21

ОСМАН

преди 8 години

Да живее бсп.на конгреса щял да ходи доганя ахметя . Волена сидера и един патриот от бургас....

20

Анонимен

преди 8 години

Вижте съпругата на Ким по интернета. Няма по-хубава жена на ръководител в света. Тогава ще разберете защо ви се смее. Но ако се разсърди..."Бедните корейски ***"имат и термоядрени бомби, както и ракети от подводници за тази цел. Първата страна в историята , дето е гърбила ФАЩ и Ко с як бой/включая и турски аскер - от 5 000 низами се върнали 5, после в Анкара обесили министър-предателя/ .

19

Анонимен

преди 8 години

и като си помисли човек, че в България все още има каскети като тия на снимката....

18

BURZUM

преди 8 години

Да умреш по време на партиен конгрес си е жива провокация и заслужаваш да те съживят и да даваш обяснение пред първичната си партиина организация-ти какво си искал да покажеш с това враг такъв...

17

Анонимен

преди 8 години

След като тази страна е "изолирана" от света как се добива информация какво става в нея?. Сигурен съм, че всичко за нея се съчинява от евроатлантическите доброжелатели понеже тя е независима държава и трябва по всякакъв начин да бъде очерняна.

16

циника

преди 8 години

не ви ли омръзна да рупате все едни и същи вкиснати субпродукти на съвременната дезинформация? Уж бедни, нещастни, нямали какво да ядат, пък все с тях се занимавате. Всеки ден - "новина" за Сев. Корея. Едно и също - алгоритъмът ви е толкова еднообразен, че живеете вече по инерция:))

15

дръж ми хурката

преди 8 години

Конгрес на шести?Който не устиска дотогава май ще го оставят да се вмирише.Напомня ми някакви нашенски неща ,които още ни държат влага

14

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До БранникАко е високо развита индустриална страна къде са стоките и??А метрото в Истамбул знаеш ли откога го има?

13

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

В сравнение с тия сбърканяци НР България си беше направо нормална страна в която даже можеше да не гласуваш и да си си идеш спокойно на село да си отпразнуваш Великдена.В сравнение с този побърканяк Тодор Живков беше истински Аристотел на своето време и носеше на всякакви шеги и майтапи.България беше страна която участваше в световната търговия а никой не знае тия умопобъркани какво наистина произвеждат и къде го продават.

12

ПОРЕДНИТЕ ЛУМПЕНИ

преди 8 години

Ще изгният труповете, но да не ги погребвали заради вожда???

11

Анонимен

преди 8 години

В КНДР конгрес на 6 май, БСП - на 7 ми. Както се казваше едно време "ДВА КОНГРЕС ЕДНА ЦЕЛ"

10

Новината

преди 8 години

Освен това на гражданите на КНДР се забранява да носят джинси и пирсинг до и по време на конгреса.За разлика от диктаторска Корея, новините от Европа са все по-радостни и позитивни. На 5 май ще бъдат проведени избори за кмет на Лондон. Лидер за поста по резултатите на социалните допитвания е Садик Хан. Честито, наглосакси!

9

Анонимен

преди 8 години

На много хора им липсва явно комунизъм от чист вид, защо не идете да строите концлагери в Северна Корея, после може и да и живеете там.

8

Анонимен

преди 8 години

Мнението на червения *** в този сайт показва колко е зле с акъла човека . Да хвалиш Северна Корея където хората берат трева и я ядат , защото няма какво е мазохизъм на червена гнила ябълка . Хайде сватби няма да има , а като умре човек какво ще го правят или вожда ще го яде .

7

Анонимен

преди 8 години

Явно има порода хора в България дето в комунизма виждат единствения начин да съществуват... някак по-дъбре им е всички да изпитват недоимък, а не само те.

6

Бранник

преди 8 години

Срам ме е да призная. Северна Корея в сравнение с България е високо развита индустриална страна. За сведение метрото в Пхенян, при това много по красиво и удобно от софийското, е пуснато през 1971 г.

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНямат право сами да умират, а само той да ги трепе!

4

Анонимен

преди 8 години

ЖАЛКА ИСТОРИЯ!!!!!ЕТО ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ДИКТАТУРО КОМУНИЗМА ТЕРТИП НА ССПР(СЪЮЗ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ПУТИНОВИ РЕПУБЛИКИ)!

3

Анонимен

преди 8 години

На тоя дебелак "прическата" му винаги разцепва

2

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е да забранят раждането, завинаги...