7

до хиената по долу

преди 8 години

До Хе хе !Аха ,за това не искаха да го продават и му стоят на крака като се мярне на Уайт Харт Лейн. Ама има хора които плямпат колкото да не заспят. Да се засрамиш ! }:D Берба е златна обувка на дявалите, ей ! Без нито една дузпа хем !А Лестър са варвари които си заслужават плячката и жените !

6

Хе хе !

преди 8 години

Добре , че Тотнъм се отърва от нашето момче Бербатов,та сега вече е на второ място.По негово време Тотнъм беше все на опашката.

5

До 7

преди 8 години

Ако някой ще прави тото, надали ще тръгне да организира цялото първенство, при положение че има много по-лесни начини да се печели от черно тото. Ти даваш ли си семтка какво означава да напарвиш аутсайдер шампион с нагласени мачове? И колко потършевши страни ще има и какъв вой ще се нададе от всички страни? И колко ще бие на очи? Да нагласиш няколко мача добре, ама цял шампионат.Ако искаш черни пари, достатъчно е нагласиш няколко безобидни събития като първи жълт картон и няма да бие на очи.

4

Анонимен

преди 8 години

Няма корупция и резултатите са видими, а тук Гелът за всеки случай гелира съдията с някоя пачка. Едва ли шефът на АФ ходи да яде кренвирши само на стадиона на някой отбор, както го прави Перуци!

3

Анонимен

преди 8 години

Дано богаташите се усетят, че не става само с пари, ама надали.

2

фергюсън

преди 8 години

ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ,А НЕ КАТО НАШИТЕ ЧАЛГАРИ !!

1

Анонимен

преди 8 години

Много съм доволен за Лестър, браво на лисиците.