25

-10

преди 7 години

В България винаги е имало мюсюлмани , но никога бурки, а сега к ,ва е тая мода бе!-----ВМРО и НФСБ я въведоха!

24

Мери

преди 8 години

Не град по град трябва да решава въпроса с буркте и с брадите , а Народното събрание ясно и категорично да реши въпроса със закон!Закона за вероизповеданията да се преразгледат и коригира!

23

от соца беше

преди 8 години

закона на полицаите да носят големи ножици и които видят с чаршаф се реже на място и при втори случаи глоба и пращане в Турция

22

тя

преди 8 години

В България винаги е имало мюсюлмани , но никога бурки, а сега к ,ва е тая мода бе!

21

ист

преди 8 години

Каква професия могат да упражняват тези закачулени с бурки. Тотална забрана.

20

Moskov

преди 8 години

Mnogo dobar zakon

19

Анонимен

преди 8 години

такава им била религията,трънки! до преди 5 години без религия ли бяха? 500 год сме били в " съжителство" и никой не е носил бурки,сега се сетиха! един закон ще оправи работата за 2 часа. стига вече своеволия!

18

Анонимен

преди 8 години

защо Хасково,кърджали,ст.загора,пловдив....трябва да вършат това,което е работа на 240 в НС,които си клатят краката? булката да се забрани със закон и то с 2 четения за 20 мин ! тези с бурките и с коланите на кръста,и с радикалните проповеди ако не са опасни за нац. ни сигурност,тогава - кой?

17

Анонимен

преди 8 години

Античовешките "обичаи", които заробват, унизяват и принуждават хората да вършат опасни за физическото и психическото им здраве неща трябва да се преследват от законите на цивилизованите общества.

16

Анонимен

преди 8 години

Точно така в цялата страна трябва да се забрани. Който иска да заминава там където е нормално да се движи с тези чаршафи. Аз лично се чувствам некомфортно да вървят около мен. Не е нормално в православна страна да се чувстваи подтиснат от тези нинджи.

15

пешо

преди 8 години

Ислямът е религия като всяка друга. Забраната му не решава НИЩО. Бурките са аксесоар от облеклото като всеки друг. Забраната им не решава НИЩО. Единственото, което постигаме с тези забрани, е разпространяване на ксенофобията и патриотарството и принизяване до нивото на Ислямска държава. Жалко, че сте твърде *** и първосигнални, за да го осъзнаете.

14

Са

преди 8 години

Браво! В цяла България!!! Пазете райската ни страна тя е в опасност!

13

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова ще се обсъжда публично тук и там? Направо закон за цяла България! Забрана не само за бурки ами и за джамии, които изникват като гъби в много населени места в страната ни.Трябва да сме глухи и слепи да не виждаме как се опитват бавно и методично да ни превземат тези араби.Тук е Европа, а не Азия!

12

БАТЮ

преди 8 години

Който иска да ходи като нинджа - да хваща пътя за Саудитска Арабия !!!!!!!Тука е християнска държава от векове и това е !!!!

11

мдаа

преди 8 години

в исляма е така ....един мъж взима 3 жени ...от тях има 3 деца .....останалите стоят и му слугуват като робини ...бездетни .....в нормалния живот един мъж взима една жена прави 3 деца .....и се грижат за децата заедно ...с всички сили ....щото им е тридно ...а сега ...кое е правилно ....3 жени 3 деца ...или една жена 3 деца ....и другите жени си намират свестен мъж ....и раждат още по три деца ...това си многожението ..е пълна простотия ...прави от жените роби и прислужници...

10

майорски

преди 8 години

Ако искате в България да не пламне гражданска война ....забравете за забрадване ...забравете за бурки ...живели сме 500 години без проблеми ...недейте да създавате такива .....нека сме цивилизована държава ......европейска ....със модерни разбирания ...жените не са по малко от мъжете ...защо да ги забрадваме ?????защо да ги принизяваме със животни ...ако един мъж трябва да има 5 жени ...защо едан жена да няма право на 5 мъже ....мъж=жена ....само различо пикаем ....

9

хехе

преди 8 години

никакви Бурки ...който иска да ходи в турция и да се забрадва ...даже там жените ходят без бурки ...и не са забрадени ...правим се на по голями мюсолмани от МОХАМЕД ....дайте д живеем нормално ...и цивилизовано...Ислямисти не ни трябват !!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Няма как исляма да не преъде.Аллах е в непристъпната Шамбала и бди над него, както пише в дебелите книги.Но това е един черен ислям и означава,че душите на една част от ислямистите са също черни.А вече и децата знаят,че черните души не ги пущат в рая.Аллах също е светлина и любов и облечен в бели дрехи,а не във черни.

7

До 10

преди 8 години

Християнска държава в Европа е само Ватикан. България за сега е СВЕТСКА.

6

e

преди 8 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА В ЦЯЛАТА СТРАНА.ТОВА Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СИ ЗАМИНАВА ТАМ, КЪДЕТО НОСЯТ БУРКИ