51

Анонимен

преди 8 години

Някой не знае ли какви са тези по-добри бъднини. Да не би да става въпрос за безплатна диско-тека,безплатен тенис-корд,безпратна вечеря в ресторант един път месечно,или не дай Бог без- платно погребение.Между другото,Отечеството си е добре и няма нужда от бъдещи добрини.

50

Суека

преди 8 години

Този незнам колко члена на семейството трябва да изгуби от болести или по друг начин , че да си махне мазната ЯНКИ усмивка ! Не е адекватен и е 1:1 с ОБАМА само където нашият е БЯЛ уж и уж здрав ама лъха на МЕКОСТ от него все едно е взет от "специален" парад в Холандия !!! Хората искат някой с твърд ЮМРУК работещ за нацията и благоденствието на страната като цяло а не клоуни на конци на корпорации ! Искаме хора като л-т Владимир Вазов , като генерал Луков и т.н. истински ПАТРИОТИ !

49

Анонимен

преди 8 години

Боже защо наказа българите с този призидент?

48

Анонимен

преди 8 години

Априлска ЕПОПЕЯ,Априлски Пленум,Априлски Велигден,а Резултатът винаги равен на НУЛА.И всичко това в името на идните поколения.Кой тогава разгонва ФАМИЛИЯТА на идните поколения.За наше съжаление Господ Исус Христос приема и тези ,които обичат да лъжат.След- ващото Априлско Велико Събитие трябва да сложи КРАЙ на тази ПРОСТОТИЯ.

47

Krom

преди 8 години

до последните два абзаца, *** дойди. Ще речеш, човека слави Априлското Въстание. Добре. Ама да ми правиш паралел между онези чисти души, между Кочо, Бенковски и обикновените хорица проляли кръвта си в онези дни и Шопарите населяващи днес българската "политика" на "ползу роду"?!? Росене, стига простотии бе, Росене. Какъв "трънлив път" бе? Още малко и Голгота ще ти се привиди? Айде пуснете кокала и заживейте "охолно" като обикновения българин. За да разберете какво е "трънлив път" и Вие.

46

ROM

преди 8 години

5-10 луди се вдигнали, после като пилци са избягали и се издали един друг. Герои били, ха ха ха!

45

Анонимен

преди 8 години

Защо не се разбира против кого е било въстанието ?!

44

Russia

преди 8 години

Кой ни освобождава от Турско РОБство????? Кой кой кой бе мекерета мръсни и тия където ви избраха фашагите ада.... Велика Русия

43

танто за танто

преди 8 години

Любимата САШа упълномощи такива,като тоя чича да дерат народа,срещу възможност за достъп на всички природни ресурси на страната

42

Анонимен

преди 8 години

Защо допира дясната си ръка до лявата си част на гръдния кош. Това е непознат жест/символ по нашите земи?

41

цък

преди 8 години

За отминалите 26 г. дуПекрация нямахме нито един президент с който Бг и българите биха могли да се гордеят!Но, настоящия надмина всички.По-жалка и сервилна личност, готова да заложи на карта бъдещето на Бг, президентската ни институция не познава!!!!!

40

Бледия

преди 8 години

В любимата Раша има най-много гейове, сори. Със забрани не става!

39

Диего Марадона

преди 8 години

Най - смешния беще Желю, дето се препъваше по стълбите на самолета и жена му, му пресипваше в чашата на приемите! И призна Македония!

38

Патриот

преди 8 години

За хилядите убити наши християнски деди, за убитите жени деца и безпомощни хора, за всичките почернени български семейства от турците, дано Бог да ги накаже амин!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Баси и идиотщинака бугарашки - да навиеш маса ти ми жени и деца да възстанат срещу една модерна армия с камъни, тояги и ... артилерийко оръдие, издълбано от ствол на череша, да изпратиш толкова народ на сигурна смърт, и след това да се хвалиш с това "геройство"???!!! Просто нямам думи!

36

------

преди 8 години

"Буда"-лата да вземе да си прибира Реквизита, че вече не се търпи.... вони, та се не трае!

35

Анонимен

преди 8 години

Този няма ли кой да го прибере където му е мястото а именно в лудницата?!Българ*аците станахте за смях с този клоун като го избрахте за президент.Но то си ви е навик. Първо Тиквата, после селската даскалица и накрая и този.Това е абсолютно доказателство за некачественият мат'риал който населява тези земи.

34

weegd

преди 8 години

По смотан президент не сме имали никога .

33

ODESSA

преди 8 години

Къде ти е армията, господин главнокомандащ?

32

Demokrat

преди 8 години

До Анонимен"Българсното възстание,българската независимост,българското съединение,България,нямат общо с Русия.Колкото по-бързо осъзнаем това,толкова по-добре.мога да напиша това и ме кефи..."ама ти хубаво си пишеш ... ама много грешки.Навярно е от превъзбуда.