25

Анонимен

преди 7 години

Съчетанието на плитките арабски мозъци , в случая и турски даже , с една идиотс ка религия ражда чудна смес - тотални ***. Европейците обаче трябва да разберат , че тези хора не подлежат на интеграция. Човек толкова убеден в правотата си , че убивайки е любимец на аллах , с него не се преговаря. Колкото повече лунатици пускате в ЕС , толкова повече насилие ще има.

24

Анонимен

преди 7 години

Ислямът е базиран на война и насилие. Ако се позоваваш на исляма по - скоро ще станеш убиец отколкото добър гражданин в ЕС. Ислямът и неговата концепция за неспирна война и убийства на атеисти и неверници е най - голямата заплаха за ЕС.

23

Анонимен

преди 8 години

Интересно,че се е разминал само с бележки на ръка не от ръката на Осама-шефа на клетката,а като се върнал политшефа Сюлейман веднага последвала задача за испълнение-с дискотека,която е не добре пазаена или танцуващите там-сякаш Сюлейман паша в Париж се върнал и от там тръгнал за великата световна революция с оня Гилот,пък уж се биха преди и по преди разни флоти и войски,и за какво като са се каращисали като в дискотека яко на буксир да ги дърпат всите,я по-добре да питат нанаите ще има ли нанай

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 26И са прави и не са съвсем.Прави са за това, че всички религии по един или друг начин се стремят към контрол върху населението, някой по жестоко, други не, но специално за исляма нещата са по различни. Самото начало на религията е свързано с насилие и призив за неспирна война, свещенната им книга има повече от 15 тълкувания на всичко вътре, не пренебрегвайте тези факти като говорите как нямало нищо общо с религията, има естествено и то много.

21

Анонимен

преди 8 години

22 и 23 - присъединявам се към вашето мнение. А останалите - такова невежество и естествено съчетано със злоба. Целия театър с тези терористи и бежанци показа ясно кой какъв е , сега остава следващата стъпка - да си отидат на място тези, които ссе оказа че са ТАЯЛИ страшна злоба към ближния. Как ще бъде осъществено? Или така ми се иска...

20

Нищо ново под небето

преди 8 години

Френския журналист много е закъснял, още преди 8 години израелския журналист Цви Иехезкел, говорещ перфектно арабски, преоблечен като арабин, със скрита камера и микрофон, успя да влезне в няколко ислямски клетки на няколко европейски държави. Още тогава той предаде на англичаните точните места на ислямските клетки и материала направен в тях . По късно излезна и документален филм, но в Европаму помислиха че в основата на материала стои омразата на евреите към мюсюлманите и не обърнаха внимание.

19

До 5

преди 8 години

Ами баската сепаратистка организация ЕТА не са мюсюлмани. ИРА не са, наркокартелите в Лат. Америка не са. Сицилианската мафия не са. Последните дори са ревностни християни. Да не говорим за световните войни, че не са предизвикани от християни. И нека не забравяме как е наложено християнството в България през 9. век.Според мен не религиите са лоши или добри, а самите хора. Човек ако е лош, и будист да е, пак ще си е лош. Отделно познавам мюсюлмани, които са направили адски много за християни.

18

Анонимен

преди 8 години

Всъщност исляма проповядва любов към ближния(човека),докато християнството-любов към Господ. Фен съм на конспирацията и няма да е лошо да се образователни малко откъде произлизат всички катаклизми в Европа като започнете от Първата световна война!

17

Мак

преди 8 години

"Едно от нещата, които разбрах, беше, че в цялата тази история няма ислям, няма желание да се подобри светът. Има само бедни, недоволни, ощетени, заблудени хора със самоубийствени мисли, които са лесно податливи на манипулация."Това всъщност е исляма.

16

Ристиен джихадист

преди 8 години

Aз не съм чул християни, будисти или кришнари да правят такива клетки, колкото и да са бедни и разочаровани------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ристиените чакат Господ (демек Тиквата) да дойде и да ги спаси, те са грешни и не правят нищо, щото могат пак да сгрешат.

15

Анонимен

преди 8 години

Брат брата и да иска не може да го нахрани,но тежко му който го няма.На тези самоненормалници трябва да се издава жълт,а не международен паспорт.

14

цък

преди 8 години

Страшното е, че в 21 век в Европа все още има такива наивници???Имам предвид, мюсулманите - родени, получили образованието си и израсли в Европа, а не полуграмотните "камилари" с промити от самото си рождението мозъци!Да убиеш невинни хора самоубивайки се и да се надяваш, че ще попаднеш в рая където ще те чакат "седемдесет девици" с "пилаф и баклъва"???Е, трябва да са наистина Из...пер...кали, при това - тотално!!!!!!!

13

К-ли

преди 8 години

Присъди по бързата процедура,и да ги пускат над Сирия без парашут.От там нататък нека Всевишния да решава дали ще ги прибере във рая при девиците или във ада при маниаците.Важното е всички ние без значение от кой етнос и религия сме, да се отървем от тая пасмина .

12

реално

преди 8 години

"Отминат ли свещените месеци, убивайте неверниците, където и да са те - хващайте ги, преследвайте ги и навсякъде им поставяйте клопка." Коранът. Мюсюлманите имат в главата си коран вместо мозък. От там тръгва всичко. Ако ислямът беше нещо добро, ислямските страни нямаше да тънат в диващина.

11

Анонимен

преди 8 години

За едно е прав Тръмп ,че срещу исляма трябва дя се градят огради , а не да се дават на 70 млн джихадисти безплатни визи за по 3 месеца с "цел" туризъм.

10

Гросмайстор

преди 8 години

Франсетата са в положение шах-шех-тур и то в остър цайтнот. Май ще е по-добре да се самоубият. Спасение няма вече.

9

G

преди 8 години

Колко трябва да си пещерняк за да вярваш на подобни глупости? Като му се ходи при алаха и му се вее на крилат кон, да вземе и да се хвърли от някоя скала, а не да взривява хора. И какви са тези закони в Европа според които доказан джихадист се размотава из страната, уж го следят а той си набира "кадри" и се снабдява с оръжие. Кога ще започнат да им взимат европейското гражданство и да ги пускат в дивия свят? Интеграцята минава през рестрикция,а не през толерастия.

8

от Франция

преди 8 години

От 10 г.живея във Франция и същият този турчин се опита и мене да зариби ,понеже знам турски роден съм в Лудогорието и от приятели научих доста добре турски ! Та този турчин ми каза ,че ще отида в рая и ще ч.укам момичета ,на турски звучи така - дженнете гидеджен ,къзларъ сикеджен ! Аз му отговорих ,че в рая правенето на секс е забранено и го разкарах от главата си !

7

Анонимен

преди 8 години

Мили те. И защо всички тия млади нещасни хорица се оказват все изповядващи исляма. Нима другите религии нямат млади бедни и ощетени хора?

6

1

преди 8 години

Самите извършители признават, че са ислямисти, но в заключението на статията се казва, че в това няма ислям а само бедност.