127

Дякона

преди 8 години

Хомосексуалните и бисексуалните са същества,които се нуждаят от лечение ,при ходжа или психиатър не знам.

126

Анонимен

преди 8 години

трябва да се осъдят БХК и гейовете за демографския срив в БГ. заради тях няма раждаемост.

125

Анонимен

преди 8 години

Ето бе, видяхте ли... не е трябвало да се плашат а да се бият :DНямаше да ни съдят сега!

124

даОсъдим БХК

преди 8 години

Толкова ли няма патриоти-адвокати за обединяване на усилията да осъдим ако ще и позади Страсбург тази демагогска организация БХК за антидържавна антибългарска дейност ,за двойни стандарти и дискриминация против българите в собствената им държава.Апелирам към патриотичните партии-те са повече от една-обединете се за това.

123

бхк наСатурн

преди 8 години

Антибългарското БХК не ***,а на Сатурн.Хелзинската декларация не е само за гейове и маргинализирани ромлянски-не римски-престъпници под тяхна закрила-Защо ги нямаше тези лицемери 2005г когато техните подзащитни *** убийци убиха проф Калоянов,и други наши в Катуница,защо никога не е защитило поне 1 българин?Щото милиардерът С-ос им плаща да разрушават държавносттта на колониите,но никога на своята страна-метрополията отвъд океана.Надминахте комунистите ,лицемери.А,да-вие сте БКПдецата им

122

ббг

преди 8 години

Този вреден за България БХК трябва да бъде забранен. нПредлагам референдум за това!!!

121

Анонимен

преди 8 години

Да осъдим БХК.

120

Кои са те?

преди 8 години

Да се покажат кои участват в тази организация, Да видим лицата им, а не да се крият зад фасадата БХК. Кои са те?

119

Оа

преди 8 години

ЗАЩО питам аз и целия хетеросексуален народ Анти българския Хелзинстки Комитет продължава да съществува? Защо държавата не го е забранила, или ако тя не може да го забрани поради страх от юдео масонските ни господари, защо българите не са пребили с камъни и запалили мръсните предатели?

118

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм се питал защо няма хетеропарад.

117

Анонимен

преди 8 години

И защо се фукляват, че са гейове.Никой не ги закача.Прсто е трудно да си намират партньори и си правят тия сборища. После д.уг им е виновен.В Бъргария тия паради трябва да се забранят, защото има демографска криза.

116

Констатация!!!

преди 8 години

Откакто Местан го спряха със своите анти български изказвания, БХК започнаха да изживяват като него.

115

ODESSA

преди 8 години

Един свестен адвокат. Може да разплаче цялото бхк. Със подходяща охрана, да нв му се случи нещастен случай.

114

питам

преди 8 години

БХК какво е всъщност - неправителствена организация или надправителствена организация? Защото много взеха да си позволяват напоследък! Правителството може и да го командорят както си искат, но простоватия и затънал в дългове български народ НЕ МОГАТ!!!

113

Партизанката

преди 8 години

Цял един народ се затри,а държавата мълчи!БХК,къде сте?Аа,знам къде сте,в момента сте се надупили...

112

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН КОГАТО ВОЛОДЯ ЩЕ ДАДЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА,ВСЕ ОЩЕ НЕ,НО СКОРО ОХРАНЕНИ АДВОКАТЧЕТА.

111

Зоофилия

преди 8 години

БХК, защитете ме!!! Искам да си водя гаджето-козичка на парад. Искам права да я милвам на публични места. Не ме ограничавайте, моля ви! Ей, направо е страшно в тая България. Само ограничения и никакви свободии.

110

Дон Дупиро

преди 8 години

А така. Трябва да ви скъсат злобните з...ци от съдилища и глоби, за да ви уври главите най-сетне.Докато се държите като първобитни пещерняци, ще ви глобяват и съдят и ще живеете в мизерия. Така ви се пада.

109

Анонимен

преди 8 години

Така ще е докато ни управляват чуждопоклонници и предатели . А спомняте ли си че миналата година правителството на ГЕРБ приеха че в България има ТРЕТИ ПОЛ.Гарантирано от ГЕРБ. Затова гаврите от Бхк ще продължават . Гарантирано днес трети пол,утре еднополови бракове ,родител 1 ,родител 2 .

108

Анонимен

преди 8 години

Вече е ясно че т. н. БХК, с действията си доказа че е ксенофобски и расистки спрямо българският етнос и тези лица който го представляват са с,,чуждо етническо съзнание,, и са само български граждани . Непрестанните им действията насочени против нашият,българският , етнос са доказателството.Очееизвадно е че зад българските имена са хора чужди на нашият етнос и затова досега не е заведено нито едно дело за защита на насилен пребит българин Дори и след казаното ,,Българите на кайма ,,.