16

фен

преди 8 години

Много харесвам Атлетико. Стискам им палци на финала да се представят добре. Това е най - класния испански отбор и един от любимите ми в европа. Много се радвам, че немски и английски отбори отпадат.

15

трагични

преди 8 години

дори няма да гледам финала

14

Адолф

преди 8 години

До RADГолът на Атлетико не беще от засада и това се вижда ясно от фронталната камера, а не от тази, от която не се вижда нищо (а не знайно защо само тия кадри циркулират в нета). Срещу една корпорация, която има неограничени финансови възможности трябва да се играе по този начин. С Байрям Мюнхен не можеш да се надиграваш, защото те зобят неща, които минават под радарите, просто имат парите и лабораториите..

13

калъча

преди 8 години

Останах с впечатление ,че съдията мрази германците.

12

Анонимен

преди 8 години

22 празни глави гонят една топка пълна с въздух!

11

Revolution_

преди 8 години

ВИВА АТЛЕТИКО!!!ДОБРЕ, Е ЧЕ ***$ТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОТБОРЧЕТА ОТПАДНАХА!!!

10

RAD

преди 8 години

Фактите са си факти:Диего Симеоне с много добре организиран и обигран отбор почти без звезди успя тактически да излъже два претендента за титлата.Атлетико се класира с грозна,но ефективна игра, пълна с аржентински номера (например при смяна, да започнеш да си махаш корите на терена още)Байерн игра много по-добре, но тактически Атлетико бяха в пъти по-ефективни.Голът на Гризман беше от засада.Това е положението

9

до 8

преди 8 години

Всичко е кинти, важното да ги вземеш. така че... ако ще и кола с дини на вратата да сложиш както каза треньора на Любимец, важното да не "влазя" топката у рамката. Във футбола всичко е позволено, само да няма грубости. Иначе всеки си рита както му харесва - ритнитопковщина и 100 000 реват на стадион и гледат как 22-а се юркат и тичат подир въздух натикан в плондер.

8

генерала

преди 8 години

цял мач на една врата, испанския бетон продължава.за отбори като атлетико трябва да се въведе ново правило, ако не излизаш от собствената си половина 5 мин, дузпа.

7

Анонимен

преди 8 години

Е, тоя като не може да си вкара дузпата, кой им е крив на швабите. Положението на Атлетико преди гола им е леко дискусионно. Но, така прецениха реферите. Но и Байерн със системата "тики-така", цък-цък-пас-локумче, мани.

6

Анонимен

преди 8 години

"след като на 1/4 финалите БИ ШУТА и на Барселона""а испанците дори ИЗПОРТИХА дузпа"

5

Анонимен

преди 8 години

Антифутбола победи.

4

Анонимен

преди 8 години

Класирането на Ателтико на финал бе срам за футбола. Аз явно съм гледал различни мачове ако не е така.

3

Анонимен

преди 8 години

Коментиращите под 1 и 2 са явно некомпетентни и необективни. Самият факт, че Атлетико--без звезди , със скромен бюджет , вече толково години се бори успешно и в Испания и в Европа, какво говори. Че е велик ***. Нека наш,те да направят нещо подобно---и пак ще викаме за тях....А не само да плачат че парите били малко и условията били лоши----примера на Глатасарай преди години, сега на Лестър и Атлетико е показателен.

2

Латинос

преди 8 години

Най-грозният футбол игран на полуфинал в ШЛ. Най-смешният тренер - Клоун. И като футбалер бе ненадминат симулант и като тренер е същият ***. Който и да се падне от днешния мач за финала (предпочитам Сити) му поежлавам да размаже смешника Диего или негов играч да си забие ефектен автогол в последната минута на финала. Отврат!

1

Анонимен

преди 8 години

Жалко , но факт- абонатните на Реал на финал срещу тях. Дано все пак ме опровергаят дюшеците.