158

До Ноа - №341

преди 8 години

Под *** в пост 349 се крие слузесто животинче от клас Gastropoda, група Stylommatophora.

157

Анонимен

преди 8 години

Ехе,Русия провеждайки внезапни учения на собствената си територия "провокирала",а разполагането на американски войски на хиляди километра от САЩ,до сами руски граници,не е провокация!Намразих американците именно заради двойните им стандарти!

156

Анонимен

преди 8 години

Руския тролетарят се уплаши от 4 хиляди войничета....абе руснаците са гола вода ама чак пък толкова ?

155

Do 344

преди 8 години

До АнонименИли като Югославия, бивша Югославия по точно

154

Анонимен

преди 8 години

А ако бяхме останали с русия сега щяхме да сме като Сирия.

153

Селянин

преди 8 години

На всички НАТОвци за 25 години България стана помийна яма на Европа.Добре си беше с Русия и нямаше прошляци като Вас да сипят още "външна"помия.

152

НАТО!

преди 8 години

до 340 Тогава е нямало НАТО червенотиквеник.

151

Ноа

преди 8 години

До Анонимен 340Тихо *** , Русия излиза и пак влиза във войната когато Великобритания и Германия и ред други не са спирали да се бият. Марш в Сибир! А и тогава Европа не е била толкова обединена.

150

Ноа

преди 8 години

Швеция в НАТО! Лавров първи ще обяви код кафяво. Никой не може да уплаши Русия, само гаргите.

149

Така е

преди 8 години

АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ РУСИЯ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ДЕСЕТОКРАТНО ПО-ГОЛЯМА МОЩ, ЗНАЧИ НИЩО НЕ ЗНАЕ.

148

Анонимен

преди 8 години

Те нали затова са в НАТО! За да им помагат съюзниците

147

Анонимен

преди 8 години

MOSKVA NI. PECHATESHE PARITE OT VTOROTO " OSVOBOJDENIE " DO 1994g.

146

Анонимен

преди 8 години

А Маркс и Енгелс какви са? Да не би да са източноевропейци? Те я измислиха комунистическата идеология.

145

Анонимен

преди 8 години

Да, вярно е, че германските печатници на пари в камионите са били законосъобразни спрямо германските закони по онова време. Единствения проблем е бил, че са печатали фалшиви български левове, което е довело до инслация на нива да купуваш кокошка на цената на кон. Нещо като германо - индуцирана жан - виденова криза.

144

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно как хора като аграра оди сей и разни други, дето не познават финансовото и индустриално състояние на нещата в момента, се впускат да коментират финансовото и индустриално състояние някога, когато както се оказа, майките им са им перели парцалчетата. Някакси се чувстват капацитети по всичко ли? Дори и по марсианската почва? Мисля, аграра си е аграр. Дори да се е кръстил оди сей и да пише от лаптоп.

143

Анонимен

преди 8 години

А, забравих. Ядрено гориво под формата на ток реекспортирахме и за Гърция, Сърбия, Албания и т.н. Румънците изнасяха и все още изнасят на запад. С руски технологии. Като нас ;)))

142

Анонимен

преди 8 години

А, незнам. Нямам информация за това как точно е ставал реекспорта ;))Питай Костов, навремето четеше някакво подобие на лекции по темата ;)))За нефта специално не съм сигурен.; Вероятно с кофи са го реекспортирали. Едва ли е било по жиците, по които изнасяхме тока за Турция. Което пък си беше един вид реекспорт на ядрено гориво ;))

141

Анонимен

преди 8 години

Това, което демократите евроатлантици нарчат опорни точко, са си исторически факти. И да го наричаш опорни точки, запетаи, удивителни, това няма да промени нищо. Това е бил начина руснаците да пласират повече от своята продукция, добивана на безбожно ниски цени, като в същото време подкрепят приятелските правителства. Напрактика са си били сериозни финансови инжекции. На това може и опорни кавички да му викаш. Разрешавам ;))

140

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунизма нямаше кредитни милионери. Когато запада започна да управлява и кадрува нашите политици се навъдиха хиляди. Кой ги е създал, се пита в задачата? ;)))Задача за втори клас, мисля ;))

139

Анонимен

преди 8 години

Да отметна, Буров е бил отявлен антикомунист. В крайна сметка от върховен банкер са го направили обикновен гражданин.