6

dionob

преди 8 години

ба ти пък от то слободия кво ли се неправи даже и присмива ба докога ли щее това *** като гука гука се на определени места гаче бил тои лидер я ко го пробвам и у мен си има кусури ама не ги изкарвам като тия както им воля носи

5

Анонимен

преди 8 години

Ми и комшията краде нет ама кои го гледа господ мършите

4

Шаран БГ

преди 8 години

Човекът /разумното същество на тази планета/ е най-неразумния биологичен вид! Да изключим това, че убива и унищожава себеподобните си!Лесно се поддава на внушения и измами. Всички народи си имат някакви религии, които допринасят за това.И всяка власт си ухажва "поповете" -те работят за окончателното опростяване на хората и лесното им манипулиране. Защо Рим приема християнството?? Няма тайна на личните данни, няма власт на народа! Всичко се знае, всичко е на яве - няма скрито-покрито !!

3

Анонимен

преди 8 години

По времето на диктатора Тодор Живков през руската окупация всеки беше следен във Фейсбук - с кой си пише, дали си слага гейското знаме за фон на снимката, кои са му приятелите - всичко се следеше от държавна сигурност и службите, но комунистите криеха това от народа.

2

Анонимен

преди 8 години

каква демокраци я бе? нали точно затова е пуснат интернет публично - за да знаят всичко за теб, т.е. да бъдеш управляван по-лесно!

1

Bill

преди 8 години

Има ли още заблудени, вярващи че съществува такова животно като демокрация?