216

хаджипенчовци

преди 7 години

за незапознатите-този хаджи е българинът с кавички,подкрепил обесването на Левски.И Кириакстефчовци,продажни господинчовци,поне 1 път питахте ли народа дали иска да е в нато или не,лъжедемократи?Ако турция не беше в нато,щях да съм от първите за влизането в нато.

215

осман

преди 7 години

ПО ДОБРЕ ТРЪМП ДА ДОЙДЕ. ДА ПОСТАВИ УШАНКИТЕ НА МЯСТО.ТУРЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ.ЩЕ СТАНЕ БЕЛЯ....

214

матросчо

преди 7 години

До матросчоДА НЕ СПОРИМ С ТЕЗИ ПРОВОДНИЦИ НА НЕНАВИСТ, ОПЛЮВАЩИ ВСИЧКО ЦЕННО, което е градил народа и да не им обръщаме внимание.ЗА СТАТИЯТА - елементарна новина, с абсолютно никакво значение за развитие на цивилизацията - даже е смешна за повечето образовани хора.И РУСИЯ И САЩ СА ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ и ще станат още по велики АКО СЕ ОБЕДИНЯТ, ако това не надделее - край на цивилизацията.

213

матросчо

преди 7 години

А сега, малко по сериозно, ненавистта, която ни вкарват едно чуждо посолство, вече е известна на всички. След като разрушиха всичко ценно в България, сега са се захванали с душите на хората, чрез, промяна на съзнанието и морала - изкривяване на историята за заличаване на паметта и продажност - за пари.Каква е рожбата след тази "атака" - заслепени от ненавист хора, доведени до животинско озверяване - това е краят - вече е изпробвано в Африка и Арабия - резултатът го знаем.ДА СПРЕМ МОМЦИ.

212

Боби

преди 7 години

До 273Забраниха не росстат а данните за загинали в мирно време при учения.Да те светна всички северни а и крайните Южни народи заради дългите нощи и студения климат са алкохолици в сравнение да кажем с ***.И да довърша РФ е единствената страна в Европа с положителен естествен не от имиграция прираст на населението

211

Боби

преди 7 години

До Анонимен 271Умникооо Лавров е представял Русия в СС на ООН над 10 години няколко пъти е бил председател. Ако тя иска да тръгне по стъпките на татенцето къде по-подходящо място от Ню Йорк където е ООН и където има дипломати от стотици страни. Абе мислете преди да пишете бре.

210

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА ЧЛЕНКА НА НАТО И ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ НАТО Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ

209

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТова са руски "хора"

208

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен тези племена които изброяваш за свят ли ги броиш приятел???

207

Анонимен

преди 7 години

До СВЕТЪТ Е НАТОЦивилизования свят е НАТО, там където искаме децата ни да живеят или учат, останалия свят руслямска държава и техните съюзници сирийските главорези, хизбулах(иран), кюрдските терористи, зимбабве, судан, боливия...не целия свят е нато, но целия ЦИВИЛИЗАЦИОВАН свят е НАТО

206

До матросчо

преди 7 години

През 2014 г. руската Дума гласува закон, с който забрани да се обнародват данните на Росстат. Тогава Русиябе на 1во място в света по брой на алкохолици на глава от населението и на трето място по брой на наркомани, изпреварена от Иран и Афаганистан, където пушенето на опиум е национален спорт. Но в Русия говорим за хероинови наркомани..Русия днес е единствената държава в света, в която мин. работна заплата е по ниска от официалния жизнен минимум, а по брой броя на абортите изпреварва броя на н

205

СВЕТЪТ Е НАТО

преди 7 години

ПОВЕЧЕ НАТО ПО ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

204

Анонимен

преди 7 години

До БобиАбе щом щерката на лавров дипломат номер едно на русия учи в ню йорк не ми го хвали този дипломат номер едно, на кери дъщеря му да не би да е отишла да си вземе обучението в масква а ?

203

Анонимен

преди 7 години

До ***-НАТОНато може и ще си и си прави каквото си иска, кой въобще се интересува какво искат руснаците? Ако трябва пак ще им припомним как завърши студената война за руснаците които сами те започнаха, как се насссра и непобедимия варшавски договор, и икономическото чудо на СИВ, и най лошото руските сателити бяхме докарани от чудото на СИВ до просяшка тояга от Източна Европа чак до Куба и Латинска Америка

202

Анонимен

преди 7 години

До ннЕвропейците виждат агресията над украйна, грузия, заплахи над финландия и швеция, ти какво искаш да виждат?

201

Анонимен

преди 7 години

Що бе русо роби, нали червената ви армия е близо милион солдати, от 4000 хиляди войничета ли напълнихте гащите си оСССРани ?

200

нн

преди 7 години

Голямо ровене на НАТО. САЩ са далеко от Европа, но ще я подпалят. Те не искат силна Европа, а най-малко Русия. Тънко, тънко я баламосват с руска заплаха. Насаждат несъществуваща руска агресия към европейците. Не го ли виждат европейците?

199

ГУРБЕТЧИ-НАТО

преди 7 години

ТОВА Е НАШИЯТ ДВОР И В НЕГО МОЖЕМ ДА РАЗПОЛАГАМЕ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ ! ТОВА Е ТЕРИТОРИЯ НА НАТО ! РУСИЯ ДА НЕ ПРЕТЕНДИРА КАТО УЧЕНИЧКА !

198

Анонимен

преди 7 години

Учителят: "Иванчо, дай един пример за оксиморон!"Иванчо: "НАТО обмисля."Учителят: "Правилно, Иванчо! Разбрал си смисъла на думата."

197

Анонимен

преди 7 години

нато е престъпна организация