22

Анонимен

преди 8 години

Аве дедо... на кой се извеняш ти !!! На тези които ти пращат по един милион деградирали туристи всяка година ли ? Или на тези които докараха много свестни хората по-цял свят да бъркат по кофите и...ли на тези които разпалиха по цял свят войни, а после същите ги въоражават с колани бомби и ги насъскват срещу невинни хора от друг континент излезли на разходка по улиците с децата си . Вдигни си гордо главата и не се извенявай за каквото и да е било, а и да си искал да направиш нещо, то е нямало как да стане - най-много и теб да бяха те мушнали в комина.

21

nina

преди 8 години

Човекът е бил надзирател в лагер-нито е Хитлер,Химлер,Гьоринг или Менгеле...И какво точно е можел да направи-да дезертира в СССР може би?Абе какви са тези глупави процеси на дедовци на 94 години? А в същото време в ивицата Газа какво се случва вече 68 години?

20

dp

преди 8 години

19 - Майк - отде ви изравят все такива гении за кремълски слуги бе, я се покрий надълбоко.Или още по-добре - заминавай ВЪН от свободния свят, в който не ти харесва, ходи да те строяват и мачкат по Русия, Иран, Корея, не е да нямаш опции, кво ЧАКАШ.

19

Анонимен

преди 8 години

България кога ли ще съди Проект Възродителен Процес , всъщност България няма да се реши да го направи но Европейския Съд може

18

Анонимен

преди 8 години

Две годинви и половина надзирател в Аушвиц? Този какво е видял....!

17

Майк

преди 8 години

Аз пък няма да се срамувам защото сега говоря против престъпния и морално, сексуално и социално деградиращ режим на толерасткия краен либерализъм който води до гибелта на нации. Аз говоря против него точно в апогея на силата му и го критикувам остро и когато бъде осъден в бъдеще няма да се срамувам, че не съм направил нищо по въпроса като надзирателя в концлагера.

16

муспи

преди 8 години

Бойко Борисоф също е служил в Аушвиц, а не както се пише в Белене1 - е, и кво от тва?!

15

Тюлена Бобо

преди 8 години

Победителите определят правилата. В този случай - за съжаление...

14

Анонимен

преди 8 години

а държавите, които нахлули в континента америка, ограбили и изтребили коренното население, а сега ръсят демокрация и справедливост като пърхот, кога ще се извинят?!

13

Анонимен

преди 8 години

Колко много нацисти вече са на съд на по 90-100 години. Почти всички нацисти са дълголетници. Случаеност? Не мисла...

12

ИЗНЕНАДА

преди 8 години

Казвам се адвокат Петканов и ще ви заведа дело за антисемитизъм. Честити празници!

11

Анонимен

преди 8 години

През 1942-1944 година той е бил между 17-19 годишен. Има много по-виновни от този човек, които са можели да наравят нещо, но отдавна не са между живите.Каква отговорност търсите от този дядо

10

Анонимен

преди 8 години

Хитлер е бил прав!

9

само да кажа

преди 8 години

До Анонимен 6: Приятел, ти ако знаеш руснаците какви са ги вършели... Да си чул някой осъден, или да се извинява??

8

БАЧКАТОР

преди 8 години

Поклон , дядо Райнхолд! Да ти даде Господ здраве , задето си прочиствал най- гадния *** на земята!

7

Анонимен

преди 8 години

Приятелю, не се извинявай! Върни се на работа! В теб е бъдещето на Европа, защото младото поколение се състои от мутанти с извратени представи за света. Надявам се да имаш възможност отново да се бориш за просперитета на своите родина и континент!

6

Анонимен

преди 8 години

Сетил се на 94 години да се извинява! Ами да беше почакал още малко, та да се извини преди да отиде във вечните ловни полета! До МенАко не ти е известно, в SS са доброволци и не се иска много акъл да се сети какво ще върши, макар и по заповед. А частите на SS на фронта не са били толкоз много, били са предимно в тила за борба със съпротивата, т.е. един начин да се отърве от пращане на първа линия, особено след 42-ра, където смъртта му е била гарантирана...

5

ined

преди 8 години

Какво ще им се извинява?!! Такъв ценен кадър трябва веднага да го назначат за директор в някой бежански лагер.

4

Мен

преди 8 години

Не виждам никаква вина в този човек. Той е бил на служба, системата е била такава, той е бил вокник и е изпълнявал заповеди. Сега го карат да се извинява и го съдят. А Меркел кой ще я осъди детп прибира терористи, убийци и изнасилвачи. Безсрамните политици пиещи човешка кръв, кой ще ги осъди? Съжелявам клетия човек и се извинявам, че не мога да му помогна в измисления процес срещу него.

3

ss

преди 8 години

Няма за какво да се извиняваш,можеш само да се надяваш че пак ще отворят врати тези заведения, че много *** влезе в Европа и ще трябва да се чисти