24

Анонимен

преди 8 години

световният престъпник сащ е вече бита карта.никой не им иска ***

23

Анонимен

преди 8 години

лично на мен не ми трябват мутирали храни от сащ,нито съм гладен ,нито имам извратен апетит за мутации,ако случайно добия такъв,чернобил ми е по-близо

22

славянин

преди 8 години

170 вида ГМО разрешени в страната на неограниченото зло срещу само 1 в ЕС!!!??? Та коя е империята на злото, която мисли само ''доброто'' на цял свят, а ''демократчета''!? И въобще не очаквах че и''Грийнпийс'' са станали ''рубладжии''!

21

Анонимен

преди 8 години

Я и това го правят миролюбивите караварци ли?ДА има изненадани или очудени?

20

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука какви са грийнпийс, но това споразумение смърди от всякъде и срещу интересите на хората!

19

?

преди 8 години

Защо са тайна преговорите? Подарък се пази в тайна, договор между фирми-да, на това?

18

Лъжи

преди 8 години

Гринпийс са подставена организация която уж имитира демокрация. Не им вярвайте. Те са спонсорирани 100% от тези уж срещу които разкриват. Всичко ще си подпишат а тези се правят на природо защитници. Театър. Най-гнусни са точно Гринпийс защото са лицемери.

17

Анонимен

преди 8 години

Путин,може да е диктатор,но е много по-малка заплаха от сегашния ни Биг Брадър!

16

Анонимен

преди 8 години

Меркел държи целият ЕС,като заложник на лъжливия ,,Фолксваген",защото не се съмнявайте,че точно това е разменната монета,само,че нас,какво ни касаят немските автомобили(които вече са загубили лидерството спрямо азиатските)

15

нали

преди 8 години

До Руските троловеНяма тука *** и джуджета това е истината,за мислещи хора явно ти не си от тях.

14

това е

преди 8 години

Няма по голям враг на Европа от САЩ,и този път няма кой да ни помогне беззащитни и окупирани сме и те ще си правят каквото искат с нас....

13

Руските тролове

преди 8 години

Са се нахъсали... Няма спирка

12

Анонимен

преди 8 години

Дте ще си вкарат производството и тук

11

Анонимен

преди 8 години

`позволява да четат част от преговорните документи при пълна секретност.`-самият факт доказва,че има какво да крият,нещата не трябва да се знаят за да няма протести,после ще ни поставят пред свършен факт,след като го приемат и подпишат.Значи договорката е тайна от коренното население,въпреки че се отнася точно до него.НАГЛИТЕ В ПОЛИТИКАТА

10

х

преди 8 години

Много е лесно никои няма да им купува МADE IN USA.

9

Румбо

преди 8 години

От години се предупреждава за плановете на САЩ да заробят икономически,а и физически целия Свят!Но явно зомбирането е много напреднало,щом не се вземат мерки!Срещу малкото държави,които се съпротивляват се води жестока война за унищожение.На тия,които само се дърпат и бавят процеса пък се пращат "божии" напасти-"бежанци",терористи,икономически атаки.Празно няма!Войната е на живот и смърт-САЩ срещу целия свят.Само че светът може да си живее чудесно без САЩ,но САЩ не могат без господството си!

8

Коце кмета

преди 8 години

ТТИП е окончателния удар на САЩ срещу останалия свят, такова споразумение готвят и с Азия! Ако се приеме, то по-добре да ни бяха окупирали с танкове, щеше да е по-безболезнено! А с това ГМО ще ни затрият!

7

умната

преди 8 години

До OMG_LuckerЕвропейска страна която не се подчинява на САЩ се наказва жестоко,веднага започнат стачки,митинги,бунтове срещу властите виждаме много такива примери!пресен случай от Франция Сената на тази страна гласува единодушно за сваляне санкциите срещу Русия и веднага на следващия ден започнаха шествия и погромите по улиците!!!

6

ами сега

преди 8 години

Миналата седмица Английския вестник-Телеграф, публикува документи от който се вижда че ЕС е проект на ЦРУ и че Европа е окупирана от САЩ.

5

OMG_Lucker

преди 8 години

Хубаво е да изтичат такива документи от време на време, че ситуацията да стане ясна и на най- заблудените, стига разбира се същите да четат новини и да мислят, а не да слушат политически тълкувания.Имайки предвид обаче, че болшинството хора (не говоря за българите, а изобщо), са ниско интелигентни аборигени, мразят да мислят, индиферентни са и не ги интересува нищо намиращо се по- далеч от носа им, то тази новина не променя нищо. Малцинството останали хора предполагахме тези неща отдавна.