12

Анонимен

преди 8 години

ДО ВСИЧКИ БОГОХУЛНИЦИ "ПОД МЕН"/а те са повечето,както винаги и не е за учудване в края на времената,защото са вече и ЗОМБИРАНИ от лукавия,поради атеизъм,сектантство и съответно голяма греховност/: ОПОМНЕТЕ СЕ,ЗАЩОТО НЯМА ВРЕМЕ ЗА ПОВЕЧЕ И ИЗЛИШНИ ГРЕХОВЕ,КАКВИТО И В МОМЕНТА ПРАВИТЕ! ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ НИКОГА НЕ СА БИЛИ, НЕ СА И НЯМА ДА БЪДАТ "ЕЗИЧНИЦИ", НИТО "ПИЯНИЦИ ДО ПРИПАДЪК", НИТО "НЕГРАМОТНИ БЕДНЯЦИ"/това са "аранжименти на лукавия" за да руши християнството/! ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!! АМИН !

11

Анонимен

преди 8 години

Покажете ми един милионер или богаташ в тълпите от народ чакащи благодатния огън . Всичко е бедно и необразовано . Вярно те са повече , но все пак ....... малко от малко .

10

Анонимен

преди 8 години

Идол о поклонници, Исус не е син на бога , нито пък е бог , той е пратеник на бога да разпространява на всички божието слово, бил умрял заради нашите грехове глупости аз ви питам и за греховете на Хитлер, Сталин и на много други диктатори ли умря , няма такова нещо ВСЕКИ ОТГОВАРЯ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЛА НИКОЙ НЕ Е ОТГОВОРЕН ЗА НИКОГО,.

9

Е

преди 8 години

Пак дойде време да се лъжем а? Добре че младите днес са информирани и все по малко се връзват на тия шмекерии. Още няколко поколения и църквата ще остане в историята. На запад вече религиозните глупости са забранени в училищата.

8

Джон

преди 8 години

До МехмедКакво за чудене има?

7

е?

преди 8 години

Днес е най-лошия ден за евреина , затова плюят без спир ! Исус победи евреите , като възкръсна от мъртвите за Истината !

6

Турчина Мехмед

преди 8 години

Абе все се чудя как така първите християни са всъщност юдеи начело с Йешуа. Аз съм атеист. Маам свинско на поразия.

5

Джон

преди 8 години

До 6Богохулстваш и аз нямам съмнение, че по един или друг начин ще бъдеш наказан Свише.

4

Анонимен

преди 8 години

Самото християнство е заченато от грях( Не прелюбодействай !) А какво е станало. Бог отишъл(въпреки че не е бозайник) и оплодил първата семейна жена и сложил рога на мъжът и. После доброволно се оттеглил в старчески дом и доброволно предоставил двоя трон на наследника си Исус. А Исус яздил магаре :) Де и поповете по света да яздят магарета вместо скъпи лимозини. :)Питал съм се ИД се финансира от петрол,а християнска държава Ватикана как се финансира? Някой запознат ли е?Нищо не произвежда а разполагат с пари...явно и като прелюбодейството на Бог и това е божие дело.. :)

3

Исмаил

преди 8 години

Стар викинг учи младите:- Ако сте акостирали на английският бряг и видите село с църква - ограбете я.- А защо църквата тате?- Там където има църква, в селото вече няма какво да се вземе.

2

Анонимен

преди 8 години

А в Сирия Благодатният огън ще бъде занесен със СУ и МИГ!

1

ЛИДЕРЪТ

преди 8 години

Утре пак сме подсигурили правителствения самолет за владиците, ще отидат, ще доведат от самия Божи гроб свещения огън дай Боже да се запали, защото нали знаете, че не е сигурно, че ще се запали, но дай Боже и след това ще го разпръснат за Великден по всички храмове и манастири в България, за да може българите от самия източник на огъня да запалят свещичка.