24

Лъвско Сърце__

преди 8 години

Браво на Чехия, те поне мислят за народа си!!!

23

Анонимен

преди 8 години

олко депотати има в този малък парламент. 11 милиона жители от които 95% са чехи и 5% етноси имат по малък парламент от България.Следователно чешкия народ храни по малко държавници от България. Банда Борисов и сие заставиха българския народ на колене пред огромен външен дълг, разпределен за офшорки и имоти в чужбина. Борисовите министри доволно потриват ръчички а ние да му мислим и пра-внуците ни ще се влачат по колене пред този огромен дълг.Помнете ми думата Борисов ще емигрира като Станишев

22

Dinko

преди 8 години

Ето една нация с гръбнак и собствено мнение!Браво на чехите!Като гледам в средна Европа в страни като Унгария и Чехия има доста повече разум отколкото в Брюксел!

21

Анонимен

преди 8 години

Дайте възможност на християнките да отглеждат деца, но не! Те трябва да работят за да се вземат от техните данъци и да се оглеждат мюсюлмански и ромски търтеи. Това е псевдо хуманизъм, защото кой ще ги храни търтеите, като изчезнат европейките?А за Чехия, БРАВО!ВЕТО НА ВИЗИТЕ ЗА ТУРЦИТЕ!

20

Анонимен

преди 8 години

Московски чалъми. Купуваме 5 маргинали в чешкия парламент от сорта на атакаджиите в нашето народно събрание. Целта разпадане на ЕС под мъдрото ръководство на КГБ и Путин.

19

Турчина

преди 8 години

Колкото и да се гърчите вече е късно. Европа е поела пътя по ислямизацията ако ще днес да затвори границите вече има достатъчно мюсюлмани които след десетилетия ще се умножат двойно. Европейците намалят заради гейските наклоннисти и ще неще имат нужда от имигранти.2043 Европа ще се управлява от мюсюлманиБаба Ванга

18

Мунчо

преди 8 години

Да излезем всички - може следмащият съз да се направи с глава, а не с ***.

17

както върви

преди 8 години

се очертава ние да останем последни европейци, най-европейци

16

as

преди 8 години

хм, първо Унгария, а сега и Чехия... малко по малко започват да се осъзнават страните. жалко че ние сме д0лни мьpши и като нищо ще подкрепим турция но не и да се събудим и осъзнаем

15

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ЧЕХИТЕ. САМО ЧЕ ТАМ СИ НЯМАТ ТИКВА ОТ БАНКЯ И КРИВОУСТА ПРЪМОВА. ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ ТЕЗ ЧЕХИ. КАКТО БЯХ ПИСАЛ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ ЕС Е ВАВИЛОНСКА КУЛА КОЯТО ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА С ГРЪМ И ТРЯСЪК.

14

Анонимен

преди 8 години

Браво на чехите ,сериозна нация ,все някой трябва да се опъне на самозабравилата се Меркел ,иначе лека му пръст на Европейския съюз .Крайно време е да разберат че Европа свършва по билото на Странджа и по река Марица На юг е рекетьорския манталитет

13

Анонимен

преди 8 години

Браво, само така ще им покажем на самозабравилите се политици в Брюксел, че не сме овце, да правят каквото искат със съдбата ни. Долу ЕС, долу нато!

12

Анонимен

преди 8 години

Дай Боже и в България ! Само не знам какво ще правим с новия огромен външен заем взет от правителството и вече похарчен за офшорки и министерски имоти в чужбина ! Ум не ми го побира това. Борисов е гьн сурат който е пренуден да лъжеб Той не спира да тича по всички краища на България, да демонстрира енергия и дейност, да отвлича вниманието на неграмотната българска рая.

11

Анонимен

преди 8 години

До extremistТурция не е виновна за мигрантите. Тя гледа да се оттърве от тях.Виновни са европейските политици в т.ч. и българските които са сеодупили на ФАЩ.Ако на границата има гранична войска която да стреля на месо както едно време да видим Ердоган къде ще ги праща тези нашественици.

10

Анонимен

преди 8 години

Браво на Чехия, така се защитава позиция. Брюкселските зелки разбират само от заплахи.

9

Revolution_

преди 8 години

Браво на Чехия. А България и Румъния кога? Двете най-пренебрегвани страни....

8

Анонимен

преди 8 години

Брюкселският режим трябва да се премахне

7

Анонимен

преди 8 години

"ЕС отдавна вече не е обединение, бранещо интересите на европейските граждани. Превърнал се е в диктаторска организация"

6

Анонимен

преди 8 години

Не се вълнувайте, НЯМА да излезе. Дори и вероятност няма. Само в болните русо мозъци. Пийте хаповете и я давайте айляк.

5

матросчо

преди 8 години

И забележете, чехите, които според нашите прозападни политикани, най-много са страдали от комунизъмът, имат комунистическа фракция в парламента, а сега де, нали уж Европа отрече ком....т , а нашите го заклеймиха - нещо не се връзва, КОЙ лъже и наклепа хиляди честни българи, отдали живота си за просперитета на България, вярно, отидоха си, но така ли ще възпитаваме децата си - вън фашистите от парламента, отново поляха КАЛ върху народа.........