" и да се вдигнат на бунт срещу българо-християнската тирания!?"България е държавата на българите, от векове е така и от векове е християнска. Ако не искаш да живееш в християнска държава, тогава се махай оттук, но ако искаш да живееш тук, тогава ще се съобразяваш с християнската общност и с хората, чиито деди са основали държавата. Не живееш само ти тука и няма да злоупотребяваш с доверието, което ти е дадено от християните.

23

Даола

преди 8 години

Превантивните действия са най-ефикасни !

22

боза в буркан

преди 8 години

Като забраним носенето на женски дрехи ,какво правим с жените,ще им сменяме ли пола?Нали човека си остава ,на всичкото отгоре ще трябва и да го успокояваме вероятно.Дай на милиционера власт и после му гледай програмата

21

Анонимен

преди 8 години

Джамбазки-ах тази българска фамилия ееейй.

20

Churkaton

преди 8 години

Bg medii sa fenove na mafiata.:-):-):-):-)Ot miliardi hora po sveta, ot miliardi sluchki po sveta izbirat da servirat na mafiata za mafiata...:-):-):-)Ne razkazvat za poleznia pozitiven jiznen moderen opit na miliardi hora i firmi ot sveta...:-):-):-):-)

19

!!!

преди 8 години

До АнонименПърво не се пише мюсУлманин,а мюсЮлманин.И второ,никой не е карал прадедите ви да се заселват в християнски земи. И като не ви харесва тук в България сте свободни да отидете в Турция. там няма да имате проблем с джамии, забрадки и турски език ,който сигурно знаете колкото и българския.