13

илия

преди 7 години

Ако някои не е разбрал това е единственият път по който хората стигат до своите домове,улицата е "Братя Прошек"

12

Анонимен

преди 7 години

До МариянАз изпуснах ракетата и неможах да оптида там!

11

някой

преди 7 години

Като се позовавате на БТВ , поне напишете и името на улицата ! Иначе това са празни приказки.Информация та трябва да да съобщи : Какво? Къде ? Кога ?

10

SS

преди 7 години

Същото положение е във всички квартали на София!Така е, понеже хитреците правят ремонти на широки и прави отсечки.... В повечето случаи това е напълно излишно!... но пък много доходно за ремонтаджиите - набират километраж и лапат европейски заплати кефската ... : ) Маскират се с големи лафове - това направихме, онова направихме...Че каква ни е файдата от разни супер-избарани "локални отсечки" по Цариградско, като всекидневно си трошим колите по дупките в кварталите, а?!

9

до 8

преди 7 години

Орландовци сме последна дупка на кавала на община Сердика. Ако сравняваме Младост с Орландовци, последният все едно не е София. Но причината е - както и в случая с Овча купел - че на общинарите изобщо не им се занимава да си вършат ефективно работата. На мой сигнал за некачествено запълнена дупка от Софийска вода ми се отговори от инспектор - цитирам - "аз проблем не виждам". Демек пропаднала и напукана по краищата на 3тия месец от правенето си кръпка не е никакъв проблем...

8

Мариян

преди 7 години

Даже на Луната е по равно от нашите пътища! !

7

ГОШО

преди 7 години

До Анонимен-Щастлив си че не знаеш колко си нещастен!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Европейци сме отсякъде.

5

Анонимен

преди 7 години

И при нас в Орландовци е същата работа, а иначе сме към община Сердика, даже "паяци" обикаляха по едно време, ама хората им се опънаха, та мирясаха. Иначе улици и тротоари - като "слънце" да .е.б.а тая пасмина ,дето не се налапа...

4

дърт Реститут

преди 7 години

Вместо да се оплакват ,по-добре да се похвалят в Холивуд , със сигурност ще привлекат снимките на следващия филм в които действието се развива на Луната.

3

Анонимен

преди 7 години

Ами то на квартал с такова име, това му се полага. Първо да искат смяна на името. "Нов път", "Светъл лъч", " Бъдеще" или нещо подобно. И ако за жителите на този квартал им обещават нормален път след три години (все пак това не е магистрала, че да се бърза), то за хиляди села с асфалт от соц време, напълно разбит вече, такава надежда няма, поне през този век.

2

Курти

преди 7 години

Крадливата учителка по руски език е Голям пороблем не само за Град София, но и за Другаря прокурор. Ако започне да пише показания, Бай Тиква ше се моли да лежи ж български затвор.

1

Анонимен

преди 7 години

то да е само там....