10

Anonimen

преди 8 години

Ne sa vlubeni

9

Дедовия

преди 8 години

То и принц Чалрлз и принцеса Даяна бяха влюбени след толкова години брак,но какво се оказа в последствие???Колкото си по-богат си по-нещастен в личен план.Всичко е за пред медиите да си играят на влюбени.Няма да се учудя,ако принц Уилям зареже Кейт заради мъж.

8

Анонимен

преди 8 години

Бащината фамилият на майка и не беше ли Голдсмит?

7

Анонимен

преди 8 години

Живеят в лукс и охолство, нямат грижи на плещите си, нито за какво да се тревожат, бъдещето на децата им е подсигурено за винаги. Когато едно семейство има всичко което може да иска тогава няма и проблеми в брака, те са щастливи и богати. Ако бяха едно среднокласно семейство нямаше да издържат и 2 г. заедно, щеше да има проблеми, безпаричие, борба за оцеляване, скандали и накрая развод с борба за попечителство над детето и т.н щяха да се гледат на кръв.

6

Grom

преди 8 години

Тази авторка току-що ги прокле... Няма вечно щастие... Дано тяхното обаче продължи още дълго :)

5

GB

преди 8 години

Те са прекрасна двойка. Жалко само че принцеса Даяна не е жива, за да се радва на малките Джордж и Шарлот :( Кейт е една щастлива принцеса и това ще върне блясъка и авторитета на британската монархия и държава!

4

Анонимен

преди 8 години

Ако им тегля по една лебедова шия даже и щастливи могат да бъдат

3

mimoza

преди 8 години

Ми що да не са си влюбени? Дане би да имат накви притеснения? За парно, данъци или образованието на децата им... А и със сигурност това е част от етикета- да ИЗГЛЕЖДАТ щастливи...

2

Анонимен

преди 8 години

След 5 г. брак: Кейт и Уилям все така влюбени_______________________________Ох, просълзих се от умиление, ведно с целокупня британски консуматор на кралски новини се просълзих!;)

1

Анонимен

преди 8 години

снимката, която сте публикували, говори точно ОБРАТНОТО...