17

Анонимен

преди 8 години

Ако искат и по 1700 да приемат на ден,през ............ ми е.

16

Анонимен

преди 8 години

Хора, нали разбирате, че намаляването на броя на пристигащите в Германия бежанци не се дължи на Меркел, а на Австрия, Унгария, Сърбия и Македония.Кога най-после тази нахална тъпачка ще каже, че Германия ограничава приема на бежанци до 100 човека на седмица, например.

15

До 18

преди 8 години

Те бежанците собствените си *** не чистят, че щели да чистят кенефите на германците. Нета е пълен с клипове, които показват производството на бежанците около общежитията им.А една омотана в едно интервю за ДВ протестираше, че немските чистечи не и чистели достатъчно, на нея баронесата от Паксистан.

14

Do SOCIALAMT

преди 8 години

Проблемът не е за германските безработни, а за германската социална система. ПРЕДИ 2-3 ДНИ СОЦИАЛНАТА МИНИСТЪРКА ОТЧЕТЕ, ЧЕ ВЕЧЕ СУМАТА ОТ ПОМОЩИТЕ, КОИТО СЕ ИЗПЛАЩАТ НА БЕЖАНЦИ Е ПО-ГОЛЯМА ОТ СУМАТА ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ.В резултат на това Германия преди Великобритания ще ограничи социалната си ситема за работници от ЕС. Щом останеш безработен, получаваш помощи 4 седмици и ако не си намериш работа те спонсорират със сумата за обратен билат до скъпата ти Родина.

13

Анонимен

преди 8 години

Бежанците в Германия са проблем основно на негерманците в Германия. Пряка конкуренция. На германеца му е все тая кой му чисти ***.

12

SOZIALAMT

преди 8 години

Германия има пари за много повече Бежанци , така или иначе местните безработни на Социални живеят 20 години така с по 1200 Евро на месец за 3-но семейство , така че не са проблем Бежанците за Германия

11

Realist

преди 8 години

До Василев....i bez tuy sled 20 godini nqma da ostane nqkoy v BG ot bulgarskiq etnos!!! Zashto se punesh ,ne moga da te razbera😂

10

Pablo Escobar

преди 8 години

Германия = кочур!

9

до 1

преди 8 години

И не само тя- що гейове намазаха, що стари моми, които никой не иска , ама те тръпнат за "расови" жребци. Кой мислиш , че най -много лая за пропускане на мигрантите- феминистки, НПО-та и прочие ***.

8

до 8

преди 8 години

Важното е , че нашата граница била най-добре охраняваната...Нищо че масово хващат мордорците навътре в провинцията или чак на сръбската граница...

7

Анонимен

преди 8 години

Надявам се да не се оплакват. Все пак си ги искаха- бежанци били, окаяни, бягали от война, инженери и лекари били, набиваха ни канчетата, плашеха ни със спиране на фондовете. Да не говорим колко сълзливи истории четохме за любовта между доброволки и някой с кафяво-тоалетен цвят . Да не почнат друга песен да пеят- все пак зачестиха изнасилванията и престъпленията от г-***.

6

Анонимен

преди 8 години

Как са влезли в Германия и от къде, с какви документи, за това пишете, по същество!! Пак ли са минали по каналите за "свободно придвижване на хора, катитали и стоки"?

5

Щрак!

преди 8 години

Като гледам снимката, само дечица пристигат.

4

Анонимен

преди 8 години

НА СЕДМИЦА ПО ЕДНО СЕЛО БЕЖАНЦИ,ПЕГИДА И АЗГ ЩЕ ИМАТ МНОГО РАБОТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ЛУФТХАНЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ДА ВПРЕГНЕ ЦЕЛИЯ СИ АВИОПАРК.

3

Главен Редактор

преди 8 години

Ей туй височкото бежанче мога да го изпъна. Да му покажа как стават нещата у Европата.

2

Анонимен

преди 8 години

Около 35 000 годишно!!! Че кво реват толкова?!?!

1

Анонимен

преди 8 години

Пускайте повече - дъртата чанта много им се радва!