30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Ти пък! Амчи там сигурно е писало на английски "DANGER! HIGH VOLTAGE!" и патриотично настроената френска невестулка е пренебрегнала надписа! Франсетата не са като нас - хич не обичат английския.

29

сперко

преди 8 години

До АнонименУмряло е, пише го.

28

Анонимен

преди 8 години

Горкото животинче, дано да не е пострадало :( другото не е важно

27

Анонимен

преди 8 години

До ЕдиХулиган!

26

Анонимен

преди 8 години

Седмицата не е била добра и за невестулката. Честно казано, за нея ми пука повече.

25

Анонимен

преди 8 години

Открили нов начин на приходи !!! Да не се окаже само ,че невестулката е най-обикновен плъхчо примамен с парченце сиранце върху някой кабел .Горкия гризач намерил нелепо смърта си в Аушвиц . Сега от БХК да съдят ЦЕРН

24

Ядрен физик

преди 8 години

кво произвежда тоа колайдер ?---------------------------------------------------Ускорява елементарни частици.Както тунелът в жк Люлин ускорява сeyяни с гоуфове от РК.

23

Горкото животно

преди 8 години

Светнало е със 66 киловата = 22 бойлера (1 бойлер обикновено е 3 киловата).

22

Анонимен

преди 8 години

СупреНевестулка VS. 66-киловолтов БатманоТрансформаторРАВНОСМЕТКА :Късометражен касов филм на Съвременна Епоха

21

кактус

преди 8 години

До азНа баба ти Фърчилото е адрО. Върни се в училище и недей да бягаш от часовете по физика. Че да не свършиш и ти като тая буболечко- невестулка.

20

Еди

преди 8 години

Боже мой, чета коментарите и не мога да повярвам колко *** народ съществува. Много жалко. България наистина загива.

19

Анонимен

преди 8 години

Невестулката искала да се телепортира в миналото, щото в днешно време голям глад, ама накрая се телепортирала в отвъдното, а банда учени от пипане на патки останали на тъмно и... папата го засърбял пърдялника....

18

До 9

преди 8 години

"кво произвежда тоа колайдер ?"-------------Произвежда нещо непонятно за птичия ти мозък.А ти освен ла*на нещо друго произвеждаш ли?

17

Анонимен

преди 8 години

Ей това е най-яката перачница за пари, който се е сетил е гений.Колайдват ядра всеки ден (може и само по документи), ако дойде проверка - плъх им изгризал кабелите, невестулка им е откраднала траф-а, а в края на месеца мулти-милионна евросубсидия се превежда по банката... А ний само плащаме... някой да си колайдва, не са на колайдваха тез ядрони

16

Новина

преди 8 години

Според непотвърдени източници невестулката е била член на ислямска държава, и съвсем съзнателно е влязла там и е извършила самоубийствен атентат за да саботира научнотехническия прогрес на запада.

15

Строго Секретно!

преди 8 години

До Анонимен #11Защото това е продукт на новата военна програма на "Ислямска Държава" - тренирани фанатични невестулки атентатори-камикадзета. Това е скрито от новините, за да не се всява допълнителна паника сред населението. Има слух, че следващи опити ще са с врабчета, попчета, къртици и други подобни насекоми.

14

Анонимен

преди 8 години

"Създанието, причинило щети на 66-киловолтов трансформатор за високо напрежение, е платило за неблагоразумието с живота си."===Извинете, с коя част на тялото си мислите? Става дума за животно, то си няма представа ни от кабели, ни от подземия, ни от наука, ни от опасни места, създадени от човека. За какво "благоразумие" може да става в случая?

13

Еди

преди 8 години

До азАдроН :) Това са фундаментални частици, които имат структура. Съставени са от различни по вид и брой кварки. Съответно адроните се делят на два основни вида- бариони и мезони...

12

Анонимен

преди 8 години

Какво правят някакви животни в една толкова контролирана среда?

11

ъх

преди 8 години

Този път реагираха бързо и смениха "насекомото" с "животното". Каква безпросветност сред студентите-журналисти и каква капиталистическа драма за шефовете - да дадем ли 300лв. повече заплата за някой грамотен, който знае че невестулката не е насекомо, да не дадем ли.