195

ОСМАН

преди 8 години

ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ДОКАТО ДОЙДАТ ЯСТРЕБИТЕ НА ВЛАСТ. СЛЕД ТОВА ОТ РУСИЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО УШАНКАТА....

194

Българин от Германия

преди 8 години

253 Хех е напълно прав.А циника Столтенберг казва: "НАТО не се кани да разполага там за постоянно хиляди войници".Да, според споразумението 4+2 войниците могат да остават на чужда територия само до 3 месеца. Затова стратезите на НАТО измислиха РОТАЦИОННИЯ ПРИНЦИП - заменят батальоните след 3 месеца с нови.

193

Анонимен

преди 8 години

Н***ТО не иска конфронтация с Русия, надпревара във въоръжаването и нова Студена война, каза вчера генералният му секретар Йенс Столтенберг в интервю за няколко водещи европейски издания, а днес в Естония, на западната граница на Русия, на 111 км. от Северната Палмира - Северната столица на РФ - града герой Санкт Петербург, стартираха мащабни учения на Н***ТО - 6 хиляди човека само жива сила + n-но количество техника.Значи вчерашните му думи са опит да се прикрие агресията на Н***ТО.

192

Одисей 1

преди 8 години

261 никога никъде не е поеман ангажимент за неразширение на Изток още повече Източноевропейските страни са суверенни държави и всяка една от тях сама решава къде дамленува и къде не. Интересно в този ред на разсъждения дали Путин е питал някого за Евразийският съюз който разбира се не е еквивалент на НаТО но все пак

191

Анонимен

преди 8 години

Русия може да бъде превзета само с едно оръжие - безплатна водка !И ще предадат и путин и Матушка Рус и православието... всичко ;)

190

Хех

преди 8 години

"еднозначно не нарушават Основополагащия акт Русия-НАТО". Нарушение е разбира се! При обединяването на ГДР с ГФР поеха ангажимент НАТО да не се разширява на Изток. Много удобно да се пропусне тази "подробност". Това споразумение е факт - Има гугъл. Вместо да пишете наизуст и то с отвратителен речник просто потърсете истината. Не се оставяйте като Ви повтарят нещо 1000 пъти да го приемете за истина като папагали.Млади хора! Изградете си собствено независимо ВАШЕ си мнение!

189

Анонимен

преди 8 години

Проблема на НАТО са членките в алианса !Шведите трябва да са много прости да станат членки на един пакт управляван едноличноот една *** !Всяка държава трябва да си има граница и собствена АРМИЯ !Иначе квот ви кажат от ХАМЕРИКА шъ правите като тука ... Хамириканци станааме големи за 5 години.

188

Анонимен

преди 8 години

1.Откога НАТО отговаря на незададени от Русия въпроси?2.След като 50 % от населението на БГ не гласува,защо в цялата страна се откриват изборни секции?3.Защо гласуването трябва да е задължително,след като на политическия пазар от 26 години се предлагат едни и същи гнили политически ***?4.Време е лицата,участвали в управлението на страната след 1989г,да се "затворят" в Бояна под формата на Република БГ и да изплащат заемите ,а на останалата територия да се организира демократична БГ!

187

Анонимен

преди 8 години

Ама путин иска, само така може да е на власт, да спаси вечнопияния руски народ от злия запад, иначе защо ще го тъпрят там в кремъл, в най богатата на ресурси и територия страна хората гладуват, нямат пътища, кални локви свързват селата или градовете им, двуцифрена инфлация всяка година, рублата падна 4 пъти, дори и до ден днешен няма магистрала между санкт петербург и москва...но нали запада бил виновен и щом водката е евтина няма проблеми нали?

186

Анонимен

преди 8 години

Иска не иска тя и украйна не искаше но вече е късно

185

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКажи за лустрацията на Масльонката от Банкя ,или на Партиината от Плевен ,др. Ц. Цачева . Може и на другаря от ДС ,Цв. Цветанов ,на внучката на ЦК на БКП Л. Павлова ,на снахата на Политбюро ,Червената кукувица и на Червеното котило ГЕРБ,ПФ ,АБВГД ,РФ и тем подобни Червени наследници . А ,а и на Методи Андреев ,кото громеше капитализма в Библеотекарският Институт.Блаженую са верующите . Или лицемерите .

184

Анонимен

преди 8 години

Сакън срещу ИДИЛ ,рожбата !

183

Анонимен

преди 8 години

Има много социални стимули в човешкото общество, които обособятват социална йерархия, парите са излишни.Относителното социално равенство води до по-добър самоконтрол на общността.Продължвам да смятам, че депривацията е единствения начин за социално спокойствие поне по отношение на средствата за производство.Не вярвам априори в добродетелността на човека, добродетели се възпитават, включително възпиращо.

182

Хм...

преди 8 години

До 246 АнонименПразни опаковки която без проблем сменят етикета! Съдържанието им никога не е било нито да са били комунисти, нито сега са демократи! Да те са деца /синове и дъщери/ на комунисти, но само толкова! Комунизмът е вяра на индивида в някаква идея, в хуманността примерно, и не е нещо което се унаследява/остава в гените, както заложби, талант, ... !пп. впечатляващо възпитание са им дали в яслите, в градината, в училище, ..... като привилигировани и разглезени деца на .... :)))

181

Анонимен

преди 8 години

Има два сценария за бъдеще- комунизъм и апокалипсис.Това напрежение и разслоение между хората няма да продължи дълго без сериозен конфликт.Аз съм за Апокалипсис, защото човешката природа е кардинално дефектна и трябва да се създаде друг носител на интелект.Апропо,евреите да го духат.Те са по-дефектни от средно статисточески homo sapiens.

180

Odysseus

преди 8 години

отече сори

179

Odysseus

преди 8 години

Министър-председателят на Франция Манюел Валс заяви, че Франция ще подкрепи кандидатурата на бившия министър-председателя на Нова Зеландия и ръководител на програмата за развитие на ООН Хелън Кларк за генерален секретар на ООН.По-рано бе съобщено, че кандидатурата на Кларк е подкрепена от САЩ, Великобритания, Австралия и няколко европейски страни.Нашата комунистка утече

178

Анонимен

преди 8 години

до 237: "Писна ми от капитализъм в България."Хващай пътя за тайгата...там Путин раздава безплатно по 1 хектар земя, за работяги като тебе.

177

Анонимен

преди 8 години

До 237:не се притеснявай, същите въпроси си задава и английската майка преди да бръкне в касичката на детето си.Лошото е, че елитът не случайно инвестира в дрога, проституция и мутри, за да не позволи на народите да се противопоставят.Няма да ме разбереш, но аз предпочитам да мямам деца.Поне моите няма да ги употребят.

176

Анонимен

преди 8 години

НАТО - кошмарът на кремълската КГБ клика !